Chicago Bulls

alfarouqaminu
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la alfarouqaminu » 09 dec 2010, 01:55

Mislim da je puno bolji Rony Brewer od younga, sto se tice odbrane....

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 09 dec 2010, 01:56

ovaj varejao nije bas dobar :|

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 09 dec 2010, 01:58

Furymaker je napisao/la:ovaj varejao nije bas dobar :|
Ma kakav Varejao, gledao sam proslu tekmu protiv phille, i nije me bas odusevio, gubi se po terenu

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 09 dec 2010, 01:58

alfarouqaminu je napisao/la:Mislim da je puno bolji Rony Brewer od younga, sto se tice odbrane....
Ronnie Brewer je orijentisan samo na defanzivu , imao je nekih problema s rukom pa zato nema neki jump shot , al je young za 3 klase bolji u napadu od njega .

ccc Gibson s prstima u ocima tricu -.-

kazem lud je covjek , samo neku frku radi .

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 09 dec 2010, 02:00

Furymaker je napisao/la:
alfarouqaminu je napisao/la:Mislim da je puno bolji Rony Brewer od younga, sto se tice odbrane....
Ronnie Brewer je orijentisan samo na defanzivu , imao je nekih problema s rukom pa zato nema neki jump shot , al je young za 3 klase bolji u napadu od njega .

ccc Gibson s prstima u ocima tricu -.-

kazem lud je covjek , samo neku frku radi .
Korver sam na trici i fula,ne znam sto je ovako slab protok lopte,Noah uzima najvise suteva ,mislim da ce u drugom poluvremenu ozbiljnije zaigrat.

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 09 dec 2010, 02:01

Ma ako doce young mislim da ce imati problema u svlacionici bullsi, covek je malo vise ne valjao

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 09 dec 2010, 02:02

Ma kakav Young imamo vec polovne bekove treba nam Mayo i gotovo ostalo nam nista ne donosi neko veliko poboljsanje

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 09 dec 2010, 02:03

ne mogu da vjerujem -.- gube od jbnih cavsa :@

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 09 dec 2010, 02:05

rose pobudalio , napokon .

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 09 dec 2010, 02:06

dema je napisao/la:Ma kakav Young imamo vec polovne bekove treba nam Mayo i gotovo ostalo nam nista ne donosi neko veliko poboljsanje

Kada bi imali Maya bi biste bas silni.... Mada i ovaj mayo prihvatio ulogu sestog igraca, i ne igra nesto posebno, kao da mu opala forma.... :?

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 09 dec 2010, 02:09

pa da tebi rookie 13. pick uzme startersku ulogu , i podjes igrati s klupe i tebi bi opala forma , jos mora dobiti novi ugovor a za to su sanse manje od 10% .
Produzili Conleya , Rudy Gay dobio max ugovor , jos moraju Randoplha i Gasola , a oni su im prioriteti u odnosu na Maya. JJ i 1. round pick za OJ-a je dovoljno , samo sto Memphis hoce pick od Charlottea koji ima potencijala da bude top 5 pick tj. lottery .

ilidžanski dijamant
Kontakt:

Post Postao/la ilidžanski dijamant » 09 dec 2010, 02:10

dema je napisao/la:Ma kakav Young imamo vec polovne bekove treba nam Mayo i gotovo ostalo nam nista ne donosi neko veliko poboljsanje
jrichslika
Barcelona - Real Madrid 5-0 (29.11.2010.)

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 09 dec 2010, 02:11

Furymaker je napisao/la:rose pobudalio , napokon .
Turbo Rose kako proleti kroz 4 igraca Cavsa nisu se uspjeli pomjerit.
Rose 13 poena ,Deng 10.Noah 10 skokova

Ako se iskontrolise skok nece bit problema jer 22-21 je u skokovima,i da pa i Cavsi imaju vise slobodnih bacanja

Da J Rich,zaboravih ga svakako mozda i bolja opcija

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 09 dec 2010, 02:13

Furymaker je napisao/la:pa da tebi rookie 13. pick uzme startersku ulogu , i podjes igrati s klupe i tebi bi opala forma , jos mora dobiti novi ugovor a za to su sanse manje od 10% .
Produzili Conleya , Rudy Gay dobio max ugovor , jos moraju Randoplha i Gasola , a oni su im prioriteti u odnosu na Maya. JJ i 1. round pick za OJ-a je dovoljno , samo sto Memphis hoce pick od Charlottea koji ima potencijala da bude top 5 pick tj. lottery .
Ma dat ce Bullsi taj pick za njega bez problema i JJ,ali oni sigurno traze Gibsona

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 09 dec 2010, 02:16

OJ Mayo je mladji i ja njega preferiram u odnosu na J-Richa .Prosle sezone dok je igrao standardno dobro bio je bolji suter od J-Richa , a i dobar je u napadu na kos , u high schoolu je mislim igrao s Roseom ili nesto tako , uglavnom znam da su zajedno igrali .
Uglavnom J-Rich je free agent iduce ljeto , al s Roseom i njegovim novim ugovorom koji bi trebao potpisati mislim da nece moci potpisati J-Richa .
OJ Mayo je perfect fit za nasu igru .

Taj pick od Charlottea je vjerovatno top 5 pick , a to se ne daje olako , OJ Mayo nije igrac vrijedan tog picka , znajuci da nije u kakvoj formi , da igra kao prosle sezone dao bih odmah ovaj pick .
Zadnja izmjena: Furymaker, dana/u 09 dec 2010, 02:17, ukupno mijenjano 1 put.

ilidžanski dijamant
Kontakt:

Post Postao/la ilidžanski dijamant » 09 dec 2010, 02:16

dema je napisao/la:
itekako bolja. daleko bolji sut ima, jedino sto nemoze sebi iskreirat nista posebno, dok mayo nesto ko moze. ima jako losu kontrolu lopte , u rangu denga, meni je uvjek patnja njih gledat kad uzmu loptu prevodit preko centra, povraca mi se odma :D dok mayo moze igrat playa i samim tim zna kontrolirat loptu, i ima bolji dribling.

jrich je mnogo sredjeniji u glavi, i svakako je vise igrac za titule u ovom trenutku od mayoa. bolji je u odbrani, bolje skace. moze igrat i trojku bez problema.

po meni svakako najbolje rjesenje za bullse, iako ne bih volio da ode igdje iz sunsa.

mene je rich uvjek po izgledu najvise podsjecao na jordana od svih igraca, kamo srece da ima 5% skila koji je ima MJ.
Barcelona - Real Madrid 5-0 (29.11.2010.)

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 09 dec 2010, 02:23

Mayo uopste nije onaj isti, mislim da sigurno napusta memphis, jer uprava daje vecu sansu hanry...

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 09 dec 2010, 02:26

ilidžanski dijamant je napisao/la:
dema je napisao/la:
itekako bolja. daleko bolji sut ima, jedino sto nemoze sebi iskreirat nista posebno, dok mayo nesto ko moze. ima jako losu kontrolu lopte , u rangu denga, meni je uvjek patnja njih gledat kad uzmu loptu prevodit preko centra, povraca mi se odma :D dok mayo moze igrat playa i samim tim zna kontrolirat loptu, i ima bolji dribling.

jrich je mnogo sredjeniji u glavi, i svakako je vise igrac za titule u ovom trenutku od mayoa. bolji je u odbrani, bolje skace. moze igrat i trojku bez problema.

po meni svakako najbolje rjesenje za bullse, iako ne bih volio da ode igdje iz sunsa.

mene je rich uvjek po izgledu najvise podsjecao na jordana od svih igraca, kamo srece da ima 5% skila koji je ima MJ.
Taj pick bi sad Bullsi dali za njeg,njima sad treba bek suter a ne pick,koji moze bit i da ne udje Charlote u po 14 i sta ces tu dobit nista opet nesto polovicno od igraca,
Mayo i ovako los ima 14 poena u prosjeku to bi bilo dovoljno za Bullse,
J Rich se sto se tice para moze dovest nece bit skup,Rose ce se poptpisat i tad ce se pocet placat ionako luxury tax,a prije toga se moze dovest J Rich.
Bilo koji od njih 2 bi bio dobar,zreliji iskusniji i sigurno bi radio bilo sta u ekipi,a Mayo bi se morao podredit ekipi a imao bi dovoljno prostora,on je jako talentovan igrac

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 09 dec 2010, 02:31

Mayo bi bio sasvim dovoljan za bullse, ali kada bi bio u formi kao prosle sezone........

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 09 dec 2010, 02:33

Rose i Watson skupa na terenu nije ovo cesto,vidjecemo oce li to sta dobro donijet Bullsima,Rose tricu iz driblinga

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.