Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Dobro, možda je jedini Copenhagen koji je baš lagan i da njega svi očekivaju al opet ostali svi koji zapadnu nisu lagani i teško se prolaze

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Hrdzavoj cundari svaka dlaka smeta.A Kopenhagenn je orutavio.Pa ti sad gledaj.Virtu4l je napisao/la:Ja bih sad potpisao da Chelsea izvuče Kopenhagen. Ali eto, nosioci smo, pa će sigurno doći lakši protivnik, od težih tu su Inter i Milan. Sa Arsenalom se ne možemo sresti, tako da bi mogli dobro proći. Inter bi bio opasan jer se Chelsea uvijek loše provodio sa Benitezom. KopenhagennnGunnerS je napisao/la:Ma znam. Malo šale nije na odmet. Al gledaj, jedna pozitiva, niko nije lagan protivnki, koga god da se dobije težak je, pa možda je bolje odmah teškog dobit i naviknut se na to, nego dobit "lakšeg" a onda se mučit sa njim i možda ispast.

Sto se tice Arsenala nekako ce to izdominrati ,makar jedno jos kolo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ja boga molim da barca naleti na arsenalVirtu4l je napisao/la:Vidjet ćeš jeli isto kad izvučeš Barcu ili Real ...e2_ze je napisao/la:ali sto se javljaju svi navijaci nekakvih klubova sto su gubili od treceligasa, ili sto ih ekipa odere 5:0 a da oni nisu imali prilike za gol... ali ne razumijem cemu ove frustracije??? i da isto je zavrsio 1 ili 2 jer ima jakih ekipa i u jednom a i u drugom sesiru...

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Evo konacno...
-Schalke
-Barcelona
-Bayern Munchen
-Real Madrid
a da smo zavrsili prvi:
-Internazionale
-Lyon
-Valencia
-Kopenhagen
-Roma
-Marseile
-Milan
od ovih izbjegao nebih niti jednog,italijani su klasu ispod svih ostalih liga 5-ce...def. bi se mogli kajat',al' sta je tu je,idemo sad ako ne Schalke onda nam dajte Barcelonu....
Sanse da dobijemo Schalke su,ipak,velike 25%
-Schalke
-Barcelona
-Bayern Munchen
-Real Madrid
a da smo zavrsili prvi:
-Internazionale
-Lyon
-Valencia
-Kopenhagen
-Roma
-Marseile
-Milan
od ovih izbjegao nebih niti jednog,italijani su klasu ispod svih ostalih liga 5-ce...def. bi se mogli kajat',al' sta je tu je,idemo sad ako ne Schalke onda nam dajte Barcelonu....
Sanse da dobijemo Schalke su,ipak,velike 25%

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
Barcelona bi vam jako godi lako, tako bi se vrlo rano oprostili od Lige prvaka i mogli bi se potpuno skoncetrisati na osvajanje titule u Engleskoj.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
slaba igra arsenala, a neko je rekao da bolje igramo u gostima sto se ne poklapa sa rezultatima ove sezone u LP, dobili sahtara 5:1 na emiratesu, a kod njih izgubili 2:1, bragu 6:0 a kod njih 2:0, nesta ne valja u ekipi i to je vise nego ocito nadam se da ce se moral dici do utakmice sa MANU jer ako ovako budemo igrali nemamo sta trazit na old traffordu.
Uglavnom, prošli su momci i sada je red iduća utakmica
Man UTD. Hmm, Valencija je pokazala da se može igrat sa njima a Arsenal je tim koji to voli. Nadam se da će momci bit hladnih glava i odradit to na najbolji mogući način 

- -Paja
- Kontakt:
A Barcelona ce ispadanjem moci da se skoncentrise na kup katalonije jer je to takmicenje koje jedino mogu posteno osvojiti, mada Espanyol je veci klub od njih.Romariooo je napisao/la:Barcelona bi vam jako godi lako, tako bi se vrlo rano oprostili od Lige prvaka i mogli bi se potpuno skoncetrisati na osvajanje titule u Engleskoj.
Dio Arsenala
-Paja je napisao/la:A Barcelona ce ispadanjem moci da se skoncentrise na kup katalonije jer je to takmicenje koje jedino mogu posteno osvojiti, mada Espanyol je veci klub od njih.Romariooo je napisao/la:Barcelona bi vam jako godi lako, tako bi se vrlo rano oprostili od Lige prvaka i mogli bi se potpuno skoncetrisati na osvajanje titule u Engleskoj.
[url

][/url]
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- -Paja
- Kontakt:
Vidim Silvestrea, sve je jasno.
Nema razloga da mi sad prizeljkujemo protivnike ko god dodje svejedno je, dominantni smo to je jedino bitno!
Nema razloga da mi sad prizeljkujemo protivnike ko god dodje svejedno je, dominantni smo to je jedino bitno!
Dio Arsenala
Iskreno volio bih da dobijete Real bila bi dobra tekma..
i ja bih, mislim da bi Arsenal izdominirao Reala i nogirao ga iz LP
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Ima vremena do februara, ko zna koji ce tim biti u kakvoj formi, međutim Nijemci bi dobro došli, Špance ako ikako može izbjeći. Smatram da je ekipa Arsenala bolja od Schalkeove kao i od Bayernove, ali ništa ne možemo znat sa sigurnošću dok se ne sretnemo sa njima.
YNWA !
barca je dobila arsenala 4:1 prosle godine bez vise od pola sastava, fabregas,rvp, stoperi bili silvestre i cambell, bez arshavina,nasrija, walcott bentner igrali prvu postavu sto nikad nije bilo nit ce ikad bit
The_reds, Liverpool i Arsenal ?!
Upravu si, priželjkujem Njemce, iskreno
Jer mislim da Arsenal je bolji i od Schalke 04 i Bayerna. Al upravu si, ima još do Februara i svašta se može desit. Do tada EPL, FA Cup i Carling Cup su prioriteti
Upravu si, priželjkujem Njemce, iskreno

Ne mislim da Real ima jači igrački kadar od Arsenala jedinu prednost Reala vidim u Mourinhu ipak bolji je takticar od Wengera...
hehe, manite tu pricu, vidjeli smo hegemoniju Barce i u prvoj utakmici kad su bili spremni skoro svi, i kod nas nisu svi igrali, do 60 minute centar niste presli i ne znam kako imate zivace i dalje da se nesto izvlacite.cala je napisao/la:barca je dobila arsenala 4:1 prosle godine bez vise od pola sastava, fabregas,rvp, stoperi bili silvestre i cambell, bez arshavina,nasrija, walcott bentner igrali prvu postavu sto nikad nije bilo nit ce ikad bit
Ali eto, moguce opet da se sastanemo, pa da opet vidite kako hegemonija rasipa dominaciju.
Ne znam zasto se nafuravate za liu prvaka, zar nije logicno da klub prvo nesto postigne u engleskoj, pa da se tek onda napada opasno i liga prvaka. Vi godina treci klub u Engleskoj, a htjeli biste biti prvi u evropi, ne more to tako
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Real ima jednu prednost nad Arsenalom. Odbranu.Saurman je napisao/la:Ne mislim da Real ima jači igrački kadar od Arsenala jedinu prednost Reala vidim u Mourinhu ipak bolji je takticar od Wengera...
@Romariooo
Svakom navijaču eng. klubova je važnija domaća liga nego LP.
YNWA !
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Volio bi Barcu,ako ispadnemo ispast cemo od prvaka,a ako prodjemo prvaci smo 

Rođen s tobom da budem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.