Pa ako ne bude na Areni Radnik-Zeljo sto ne bi uzeli?Robust je napisao/la: ↑27 jul 2020, 11:34al ljoze ne mozes očekivati da ce sad preuzeti mojatv zelju i sarajevo taj film vise nikad neces gledati oni ce mozda dobiti paket da prenose ala sto je imala arena prosle god npr krupa radnik itd, nije mtel lud da najjace koke sto donose lovi daju najvecim konkurentima da zaradjuju preko njihovil ledja![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Morel se šta izdumat sa TT?
Au kako bi lego uz Mešu i Štilu
Auuuuu
Auuuuu
- kerimatomic1921
- Kontakt:
UffffavalPacidoroP je napisao/la: ↑27 jul 2020, 11:40Morel se šta izdumat sa TT?
Auuuuu
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Moze ako prodas Dadu i pola cifre proslijedis TomicuavalPacidoroP je napisao/la: ↑27 jul 2020, 11:40Morel se šta izdumat sa TT?
Auuuuu

trzisna utakmica ljoze bolje i ne prenosti nego dati konkurenciji koja ce uzeti veliku lovu na tvojim pravima za tekmu jer ce naplaćivati gledanje te utakmice a bice velika vecina tekmi ovo je tek početak samo se prasina dize zbog glupostiLjoZee je napisao/la: ↑27 jul 2020, 11:36Pa ako ne bude na Areni Radnik-Zeljo sto ne bi uzeli?Robust je napisao/la: ↑27 jul 2020, 11:34al ljoze ne mozes očekivati da ce sad preuzeti mojatv zelju i sarajevo taj film vise nikad neces gledati oni ce mozda dobiti paket da prenose ala sto je imala arena prosle god npr krupa radnik itd, nije mtel lud da najjace koke sto donose lovi daju najvecim konkurentima da zaradjuju preko njihovil ledja![]()
ouu kako bi nam legao ali mislim da on trenutno moze puno bolje od nasavalPacidoroP je napisao/la: ↑27 jul 2020, 11:40Morel se šta izdumat sa TT?
Auuuuu
FKŽ !
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ne bi jačeg veznog imali od videotonakerimatomic1921 je napisao/la: ↑27 jul 2020, 11:41UffffavalPacidoroP je napisao/la: ↑27 jul 2020, 11:40Morel se šta izdumat sa TT?
Auuuuu

@ljozee ma proslijedit mu komplet cifru ako treba

- kerimatomic1921
- Kontakt:
I prostor jedan na sjeveru da renta nek se nadjeavalPacidoroP je napisao/la: ↑27 jul 2020, 11:43Ne bi jačeg veznog imali od videotonakerimatomic1921 je napisao/la: ↑27 jul 2020, 11:41UffffavalPacidoroP je napisao/la: ↑27 jul 2020, 11:40Morel se šta izdumat sa TT?
Auuuuu![]()
@ljozee ma proslijedit mu komplet cifru ako treba![]()

Ma skup je on. Jedino Kosoric i Stanic da ga premuntaju jer su bas dobri s njim. Ne znam kakav je sa Osimom. 

Bojim se da su to za nas mokri snoviavalPacidoroP je napisao/la: ↑27 jul 2020, 11:40Morel se šta izdumat sa TT?
Auuuuu

Nemojte se nadati bezveze
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Kera, jel to odmah prodaja pulena dolazi u obzir? 

- avalPacidoroP
- Kontakt:
Joj ovih ubica snova
Nije mi se ni digo a oni odmah naskaču
Stipu bar da jednom svršim
Stipu bar da jednom svršim

- kerimatomic1921
- Kontakt:
Na slatkim sam mukama, moram ti priznati.
Nek' nam olimpija plati obestecenje za Dadu, i te pare gurnemo Tomicu, i isplatimo 2 plate pulenima za august i septembar

Bit ce i za to vremena, dugo traje prelazni rokavalPacidoroP je napisao/la: ↑27 jul 2020, 11:48Joj ovih ubica snova
Stipu bar da jednom svršim![]()

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Poslije sezone kakvu je imao Tomic bolji transfer moze napraviti i to fino naplatiti, a kod nas to nema sanse.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
bruda moj dobri po ovoj prvoj recenici se vidi kakav si ti perverznjakavalPacidoroP je napisao/la: ↑27 jul 2020, 11:48Joj ovih ubica snova

nego da se vratimo na temu bojim se kako vrijeme dolazi nama ce biti snovi samo da kod pitara ne idu

- kerimatomic1921
- Kontakt:
Sta je ba @KANA opet sve crnjaciKANA je napisao/la: ↑27 jul 2020, 12:15bruda moj dobri po ovoj prvoj recenici se vidi kakav si ti perverznjakavalPacidoroP je napisao/la: ↑27 jul 2020, 11:48Joj ovih ubica snova
![]()
nego da se vratimo na temu bojim se kako vrijeme dolazi nama ce biti snovi samo da kod pitara ne idu![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.