Edin Višća
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Višća
Čestitke za titulu! Bravo! 

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- kontrasviju
- Kontakt:
Samo me zanima ima li jedan respirator slobodan, za @Wandu? 

Ja bih volio da nam napravi kompilaciju promasenog penala i losih pasova. 

-
- Kontakt:
Volio bih ga vidjeti u Bundesligi iduce sezone..
Predsjednik želi za ligu prvaka klubu pokloniti svog prijatelja Ozila
Na tribinama nije bilo navijača iz dobro poznatih razloga, ali je pitanje i koliko se ljudi raduje tituli “vještačke tvorevine”, nastale uglavnom na državnom kapitalu, čije utakmice u prosjeku gleda jedva nešto više od 4.000 gledalaca. Istanbulski klub ima “otvoren račun” kod državnih kompanija, odnosno onih koje su bliske Erdoganu, a čak u papirima stoji da je sponzor kluba Ministarstvo sporta Turske.
- Niko ne zna tačno kako se finansiraju, jer njihove knjige nisu otvorene, ali čini se da dobijaju mnogo sponzorstava od kompanija koje imaju ugovore sa vladom - rekla je profesorica ekonomije na istanbulskom univerzitetu Ferda Halčoglu.
Glavni sponzor Bašakšehira od prije četiri godine je zdravstvena grupacija “Medipol”, čije je predsjednik Fahretin Koča, ministar zdravstva u Erdoganovoj vladi, a predsjednik kluba je Goksal Gumušdag, inače oženjen nećakinjom Erdoganove supruge. Na vjenčanju im je upravo turski predsjednik bio kum. Zanimljivo, broj 12 u Bašakšehiru ne nosi niko od 2014. godine, kada je Erdogan na otvaranju novog stadiona, u čiju je izgradnju država uložila 30 miliona evra, odigrao egzibicionu utakmicu upravo sa tim brojem na leđima.
Kada najmoćniji čovjek u državi stoji iza vas, onda nije nemoguće da u klub stigne ni Mesut Ozil, dugo najveća želja klupskih čelnika.
- ASD
- Kontakt:
Oni jesu taj državni projekt ali daleko od toga da država ne pomaže njihove rivale. Pogotovo velikane.
Gledao sam 10-ak utakmica Basaksehira u turskom prvenstvu i ni za jednu utakmicu se ne može reci da su im sudije bile naklonjene...pa cak ni u ovom finišu sezone.
...
Ljudi imaju sasvim pristojnu ekipu i zasluzeno su osvojili titulu na zelenom terenu. To oko izvjestacenosti kluba, sponzorisanja i slicno...to su druge stvari.
...
Ljudi imaju sasvim pristojnu ekipu i zasluzeno su osvojili titulu na zelenom terenu. To oko izvjestacenosti kluba, sponzorisanja i slicno...to su druge stvari.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Bravo Bošnjače!
To je zastava NASA BOSANSKA!!!!!
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ima da ga @ASD razapne cim vidi sliku. Bolje ce proci na dodikovoj RTGT nego ovdje. 

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Drzava nista manje ne sponzorise Galatasaray,Fenerbahce ili Besiktas.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Koje gluposti. Ako je sponzor kluba neko ko je blizak Erdoganu odmah neke glupe price vjerujem da drzava daje ista sredstva i ostalim klubovima koliko je vec odredjeno za sport.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Džeko svakako nije Bošnjak jer slavi Božić.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies