Ali nista ni od toga boljega

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ali nista ni od toga boljega
e jbg sadhordasDoboj je napisao/la: ↑26 jul 2020, 22:41Ma ja ne mogu zamisliti nekog da možemo dovesti da je bolji od Hadžića. Nije stranac, 14 nastupa za repku, cijelu karijeru u ligama koje kotiraju baš dobro.
Taj "neki" bolji jedino da je igrao lige 5 ili tako nešto
Ma ne mislim drug samo igrački, nego da se ovako poklopi par stvari ako je istina da nije tražio puno para, stranac itd..RajaBa1983 je napisao/la: ↑26 jul 2020, 22:43e jbg sadhordasDoboj je napisao/la: ↑26 jul 2020, 22:41Ma ja ne mogu zamisliti nekog da možemo dovesti da je bolji od Hadžića. Nije stranac, 14 nastupa za repku, cijelu karijeru u ligama koje kotiraju baš dobro.
Taj "neki" bolji jedino da je igrao lige 5 ili tako nešto![]()
Vazda si imao provjerene info ...Benkara21 je napisao/la:26 jul 2020, 22:38Dobio veće pare u drugom klubu i poeziju prosipa
Znaci anel nece zadugo naci klub za vise od 5 6 milja eura
hordasDoboj je napisao/la: ↑26 jul 2020, 22:48Ma ne mislim drug samo igrački, nego da se ovako poklopi par stvari ako je istina da nije tražio puno para, stranac itd..RajaBa1983 je napisao/la: ↑26 jul 2020, 22:43e jbg sadhordasDoboj je napisao/la: ↑26 jul 2020, 22:41Ma ja ne mogu zamisliti nekog da možemo dovesti da je bolji od Hadžića. Nije stranac, 14 nastupa za repku, cijelu karijeru u ligama koje kotiraju baš dobro.
Taj "neki" bolji jedino da je igrao lige 5 ili tako nešto![]()
Hajde budi konkretan, molim te. Zasto je tacno propao transfer? Jesmo li nudili jedno, pa na kraju sasvim drugo? Nije mi jasno da smo se raspucavali nekim ciframa, a evo Susic je dokaz da i dajemo odlicne novce, pa sad odjednom nesto zeznuli? Hvala unaprijed.Pantelija je napisao/la: ↑26 jul 2020, 22:37Kakve zene bolan o cemu vi pricate. Kad propadne. Esto onda zena kriva i onom crncu iz istre i onome borjanu i onome sovsicu i anelu i izetu svima zene zajebale transfere.
Nije istina. Za anela znam da nije 10000% isina. Momak je i cekao nas jer mu se dolazilo ovdje. I nije trazio nikakve pare velike. Niti slicne stvari. Cak i stan ovdje ima.
Jes eto zena mu ne dade ba nismo djeca.
Nije to tad bilo. To je bilo drugi put kad smo ga ganjali. Prvi put je on otisao u ludogorec. Ovaj sto opisujes dio je nekad 2017 prije odlaska u CZ kad je negdje branio u srbiji.nHistoricar je napisao/la: ↑26 jul 2020, 22:57Kad se sjetim slučaja Borjan iz septembra 2014, čovjek krenuo za Sarajevo na potpis, i u minut do 12, javljaju mu, da je ublehaško - seljački dvojac, Selimović - Ibraković smanjio uslove u ugovoru i on naravno odustao.Šest godina kasnije, Borjan je kapiten Zvezde i ima status, najboljeg golmana Zvezde u postbarijevskoj eri, možda i najzaslužniji čovjek, za sve silne Zvezdine uspjehe u zadnje tri sezone.Gdje li bi on danas bio, da je tada došao kod nas![]()
Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, N3R3D, napoleon72 i 42 gosta.