FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Protiv Igmana je Hajdrevic isto bio jako dobar kad je usao sa Sadikovicem. Vjerovatno ce i imati vecu motivaciju sad jer nema Boje i zna da mu je to sansa. Onako kad je bio Bojo znao je i on da je 4. neka opcija u veznom redu. Prije bi tad Bojo npr. usao u igru nego on.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Restrikcije u putovanjima su, također, ozbiljna prepreke, posebno u zemljama koje nisu članice EU.
“Za klupska takmičenja UEFA ostavlja mogućnosti igranja utakmice na neutralnom terenu. I to je opcija, koja može da se primijeni ako meč ne može da se odigra ni u jednoj ni u drugoj zemlji”.
Kakvi smo pehovi...braco je napisao/la: ↑26 jul 2020, 19:30Restrikcije u putovanjima su, također, ozbiljna prepreke, posebno u zemljama koje nisu članice EU.
“Za klupska takmičenja UEFA ostavlja mogućnosti igranja utakmice na neutralnom terenu. I to je opcija, koja može da se primijeni ako meč ne može da se odigra ni u jednoj ni u drugoj zemlji”.

Ma pravo da ti kažem više su mi se na qrac popela ova pravila, jedu gownaLjoZee je napisao/la: ↑26 jul 2020, 19:35Kakvi smo pehovi...braco je napisao/la: ↑26 jul 2020, 19:30Restrikcije u putovanjima su, također, ozbiljna prepreke, posebno u zemljama koje nisu članice EU.
“Za klupska takmičenja UEFA ostavlja mogućnosti igranja utakmice na neutralnom terenu. I to je opcija, koja može da se primijeni ako meč ne može da se odigra ni u jednoj ni u drugoj zemlji”.![]()
Pa nije peh ovo, cak bi moglo bi biti dobro, jer koliko znam i koliko sam upratio kod nas nema zabrane ulaska iz zemalja EU a kod njih ima za nas, tako da je mogucnost samo kod nas da se igra tekma?LjoZee je napisao/la: ↑26 jul 2020, 19:35Kakvi smo pehovi...braco je napisao/la: ↑26 jul 2020, 19:30Restrikcije u putovanjima su, također, ozbiljna prepreke, posebno u zemljama koje nisu članice EU.
“Za klupska takmičenja UEFA ostavlja mogućnosti igranja utakmice na neutralnom terenu. I to je opcija, koja može da se primijeni ako meč ne može da se odigra ni u jednoj ni u drugoj zemlji”.![]()
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Nama su dosta taraba udarili, a ko ne smije u nasu drzavu? Fazon je sto i gdje smiju sa nasim papirima imas ono za izolaciju ili poseban test.
Pa to ti i govorim, kod nas moze svako uci, a mi ne mozemo nidje, vis a vis, jedino se kod nas moze odigrati ta evropska tekma
akcija kao iz udžbenika svega mi Barcelona na aparatima hahahah 

Youtube: 1921tv
Facebook: 1921.ba
Instagram: 1921.ba
Facebook: 1921.ba
Instagram: 1921.ba
Ali pricali su nesto da ce biti olaksavajuci zakon za te stvari,pa ima i godina dana kako sam to citao Irfoniirfo je napisao/la: ↑26 jul 2020, 19:18Pitari ovo rade preko pozajmica, jer nije lik vlasnik kluba, i onda samo kaze jednog dana: eh ja ne zelim biti vise u klubu i vi ste meni duzni tolko i tolko miliona, i sta sad? To je previse rizican nacin poslovanja i mi to ne smijemo, posebno sto imamo vrijednosti imovine preko 30 miliona.delinjo je napisao/la: ↑26 jul 2020, 18:24Jbg Irfo onda ugasiti ovo kod nas,nema smisla jer ne mozemo napredovati.Sarajevo je naslo nacin,kakav je takav je ali je nacin,jbg lako je reci ne moze i sjesti ,znam ja sta ti pricas i znam da to nijije pickin dim za uraditi ali vjerujem da bi sposobni ljudi nesto vec pokrenuli do sad.Eto ti si rekao radi se na tome,hajde valjda ne budu radili 15 godinairfo je napisao/la: ↑26 jul 2020, 17:48
Ne moze se porediti situacija kod nas i u Hrvatskoj, Srbiji, ili bilo gdje drugo u regionu iz jednostavnog razloga sto kod nas zakonski i dalje nije regulisano ulaganje u sport. Lako je uloziti u Hrvatskoj kad sve sto ulozis ti ide kao otpis poreza, a kod nas na sve ulozeno moras jos i platit porez.![]()
![]()
Druga stvar je sto u Hrvatskoj ulozi neko milion eura i otpise mu se dio poreza koji mora godisnje placati na dobit jer finansira sport. Tako da ga to ulaganje izadje na nekih 300-400 hiljada zapravo i jos dobije priliku da zaradi.
A kod nas ako zelis ulozit milion, moras platit jos pdv na to. I onda se pitamo kako mogu u Hrvatskoj svi klubovi imati investitore a kod nas mrka kapa.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Irfo regulisi ove sto pisu s 5 acc valjda je to pametnije od brisanja comentara
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Dobitnici Šehić i Juričić, prvi jer se pokazao dobro na beku i čini mi se zacementirao mjesto u prvih 11, drugi jer se jedini od ovih što su došli ubacio u najjači sastav. Gubitnik Ermin Zec, jer i dalje ne znamo na čemu smo s njim, da li je dovoljno oporavljen, koliko može pomoći...ocjena prelaznog roka 6/10. Ako gledamo sastav u odnosu na prošlu sezonu, jači smo na bekovskim pozicijama gdje imamo po dva beka na obje strane plus Stanu kao džokera i u napadu gdje smo dolaskom Juričića i Hajrića se poprilično pojačali i ojačali konkurenciju u samom špicu. Što se tiče golmana, tu smo lošiji, Erić je ostao, umjesto Vece tu je Fejzić, nekog juniora kvalitetnog nemamo. Jedna od pozicija na kojoj najviše škripi čini mi se. Stoperi su nam isto slabiji nego na proljeće. Ostali smo bez najboljeg medju njima, Jovanovića, tu su i dalje Ikić, Kosorić i Miletić. Daleko od toga da je loše ali definitivno slabije nego da je tu ostao Jovanović. Vezni red bih rekao da je i bolji ali malo je ta povreda Boje poremetila. Ostala
je kičma ove ekipe, Sadiković, Alispahić i Štilić plus imamo Bekrića i povratnika sa posudbe Hajdarevića. Kad su svi spremni, naš najjači dio tima, bez premca. I za kraj krila. Ostali smo na Veselinoviću, koji je ove pripremne utakmice odradio poprilično slabo i Subašiću koji bi mogao biti otkrovenje. Nema tu više Ramovića koji je pred kraj odigrao nekoliko odličnih utakmica na desnom krilu i Zajmovića za kojem nećemo žaliti. Niko tu nije došao a svakako je to pozicija koja nam je i sa ovom dvojicom u timu bila problematična.
Najboljih 11: Erić, Stevanović, Kosorić, Ikić, Šehić, Sadiković, Alispahić, Štilić, Veselinović, Lendrić, Juričić.
Ocjena rostera: 7/10.
Drzi se teme, nema vise prozivanja forumasa
Irfo, pitaj ti Amara hoce li doci krilo i golman kad vec nece novinari 
Treba naci onog sto je postavljao pitanja pa mu napisati na papir da procita. Ako ga pustimo samog opet ce dodati “ulica prica...” i syebat nas.

Treba naci onog sto je postavljao pitanja pa mu napisati na papir da procita. Ako ga pustimo samog opet ce dodati “ulica prica...” i syebat nas.
ja ne bih volio da bude vise dolazaka bas me zanima kako bi se Amar prilagodio ovoj situaciji kad ima impotentna krila citavu sezonu bas me zanimaju njegove takticke postavke na terenu sa kojima bi neutralisao to
Hajd nemoj biti toliko znatizeljan, Robsi

@dejan dobar post!

Pa prilagodio se, odlučio je da igra bez krila novu formaciju.

babuka je poznat da izvede nevjerojatne rokade prosle godine smo unistavali protivnike na taj fazon zanima me bas u kom smislu bi iskoristio krila koja su neiskorištena bi li ih unutra uvlacio da otvaraju prostor napadacima il bi isao na probijanja i brze povratne u 16 da napadaci samo je pospreme

Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee i 41 gost.