odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- feniksptica
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
Ja znam kad sam narucivo podosta sam ceko. Cak mislim da oni to i nemaju na stanju nego i oni naruce cekaju pa onda salju. Ne vidim drugi razlog da 16 dana cekam da mi brzom postom dodje
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ako imaju na stanju dobijes u roku od par dana. Ako nemaju, oni cekaju sa sportsdirecta, pa salju tebi. Provjeri na SD i vidjet ces da imaju sve stvari kao i ovi.feniksptica je napisao/la: ↑14 jul 2020, 21:51Ja znam kad sam narucivo podosta sam ceko. Cak mislim da oni to i nemaju na stanju nego i oni naruce cekaju pa onda salju. Ne vidim drugi razlog da 16 dana cekam da mi brzom postom dodje
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ma ja sam mislio da imaju svoju trgovinu, da isprobam broj koji mi odgovara, pa sam kontao na asosu uzetiNapapijri je napisao/la: ↑14 jul 2020, 22:10Ako imaju na stanju dobijes u roku od par dana. Ako nemaju, oni cekaju sa sportsdirecta, pa salju tebi. Provjeri na SD i vidjet ces da imaju sve stvari kao i ovi.feniksptica je napisao/la: ↑14 jul 2020, 21:51Ja znam kad sam narucivo podosta sam ceko. Cak mislim da oni to i nemaju na stanju nego i oni naruce cekaju pa onda salju. Ne vidim drugi razlog da 16 dana cekam da mi brzom postom dodje
Cek'o si jer je klasican dropshipping.feniksptica je napisao/la: ↑14 jul 2020, 21:51Ja znam kad sam narucivo podosta sam ceko. Cak mislim da oni to i nemaju na stanju nego i oni naruce cekaju pa onda salju. Ne vidim drugi razlog da 16 dana cekam da mi brzom postom dodje
27.10.2020
Paul Hewitt sat, nakon 7,8 mjeseci sranje prestalo raditi, nit mi je ispao gdje ni ista slicno, samo ga na poslu nosim.Osao mehanizam, ovi u Mostaru nisu uspjeli popraviti za 3 dana, ima li negdje u Sarajevu ko dobar u tome da odnesem njima
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
-
- Kontakt:
Odlična preporuka . Ako nešto zapne , a male su šanse ima Fehim u B-Fazi

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Hvala obojici 

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Omega, Svrakino. Ne salim se.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Đe ima kod nas Adidas Top Ten. Nema u SV, Tinejdžer više ne postoji, kao ni Adidas Shop.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Za koliko dodju tene iz Buzza ?
3-4 dana, ne brže od 2 dana inače, a dalje od ta 3-4 dana mi roba nije dolazila pa vjerujem da je isto i sad
https://www.buzzsneakers.com/BIH_ba/pat ... top-ten-hi
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Hvala. Al si me sad sjebo, eno imaju i Vansice ista cijenaanonimni je napisao/la: ↑26 jul 2020, 21:223-4 dana, ne brže od 2 dana inače, a dalje od ta 3-4 dana mi roba nije dolazila pa vjerujem da je isto i sad
https://www.buzzsneakers.com/BIH_ba/pat ... top-ten-hi

Nullius in verba
VansHeller je napisao/la: ↑26 jul 2020, 21:37Hvala. Al si me sad sjebo, eno imaju i Vansice ista cijenaanonimni je napisao/la: ↑26 jul 2020, 21:223-4 dana, ne brže od 2 dana inače, a dalje od ta 3-4 dana mi roba nije dolazila pa vjerujem da je isto i sad
https://www.buzzsneakers.com/BIH_ba/pat ... top-ten-hi![]()

Leorey uticaj

Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Jbg, bolje bi bilo da imama satnicu od dvajs eura al i Vansice su početak.alex1991 je napisao/la: ↑26 jul 2020, 21:39VansHeller je napisao/la: ↑26 jul 2020, 21:37Hvala. Al si me sad sjebo, eno imaju i Vansice ista cijenaanonimni je napisao/la: ↑26 jul 2020, 21:223-4 dana, ne brže od 2 dana inače, a dalje od ta 3-4 dana mi roba nije dolazila pa vjerujem da je isto i sad
![]()
Leorey uticaj![]()
Nullius in verba
tko ima sta prigovoriti vansicama nosim ih vec 11 godina i nema jačih tena i odjece imam hrpu od jakni duksa majica sorceva sve peri deri jedino sto mi na racku ide u zadnje vrijeme sto levati kao biftek boy ih nose 

- JarnoTrulli
Leo ove nosi.alex1991 je napisao/la: ↑26 jul 2020, 21:39VansHeller je napisao/la: ↑26 jul 2020, 21:37Hvala. Al si me sad sjebo, eno imaju i Vansice ista cijenaanonimni je napisao/la: ↑26 jul 2020, 21:223-4 dana, ne brže od 2 dana inače, a dalje od ta 3-4 dana mi roba nije dolazila pa vjerujem da je isto i sad
![]()
Leorey uticaj![]()
https://www.buzzsneakers.com/BIH_ba/pat ... -adventure
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Slabo pamtim kad sam zadnji put tene kupio. Nešto i ne obraćam pažnju, nije ni čudo što izgledam ko klošar.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.