FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ReX
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ReX » 26 jul 2020, 17:42

delinjo je napisao/la:
26 jul 2020, 17:35
Ljudi ganjaju sponzore i investitore,kod nas imam osjecaj cekaju da nama pokuca sam investitor na vrata i pita,e mogu li ja kod vas spickati koji milion? ...
:urnebes: Its funny cause its true.
@igrajlopte 🐦

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 26 jul 2020, 17:45

Rokoko87 je napisao/la:
26 jul 2020, 16:20
KANA je napisao/la:
26 jul 2020, 15:52
braco je napisao/la:
26 jul 2020, 15:28
Po vama koji igrači su dobitnici/gubitnici priprema? Ocjena prelaznog roka (iako još nije završen)? Najboljih 11? Ocjena čitavog rostera generalno?
Lendric mi najbolje djeluje nakon ovih priprema :clap: pojacanja bruda nemamo sta nesto ni komentarisati Juricic jedan jedini i to :thumbup:
Hajric povrijedjen ,Milicevic posudba ,Fejzic/Bekric bolje sutiti . Ono sto je sigurno opet ce Brkati to posloziti i biti ce to dobra ekipa :opaopa: najvise gdje bi volio da se pojacamo to je golmanska pozicija (dobro se sjecam jednog intervju Fergusona gdje kaze da golman za jednu sezonu ekipi treba donijeti 20 bodova ) ako vratimo proslu sezonu jedino gdje nas je on izvukao u Zenici na pocetku utakmice kad je odbranio i to je to
Kakav fudbalski analitičar i znalac. :bow:
Bruda ako te brat moze zamoliti da ubuduce malo pripazis kako mi se obracas ,svaki post koji napisem nesto ti ne odgovara ( hajde prihvatim sve kao zajebanciju)ali malo ipak razmisli ima neka granica ili ignorisi . Nisam ti ja slager neki ,malo postovanja glupo bi bilo da se svadjamo.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 26 jul 2020, 17:45

delinjo je napisao/la:
Ljudi ganjaju sponzore i investitore,kod nas imam osjecaj cekaju da nama pokuca sam investitor na vrata i pita,e mogu li ja kod vas spickati koji milion? ...
Jucer ti se reklo za to :mrgreen:
Ti senilan ko Kana postao. Vidi se taj uticaj njega na tebe, nazalost. Nisam uspio da te spasim.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 26 jul 2020, 17:47

braco je napisao/la:
26 jul 2020, 17:22
Signore je napisao/la:
26 jul 2020, 16:43
Ukratko, da ne kvarim temu. Vlasnik NK Osijek je Lorinc Meszaros, veliki prijatelj Orbana. Mnogi misle da je Madjarska kupila Osijek :rol: Madjaroni u zadnje vrijeme ulazu svugdje gdje ima i jedan madjar(teorija). Pogledajte TSC Backa Topola. Grade sjajan stadion od 4.100 sjedecih mjesta. Taj klub su totalno madjarizirali. Na stranicama kluba su objave na madjarskom i srpskom, a navijacka grupa im navija na madjarskom. Ove godine igraju EL.

I nije to samo cisto bacanje para da se moze busati u prsa kao sto rade arapi. Madjari gledaju tu da zarade neku lovu. Zele biti sami vrh u svim ligama gdje uloze, zele napredovati, zamislili su da jednog dana najbolji igraci iz tih klubova prelaze u madjarske klubove, mada to danas ne djeluje nimalo realno, al sutra mozda hoce. Iako ulazu van Madjarske oni ustvari ulazu u buducnost madjarskog nogometa, barem tako gledaju na to, tko zna sto ce biti. HNL je s ovim Osijekom stvarno profitirao, a o stadionu kad bude gotov da ne pricam.
Ako već ulažu u svako mjesto gdje su Mađari nastanjeni, pozivam Orbana da uzme u obzir da postoji i Udruženje Mađara u Sarajevu :mrgreen:
Predsjednica udruženja Mađarske manjine mi predavala na faksu, gledaću da sjednem malo sa njom.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 26 jul 2020, 17:48

delinjo je napisao/la:
Ne moze se porediti situacija kod nas i u Hrvatskoj, Srbiji, ili bilo gdje drugo u regionu iz jednostavnog razloga sto kod nas zakonski i dalje nije regulisano ulaganje u sport. Lako je uloziti u Hrvatskoj kad sve sto ulozis ti ide kao otpis poreza, a kod nas na sve ulozeno moras jos i platit porez.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 26 jul 2020, 17:51

Osim13 je napisao/la:
26 jul 2020, 17:47
braco je napisao/la:
26 jul 2020, 17:22
Signore je napisao/la:
26 jul 2020, 16:43
Ukratko, da ne kvarim temu. Vlasnik NK Osijek je Lorinc Meszaros, veliki prijatelj Orbana. Mnogi misle da je Madjarska kupila Osijek :rol: Madjaroni u zadnje vrijeme ulazu svugdje gdje ima i jedan madjar(teorija). Pogledajte TSC Backa Topola. Grade sjajan stadion od 4.100 sjedecih mjesta. Taj klub su totalno madjarizirali. Na stranicama kluba su objave na madjarskom i srpskom, a navijacka grupa im navija na madjarskom. Ove godine igraju EL.

I nije to samo cisto bacanje para da se moze busati u prsa kao sto rade arapi. Madjari gledaju tu da zarade neku lovu. Zele biti sami vrh u svim ligama gdje uloze, zele napredovati, zamislili su da jednog dana najbolji igraci iz tih klubova prelaze u madjarske klubove, mada to danas ne djeluje nimalo realno, al sutra mozda hoce. Iako ulazu van Madjarske oni ustvari ulazu u buducnost madjarskog nogometa, barem tako gledaju na to, tko zna sto ce biti. HNL je s ovim Osijekom stvarno profitirao, a o stadionu kad bude gotov da ne pricam.
Ako već ulažu u svako mjesto gdje su Mađari nastanjeni, pozivam Orbana da uzme u obzir da postoji i Udruženje Mađara u Sarajevu :mrgreen:
Predsjednica udruženja Mađarske manjine mi predavala na faksu, gledaću da sjednem malo sa njom.
Bojim se da je Zrinjski u pole position ako bi ulagali u Mađare

kontrasviju
Kontakt:

Post Postao/la kontrasviju » 26 jul 2020, 18:01

braco je napisao/la:
26 jul 2020, 15:28
Po vama koji igrači su dobitnici/gubitnici priprema? Ocjena prelaznog roka (iako još nije završen)? Najboljih 11? Ocjena čitavog rostera generalno?
Dobitnici: Juričić, Šehić, Hajdarević
Gubitnici: Erić

Najboljih 11: Erić, Stevanović, Kosorić, Ikić, Šehić, Sadiković, Alispahić, Štilić, Veselinović, Juričić, Lendrić

Ocjena prelaznog roka: 7.5 - ocjenu kvari nedolazak krila i kvalitetnijeg golmana
Ocjena rostera: 8
1921

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 26 jul 2020, 18:19

Zbog cega mnogi pisu da je Hajdarevic dobitnik ovih priprema? Zbog jednog odlicnog poluvremena protiv Tuzle?

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 26 jul 2020, 18:24

irfo je napisao/la:
26 jul 2020, 17:48
delinjo je napisao/la:
Ne moze se porediti situacija kod nas i u Hrvatskoj, Srbiji, ili bilo gdje drugo u regionu iz jednostavnog razloga sto kod nas zakonski i dalje nije regulisano ulaganje u sport. Lako je uloziti u Hrvatskoj kad sve sto ulozis ti ide kao otpis poreza, a kod nas na sve ulozeno moras jos i platit porez.
Jbg Irfo onda ugasiti ovo kod nas,nema smisla jer ne mozemo napredovati.Sarajevo je naslo nacin,kakav je takav je ali je nacin,jbg lako je reci ne moze i sjesti ,znam ja sta ti pricas i znam da to nijije pickin dim za uraditi ali vjerujem da bi sposobni ljudi nesto vec pokrenuli do sad.Eto ti si rekao radi se na tome,hajde valjda ne budu radili 15 godina :mrgreen: :mrgreen:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 26 jul 2020, 18:25

KANA je napisao/la:
26 jul 2020, 17:45
Bruda ako te brat moze zamoliti da ubuduce malo pripazis kako mi se obracas ,svaki post koji napisem nesto ti ne odgovara ( hajde prihvatim sve kao zajebanciju)ali malo ipak razmisli ima neka granica ili ignorisi . Nisam ti ja slager neki ,malo postovanja glupo bi bilo da se svadjamo.
Ozbiljan sam bio, napisao si sve kako mislim. Ne znam šta te je podstaklo da pomisliš da je zayebancija.
Respect. :thumbup:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 26 jul 2020, 18:33

delinjo je napisao/la:
Ovo je 100% istina sto si napisao.

@braco

Dob: Seha, Hajdar, Subke, luka 1 - luka 2.
Gub: Veseli, Eric

Prelazni onako.

Lendra igra ko munja.

Golman I krilo su pod moranje, znaci Eric je slab pravo.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 26 jul 2020, 18:34

delinjo je napisao/la:
Ne kontas ti to, ti si vise za valjanja gluposti nastavi u tom ritmu
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 26 jul 2020, 18:35

Muhoni brate sve znas :D :D

Molio bih slucajeve za psihijatriju da ne ciiraju jer su na bloku.Hvala !
VOLIM ZELJEZNICAR!!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 26 jul 2020, 18:38

Bezideja je napisao/la:
26 jul 2020, 18:34
delinjo je napisao/la:
Ne kontas ti to, ti si vise za valjanja gluposti nastavi u tom ritmu
Sto si ba toliko negativan. :(
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 26 jul 2020, 18:54

Ja bih volio da je neko jucer pitao Osima direktno da li je za nas prelazni rok gotov ili ne. Nije kasno dovesti golmana i krilo i kad pocne sezone, ali samo je bitno da se trazi nesto na tim pozicijama.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 26 jul 2020, 18:57

Brkooo je napisao/la:
26 jul 2020, 18:19
Zbog cega mnogi pisu da je Hajdarevic dobitnik ovih priprema? Zbog jednog odlicnog poluvremena protiv Tuzle?
Zbog povrede Boje.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 26 jul 2020, 19:03

StrikeWarzone je napisao/la:
26 jul 2020, 18:57
Brkooo je napisao/la:
Zbog povrede Boje.
Ti njega izgleda shvatas ozbiljno😂😂😂
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 26 jul 2020, 19:14

Ma ne citiraj majmuna muhoni
VOLIM ZELJEZNICAR!!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 26 jul 2020, 19:18

delinjo je napisao/la:
26 jul 2020, 18:24
irfo je napisao/la:
26 jul 2020, 17:48
delinjo je napisao/la:
Jbg Irfo onda ugasiti ovo kod nas,nema smisla jer ne mozemo napredovati.Sarajevo je naslo nacin,kakav je takav je ali je nacin,jbg lako je reci ne moze i sjesti ,znam ja sta ti pricas i znam da to nijije pickin dim za uraditi ali vjerujem da bi sposobni ljudi nesto vec pokrenuli do sad.Eto ti si rekao radi se na tome,hajde valjda ne budu radili 15 godina :mrgreen: :mrgreen:
Pitari ovo rade preko pozajmica, jer nije lik vlasnik kluba, i onda samo kaze jednog dana: eh ja ne zelim biti vise u klubu i vi ste meni duzni tolko i tolko miliona, i sta sad? To je previse rizican nacin poslovanja i mi to ne smijemo, posebno sto imamo vrijednosti imovine preko 30 miliona.
Druga stvar je sto u Hrvatskoj ulozi neko milion eura i otpise mu se dio poreza koji mora godisnje placati na dobit jer finansira sport. Tako da ga to ulaganje izadje na nekih 300-400 hiljada zapravo i jos dobije priliku da zaradi.
A kod nas ako zelis ulozit milion, moras platit jos pdv na to. I onda se pitamo kako mogu u Hrvatskoj svi klubovi imati investitore a kod nas mrka kapa.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 26 jul 2020, 19:22

StrikeWarzone je napisao/la:
26 jul 2020, 18:57
Brkooo je napisao/la:
Zbog povrede Boje.
Ma istina je da mu se otvorio sad malo prostor zbog povrede Boje ali da je on odusevio na ovim pripremnim tekmama vala i nije. Osim ove protiv Tuzle na ostalim utakmicama je bio ocajan.

Volio bih da on moze u kontinuitetu da igra ovako kako je odigrao protiv Tuzle..

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: TheTruth34 i 42 gosta.