FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Bruda ako te brat moze zamoliti da ubuduce malo pripazis kako mi se obracas ,svaki post koji napisem nesto ti ne odgovara ( hajde prihvatim sve kao zajebanciju)ali malo ipak razmisli ima neka granica ili ignorisi . Nisam ti ja slager neki ,malo postovanja glupo bi bilo da se svadjamo.Rokoko87 je napisao/la: ↑26 jul 2020, 16:20Kakav fudbalski analitičar i znalac.KANA je napisao/la: ↑26 jul 2020, 15:52Lendric mi najbolje djeluje nakon ovih pripremapojacanja bruda nemamo sta nesto ni komentarisati Juricic jedan jedini i to
![]()
Hajric povrijedjen ,Milicevic posudba ,Fejzic/Bekric bolje sutiti . Ono sto je sigurno opet ce Brkati to posloziti i biti ce to dobra ekipanajvise gdje bi volio da se pojacamo to je golmanska pozicija (dobro se sjecam jednog intervju Fergusona gdje kaze da golman za jednu sezonu ekipi treba donijeti 20 bodova ) ako vratimo proslu sezonu jedino gdje nas je on izvukao u Zenici na pocetku utakmice kad je odbranio i to je to
![]()
Jucer ti se reklo za to

Ti senilan ko Kana postao. Vidi se taj uticaj njega na tebe, nazalost. Nisam uspio da te spasim.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Predsjednica udruženja Mađarske manjine mi predavala na faksu, gledaću da sjednem malo sa njom.braco je napisao/la: ↑26 jul 2020, 17:22Ako već ulažu u svako mjesto gdje su Mađari nastanjeni, pozivam Orbana da uzme u obzir da postoji i Udruženje Mađara u SarajevuSignore je napisao/la: ↑26 jul 2020, 16:43Ukratko, da ne kvarim temu. Vlasnik NK Osijek je Lorinc Meszaros, veliki prijatelj Orbana. Mnogi misle da je Madjarska kupila OsijekMadjaroni u zadnje vrijeme ulazu svugdje gdje ima i jedan madjar(teorija). Pogledajte TSC Backa Topola. Grade sjajan stadion od 4.100 sjedecih mjesta. Taj klub su totalno madjarizirali. Na stranicama kluba su objave na madjarskom i srpskom, a navijacka grupa im navija na madjarskom. Ove godine igraju EL.
I nije to samo cisto bacanje para da se moze busati u prsa kao sto rade arapi. Madjari gledaju tu da zarade neku lovu. Zele biti sami vrh u svim ligama gdje uloze, zele napredovati, zamislili su da jednog dana najbolji igraci iz tih klubova prelaze u madjarske klubove, mada to danas ne djeluje nimalo realno, al sutra mozda hoce. Iako ulazu van Madjarske oni ustvari ulazu u buducnost madjarskog nogometa, barem tako gledaju na to, tko zna sto ce biti. HNL je s ovim Osijekom stvarno profitirao, a o stadionu kad bude gotov da ne pricam.![]()
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ne moze se porediti situacija kod nas i u Hrvatskoj, Srbiji, ili bilo gdje drugo u regionu iz jednostavnog razloga sto kod nas zakonski i dalje nije regulisano ulaganje u sport. Lako je uloziti u Hrvatskoj kad sve sto ulozis ti ide kao otpis poreza, a kod nas na sve ulozeno moras jos i platit porez.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Bojim se da je Zrinjski u pole position ako bi ulagali u MađareOsim13 je napisao/la: ↑26 jul 2020, 17:47Predsjednica udruženja Mađarske manjine mi predavala na faksu, gledaću da sjednem malo sa njom.braco je napisao/la: ↑26 jul 2020, 17:22Ako već ulažu u svako mjesto gdje su Mađari nastanjeni, pozivam Orbana da uzme u obzir da postoji i Udruženje Mađara u SarajevuSignore je napisao/la: ↑26 jul 2020, 16:43Ukratko, da ne kvarim temu. Vlasnik NK Osijek je Lorinc Meszaros, veliki prijatelj Orbana. Mnogi misle da je Madjarska kupila OsijekMadjaroni u zadnje vrijeme ulazu svugdje gdje ima i jedan madjar(teorija). Pogledajte TSC Backa Topola. Grade sjajan stadion od 4.100 sjedecih mjesta. Taj klub su totalno madjarizirali. Na stranicama kluba su objave na madjarskom i srpskom, a navijacka grupa im navija na madjarskom. Ove godine igraju EL.
I nije to samo cisto bacanje para da se moze busati u prsa kao sto rade arapi. Madjari gledaju tu da zarade neku lovu. Zele biti sami vrh u svim ligama gdje uloze, zele napredovati, zamislili su da jednog dana najbolji igraci iz tih klubova prelaze u madjarske klubove, mada to danas ne djeluje nimalo realno, al sutra mozda hoce. Iako ulazu van Madjarske oni ustvari ulazu u buducnost madjarskog nogometa, barem tako gledaju na to, tko zna sto ce biti. HNL je s ovim Osijekom stvarno profitirao, a o stadionu kad bude gotov da ne pricam.![]()
- kontrasviju
- Kontakt:
Dobitnici: Juričić, Šehić, Hajdarević
Gubitnici: Erić
Najboljih 11: Erić, Stevanović, Kosorić, Ikić, Šehić, Sadiković, Alispahić, Štilić, Veselinović, Juričić, Lendrić
Ocjena prelaznog roka: 7.5 - ocjenu kvari nedolazak krila i kvalitetnijeg golmana
Ocjena rostera: 8
1921
Zbog cega mnogi pisu da je Hajdarevic dobitnik ovih priprema? Zbog jednog odlicnog poluvremena protiv Tuzle?
Jbg Irfo onda ugasiti ovo kod nas,nema smisla jer ne mozemo napredovati.Sarajevo je naslo nacin,kakav je takav je ali je nacin,jbg lako je reci ne moze i sjesti ,znam ja sta ti pricas i znam da to nijije pickin dim za uraditi ali vjerujem da bi sposobni ljudi nesto vec pokrenuli do sad.Eto ti si rekao radi se na tome,hajde valjda ne budu radili 15 godinairfo je napisao/la: ↑26 jul 2020, 17:48Ne moze se porediti situacija kod nas i u Hrvatskoj, Srbiji, ili bilo gdje drugo u regionu iz jednostavnog razloga sto kod nas zakonski i dalje nije regulisano ulaganje u sport. Lako je uloziti u Hrvatskoj kad sve sto ulozis ti ide kao otpis poreza, a kod nas na sve ulozeno moras jos i platit porez.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ozbiljan sam bio, napisao si sve kako mislim. Ne znam šta te je podstaklo da pomisliš da je zayebancija.KANA je napisao/la: ↑26 jul 2020, 17:45Bruda ako te brat moze zamoliti da ubuduce malo pripazis kako mi se obracas ,svaki post koji napisem nesto ti ne odgovara ( hajde prihvatim sve kao zajebanciju)ali malo ipak razmisli ima neka granica ili ignorisi . Nisam ti ja slager neki ,malo postovanja glupo bi bilo da se svadjamo.
Respect.

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- MocMahale444
Ovo je 100% istina sto si napisao.
@braco
Dob: Seha, Hajdar, Subke, luka 1 - luka 2.
Gub: Veseli, Eric
Prelazni onako.
Lendra igra ko munja.
Golman I krilo su pod moranje, znaci Eric je slab pravo.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ne kontas ti to, ti si vise za valjanja gluposti nastavi u tom ritmu
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Muhoni brate sve znas
Molio bih slucajeve za psihijatriju da ne ciiraju jer su na bloku.Hvala !

Molio bih slucajeve za psihijatriju da ne ciiraju jer su na bloku.Hvala !
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- MocMahale444
Sto si ba toliko negativan.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ja bih volio da je neko jucer pitao Osima direktno da li je za nas prelazni rok gotov ili ne. Nije kasno dovesti golmana i krilo i kad pocne sezone, ali samo je bitno da se trazi nesto na tim pozicijama.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Ti njega izgleda shvatas ozbiljno
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Ma ne citiraj majmuna muhoni
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Pitari ovo rade preko pozajmica, jer nije lik vlasnik kluba, i onda samo kaze jednog dana: eh ja ne zelim biti vise u klubu i vi ste meni duzni tolko i tolko miliona, i sta sad? To je previse rizican nacin poslovanja i mi to ne smijemo, posebno sto imamo vrijednosti imovine preko 30 miliona.delinjo je napisao/la: ↑26 jul 2020, 18:24Jbg Irfo onda ugasiti ovo kod nas,nema smisla jer ne mozemo napredovati.Sarajevo je naslo nacin,kakav je takav je ali je nacin,jbg lako je reci ne moze i sjesti ,znam ja sta ti pricas i znam da to nijije pickin dim za uraditi ali vjerujem da bi sposobni ljudi nesto vec pokrenuli do sad.Eto ti si rekao radi se na tome,hajde valjda ne budu radili 15 godinairfo je napisao/la: ↑26 jul 2020, 17:48Ne moze se porediti situacija kod nas i u Hrvatskoj, Srbiji, ili bilo gdje drugo u regionu iz jednostavnog razloga sto kod nas zakonski i dalje nije regulisano ulaganje u sport. Lako je uloziti u Hrvatskoj kad sve sto ulozis ti ide kao otpis poreza, a kod nas na sve ulozeno moras jos i platit porez.![]()
![]()
Druga stvar je sto u Hrvatskoj ulozi neko milion eura i otpise mu se dio poreza koji mora godisnje placati na dobit jer finansira sport. Tako da ga to ulaganje izadje na nekih 300-400 hiljada zapravo i jos dobije priliku da zaradi.
A kod nas ako zelis ulozit milion, moras platit jos pdv na to. I onda se pitamo kako mogu u Hrvatskoj svi klubovi imati investitore a kod nas mrka kapa.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Ma istina je da mu se otvorio sad malo prostor zbog povrede Boje ali da je on odusevio na ovim pripremnim tekmama vala i nije. Osim ove protiv Tuzle na ostalim utakmicama je bio ocajan.
Volio bih da on moze u kontinuitetu da igra ovako kako je odigrao protiv Tuzle..
Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee, ristagrad i 32 gosta.