Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Anel Ahmedhodžić
Je li ovaj Erik Hadzic izdajnik svega bosanskog i bošnjačkog, dostojan svakovrsnog prezira?
filgude, dobar si, dijelim uglavnom isto misljenje kad je fudbal u pitanju a da malo fakat ne yedes gofna sa bosnjastvom??
ako ti nesto smeta idi ba na politicke, vjerske ili koje vec forume, popusti malo brate.
ako ti nesto smeta idi ba na politicke, vjerske ili koje vec forume, popusti malo brate.
Pokušaji nekog sarkazma. Ali mu slabo ide.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
U pocetku se moglo i nasmijati na to ali s vremeno je fakat pretjerao. A Filgud ne popusta nego svakodnevno o bosnjacima. 

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Bošnjaštvo nam je u krvi i mora se svakodnevno spominjat, kao i antibošnjaštvo.
Kanta godine u kategoriji: "Forumaš kojem potpuno nedostaje samosvjesti da uopšte nije smiješan i zanimljiv"
Puno znači kliknuti sa trenerom, Jon Dahl Tomasson od kako je došao ne gotivi Nalića, čak je jednom na pitanje zašto ne igra odgovorio da ne zadovoljava ni minimum njegovih kriterija da bi igrao
Anela najviše hvali od svih igrača, za njeg je on "fantastisk" i očekuje od veznog reda i napada da se ubrzaju na njegov tempo kako bi mogli otvaranjima pratiti njegove oštre, direktne pasove koji sijeku linije protivnika. Kod nekog drugog trenera bi možda bilo drugačije.

Sedan Anel Ahmedhodzics inträde i Malmö FF:s startelva i vintras har laget fått ett nytt vapen offensivt. Det kommer från mittbackens högerfot, som inte sällan slår ut motståndarens lagdelar med precisa långpassningar. En del lag har därför valt att pressa 21-åringen i backlinjen i hopp om att den andra mittbacken ska stå för uppspelen.
I 3-0-vinsten mot Hammarby senast slog Ahmedhodzic bort flera uppspel i första halvlek. Jon Dahl Tomasson ser inte det som ett problem.
Vad sa du till Ahmedhodzic i pausen?
- Att han ska fortsätta prova, säger Dahl Tomasson och menar att det inte var läge att be mittbacken lägga in säkerhetsväxeln.
- Man måste se att han gjorde fantastiska saker fler gånger än de felen. Så verkligen inte. Han är en fantastisk spelare och har utvecklats enormt tycker jag under mig. Det är det spelsättet vi vill prova att arbeta med. Det är inget som kommer bara man knäpper fingrarna. Det är en process men han är väldigt duktig på att slå bollen igenom.
- Men det är också viktigt att vi visar oss vara snabbt. Ju snabbare vi visar oss på mittfältet och framåt desto lättare är det för honom. Vi försöker leta efter explosiva rörelser framför honom.
Anel Ahmedhodzic har spelat nästintill varenda minut i allsvenskan vilket är mest av MFF:s utespelare. Just nu kamperar han ihop med Oscar Lewicki i mittlåset, och Dahl Tomasson berättar varför en del spelare får spela hela tiden i det täta matchandet.
- Några har gjort det för att de gör det fantastiskt. På någon position går det bättre att göra så än på andra. För de som spelar mycket är det viktigt att kolla på belastningen i matcherna de spelat, och sedan anpassa träningsformen efter det, säger Dahl Tomasson och fortsätter:
- Oscar och Anel är ett bra exempel för de stod över träningen dagen innan match senast. Det var inte för de hade några problem utan för belastningen som de haft. Så det är väldigt individuellt. Där har vi Ben (Rosen) som är en riktigt bra fystränare för att kolla på dessa detaljer, sedan tar vi beslut utifrån spelaren.
Momak vec ima mjesta medju prvih 11 u repki. Mada i ako pristane da igra za nas, ne vjeruje da bi ga Dusko "gurnu u vatru" u barazu, znajuci kakvi smo mi kao narod i navijaci, da kojim slucajem napravi neku gresku, ispljuvali bi ga za sve pare.
Malo sreća malo Anel
Malmo pobjedio u zadnjih 7 utakmica u ligi
Anel je bio starter u svih 7

Anel je bio starter u svih 7

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Govorio je da ima dovoljno vremena do lige nacija da odluči. Prođe i to vrijeme, spisak za ligu nacija je u ponedeljak.
Zelio sam reci da su u odlicnoj formi

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Pa šta je sad, hoće li Anel biti na spisku, da li je dobio poziv?
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Pitanje je tu dali je uopste dobio Bosanski pasoš, vjerovatno nece biti na ovom spisku mozda u iducem osim ako ga Svedjani pozove, onda bi trebao odbit poziv ako mu BiH u srce i ja mislim da ce na kraju tako biti...
Bez pasoša se ne može pokrenut procedura promjene sportskog državljanstva.
Kad dobije pasoš i preda papire u FIFA-u, slijedi par mjeseci administrativne provcedure.
Dakle, ako su ove informacije tačne, teško da ćemo ga imati i za baraž.
Kad dobije pasoš i preda papire u FIFA-u, slijedi par mjeseci administrativne provcedure.
Dakle, ako su ove informacije tačne, teško da ćemo ga imati i za baraž.
Nalić dao gol i evo u narednoj utakmici starter i slika uz sastav

Mirsad komentarisao vijest da će Dennis igrati za BiH a da se očekuje da će i Anel

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.