Pa realno i nije, sto ne znaci da nece, mada mu ove igre na pripremnim ne obecavaju.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja se od sad nadam Anelu Hadžiću. Kako bi nam on legao na zadnjem veznom sa Tinom, perverzijA
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Ako ni anel ne dođe treba zundu banovati da jos koga ne ispehira 

You are someone else I am still right here
Ne nadaj se ti hljeba ti!!!
Nadao si se i Fatosu, u nebesa gledao, pa ga popusismo.Nemoj se nista nadati

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
-
- Kontakt:
Utalio Hadzija kucnog prijatelja Oremusa, pa s Musijom dogovorio komsijski da nam uvale Fanima, onda s Dodikom dogovorio da nam uvali nekakvog Marinovica za trenera. Naredni je Hadzic Anel, ima li potrebe da govorim kojom linijom ce ga dovesti ?! Pominje se i Irfan, gle cuda Hadzic ?! O ostalim ublehama se sve zna. Sabrina prica o Kosevu i CAT4, koga farba, vidi joj se na dikciji da laze !!! Jos obukla nekakvu majcetinu iz fun shopa ?! Umjesto odijela, leptir masne, pa da malo poradi na rijecniku... A onaj BERAC RIZE...e tek je on prica za sebe. Jede sendvic, fejk sat nosi...ma nemam snage vise !!!
Vracaj legende izgidosmo !!!
P.S. Dzafic da se makne s gola, Tucakovica dovesti.
Vracaj legende izgidosmo !!!
P.S. Dzafic da se makne s gola, Tucakovica dovesti.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ovo sa Fatosom je bila slučajnost, ako ovaj ne dođe sam ću tražiti da me banuju

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Ja bih to ovako stavio aBd jos malo dok se svi oporave, s tim da se na krilima mogu rotirati Jukić/Tatar/Fanimo jer sva trojica mogu i lijevo i desno igrati. Mozda bi i najbolje bilo Tatara vratiti na lijevo gdje mu je prirodna pozicija a Fanima zakicati na desno krilo. Naravno kad se Hebib vragi njega na desnog beka staviti a Oremusa u rotaciju na sredinu

- AngelDiMaria
- Kontakt:
Alfrede sta sam propustio jucer
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Upravu si.Cak kapitensku nosio dok je bio desni bek.Generalno najvise je drzao tu desnu stranu dal na beku dal blize golu.Historicar je napisao/la: ↑26 jul 2020, 12:16GiS buraz, to je neko promjenio, kada je došao u Sarajevo, na transfermarktu je 100 % bilo, da je desni bek i desno krilo, a i ja pratim Hajduk preko 20 godina i dobro znam da je na tim pozicijama igrao svaku utakmicu za njih, kao što je i u Izraelu igrao na desnoj strani.Ono protiv Celtica mu je gotovo sigurno bio prvi put, da igra zadnjeg veznog.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 jul 2020, 11:16Neko je napisao kako mi Oremusu izmisljamo poziciju na veznom i da je cijeli zivot igrao na desnom beku..
https://www.transfermarkt.com/mirko-ore ... eler/46424
Pise da mu je primarna pozicija centralni vezni, a da moze igrati i desno krilo(igrao skroz malo u svojoj karijeri)

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jeko ovaj modni macakHeraklitMracni je napisao/la: ↑26 jul 2020, 12:19Vidi se da si neki profesionalac ili detaljista72220 je napisao/la: ↑26 jul 2020, 12:14Šta vi mislite o ovom Sabrininom videu? ****, namjera je dobra i tu nema šta da se ospori, ali video pomalo je amaterski i ne odaje ozbiljnost namjera Uprave. Izgovor, govor tijela, tonalitet.. u najmanju ruku neozbiljno pa i outfit i ostale stvari koje su važne za javni nastup.![]()

- BordoSarajevo
- Kontakt:
Mi svi ovdje pišemo za Dupovca kako je najbolji treći stoper, dobar za zamjene, nije skup, naše dijete.MortemHz je napisao/la: ↑26 jul 2020, 11:15Tako je ali moraš imati zamjenu a ne možeš držati 4 kvalitetna stopera na klupi poput recimo Šerbečića.ado-hz je napisao/la: ↑26 jul 2020, 11:04@vanja
Ee sad salu na stranu al fkt po meni Dupovac, Milanovic, Cruz i Sabanovic nisu igraci za nas.
To su cetiri igraca koji primaju platu a nikakav ama bas nikakav dobrinos nece donijeti niti poboljsati igru. Sad ce se neko naci da brani Sabanovica, al meni je on talašika.
P.S. Hodzic isto tako odavno nezainteresovan za igru, to ti je kad se uhljebis u dobar klub, nemas adekvatnu konkurenciju i igras kako ti je cejf.
Dupovac je solidna zamjena kada sve uporedimo, koliko košta i koliko mu je interesantno da bude skoro uvijek na klupi.
Druge dvije stvake su tačne, dok prve dvije nisu. Dupovac je od dolaska Marinovića jedan od najstandardnijih naših igrača, samo nije igrao u Banja Luci, ostalo je sve igrao. Daleko je on od zamjene i trećeg stopera po minutama.
Kako je on gotovo uvijek na klupi?
Da me pogrešno neki ne svate, meni je Dupovac super momak, bolje on da bude tu nego Novakovići, Balići i slični kad već ne mogu igrači tipa Lazić, Adukor, Kovačević..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- feniksptica
- Kontakt:
Ma covjek je centralni vezni sta vi znate. Ne zna se on il Krste ko vise grohne kad dodje na zadnjeg veznog.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Istina je, igrao je za Hajduk na desnom beku, dobro se sjećam Euro tekmi, istina bio je 10g mlađi tada, ali je igrao.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nisam znao..hvalamiky_hz je napisao/la: ↑26 jul 2020, 12:53
Upravu si.Cak kapitensku nosio dok je bio desni bek.Generalno najvise je drzao tu desnu stranu dal na beku dal blize golu.Historicar je napisao/la: ↑26 jul 2020, 12:16GiS buraz, to je neko promjenio, kada je došao u Sarajevo, na transfermarktu je 100 % bilo, da je desni bek i desno krilo, a i ja pratim Hajduk preko 20 godina i dobro znam da je na tim pozicijama igrao svaku utakmicu za njih, kao što je i u Izraelu igrao na desnoj strani.Ono protiv Celtica mu je gotovo sigurno bio prvi put, da igra zadnjeg veznog.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 jul 2020, 11:16Neko je napisao kako mi Oremusu izmisljamo poziciju na veznom i da je cijeli zivot igrao na desnom beku..
https://www.transfermarkt.com/mirko-ore ... eler/46424
Pise da mu je primarna pozicija centralni vezni, a da moze igrati i desno krilo(igrao skroz malo u svojoj karijeri)
![]()
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Jeste standardan ali zasto?Tino kad je bio spreman za igru, Dupovca nije ni bilo..A sad ce doci aBd jedan zadnji vezni da se ne bi morao Milicevic gurati naprijedBordoSarajevo je napisao/la: ↑26 jul 2020, 12:57Mi svi ovdje pišemo za Dupovca kako je najbolji treći stoper, dobar za zamjene, nije skup, naše dijete.MortemHz je napisao/la: ↑26 jul 2020, 11:15Tako je ali moraš imati zamjenu a ne možeš držati 4 kvalitetna stopera na klupi poput recimo Šerbečića.ado-hz je napisao/la: ↑26 jul 2020, 11:04
@vanja
Ee sad salu na stranu al fkt po meni Dupovac, Milanovic, Cruz i Sabanovic nisu igraci za nas.
To su cetiri igraca koji primaju platu a nikakav ama bas nikakav dobrinos nece donijeti niti poboljsati igru. Sad ce se neko naci da brani Sabanovica, al meni je on talašika.
P.S. Hodzic isto tako odavno nezainteresovan za igru, to ti je kad se uhljebis u dobar klub, nemas adekvatnu konkurenciju i igras kako ti je cejf.
Dupovac je solidna zamjena kada sve uporedimo, koliko košta i koliko mu je interesantno da bude skoro uvijek na klupi.
Druge dvije stvake su tačne, dok prve dvije nisu. Dupovac je od dolaska Marinovića jedan od najstandardnijih naših igrača, samo nije igrao u Banja Luci, ostalo je sve igrao. Daleko je on od zamjene i trećeg stopera po minutama.
Kako je on gotovo uvijek na klupi?
Da me pogrešno neki ne svate, meni je Dupovac super momak, bolje on da bude tu nego Novakovići, Balići i slični kad već ne mogu igrači tipa Lazić, Adukor, Kovačević..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Kae lik Besim ce na klupu da bi Dupovac igrao hahahah juve to procitah hahaha
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Mislimo da je Sabrina sve!72220 je napisao/la: ↑26 jul 2020, 12:14Šta vi mislite o ovom Sabrininom videu? ****, namjera je dobra i tu nema šta da se ospori, ali video pomalo je amaterski i ne odaje ozbiljnost namjera Uprave. Izgovor, govor tijela, tonalitet.. u najmanju ruku neozbiljno pa i outfit i ostale stvari koje su važne za javni nastup.
Ti si obicni smrtnik i nije tvoje da nju komentarises, osvoji duplu pa se javi!
"Ja sam novi, eto citam dugo al ne pisem hihi"
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ove beztitulare najvise pogadja sve oko Sarajevabelosevic28 je napisao/la: ↑26 jul 2020, 13:08Kae lik Besim ce na klupu da bi Dupovac igrao hahahah juve to procitah hahaha
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
https://****/premijer ... G27NvbSIug
Sarajevski rivali FK Sarajevo i FK Željezničar zainteresovani su za istog fudbalera, Jovana Popzlatanova, javljaju mediji u Sjevernoj Makedoniji.
Oba kluba već duže vrijeme prate 24-godišnjeg krilnog igrača i realizacija transfera je moguća u skorijem vremenskom periodu, dodaje se u tekstu sjevernomakedonskih medija.
Popzlatanov je trenutno fudbaler Vardara, a ove sezone je odigrao 18 utakmica za ekipu iz Skoplja, te je postigao gol uz dvije asistencije.
Prije dolaska u redove aktuelnog makedonskog prvaka nastupao je za Pelister i Teteks, te je bio dio mlade reprezentacije Sjeverne Makedonije za koju je zabilježio sedam nastupa.
Sarajevski rivali FK Sarajevo i FK Željezničar zainteresovani su za istog fudbalera, Jovana Popzlatanova, javljaju mediji u Sjevernoj Makedoniji.
Oba kluba već duže vrijeme prate 24-godišnjeg krilnog igrača i realizacija transfera je moguća u skorijem vremenskom periodu, dodaje se u tekstu sjevernomakedonskih medija.
Popzlatanov je trenutno fudbaler Vardara, a ove sezone je odigrao 18 utakmica za ekipu iz Skoplja, te je postigao gol uz dvije asistencije.
Prije dolaska u redove aktuelnog makedonskog prvaka nastupao je za Pelister i Teteks, te je bio dio mlade reprezentacije Sjeverne Makedonije za koju je zabilježio sedam nastupa.
Sto bi Kristofer Kolumbo reko: " Joj, e , bratam"
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Napapijri, napoleon72, riki46, Vanja8 i 40 gostiju.