FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Plavcevom pulenu se vazda ovi autogolovi pripisuju 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Dje tvoj pulen? Nema ga ni jucer ni danas.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Zar ne vidis da on i drugi najbolji igrac odmaraju preko vikenda?

Ali evo igro je danas kolko vidim

Ma **** prijateljsku,ne vrijedi komentarisati na istoj ni dobro ni lose.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
@Admir je bio, pitaj njega za to.

Jutros na BHT prenos maratona i sad dio utrke prolaze kroz našu Dolinu Ćupova i glupani komentatori (Spaho i Kristić čini mi se) 70% vremena pričaju kako su pitari igrali utakmice na Grbavici dok se Koševo renoviralo, kakva bolest...
Još reče Spaho stadion najtrofejnijeg kluba u državi, kaže Kristić uz gradskog rivala i nabraja trofeje, eto Željo ima više Superkupova, ali to se prije igralo više se ne igra..
Još reče Spaho stadion najtrofejnijeg kluba u državi, kaže Kristić uz gradskog rivala i nabraja trofeje, eto Željo ima više Superkupova, ali to se prije igralo više se ne igra..
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Nase televizije imaju dosta budala ali Krstic i Spaho pretendiraju u tome.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- dubioza144
- Kontakt:
Bez poraza ove pripreme, nesto ne valja 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Po vama koji igrači su dobitnici/gubitnici priprema? Ocjena prelaznog roka (iako još nije završen)? Najboljih 11? Ocjena čitavog rostera generalno?
Igre na pripremama sto se tice igraca koji su bili tu prosle sezone su standardne. Alispahic, Stilic, Sadikovic, Ikic itd igrali su dobro prosle sezone i to su prenijeli i sad. Hajdarevic i Stanic su pokazali bolju igru nego prosle sezone sto su prikazivali. Veselinovic losiju. Nije da on nece i da se ne trudi pa da kazes mrsko mu. On se jadan satra, ali nije to to ko prosle sezone.
Najveci dobitnik po meni je Sehic. Mogao odigrao sto se kaze maestralno, borbeno do zadnje minute do kada je na terenu. I culo se koliko ga i igraci hvale jucer. Haman svaki minut cujes: “Bravo, Seha! Bravo, Eldare!”

Prelaznim rokom nisam zadovoljan (ovim do sada) do kraja pogotovo nakon ovog sa Jovanovicem i zbog krila. Hajd stoper nije kriticna pozicija, ali krila jesu pogotovo zbog forme Veselinovica a za sada mi nista ne rjesavamo sto se tice toga. Tim nisam zadovoljan.
A zadovoljan sam dolaskom Juricica, mladog Milicevica pa i Hajrica iako nije puno igrao jer imamo sirinu u napadu veliku. Mislim da kad Hajric udje jos malo u “fol” da ce i on fercerati dobro ko i Lendric i Juricic. I Bekric je pokazao da moze pomoci. Citavu utakmicu mozda ne, ali moze progurati odlicnih 45 minuta.
Dobitnici: Seha, Miletic, Juricic
Gubitnici: Eric, Veselinovic
Ocjena za prelazni rok 7.5
Najboljih 11
X
Sinisa-Aco-Ikic-Sehic
Dado
Hajdar-Mesa
Stila
Juricic-Lendric
Ocjena rostera 8.5/10
Lendric mi najbolje djeluje nakon ovih priprema

Hajric povrijedjen ,Milicevic posudba ,Fejzic/Bekric bolje sutiti . Ono sto je sigurno opet ce Brkati to posloziti i biti ce to dobra ekipa

Zadnja izmjena: KANA, dana/u 26 jul 2020, 15:53, ukupno mijenjano 1 put.
Irfo, tko nam je taj “x”?

Ne treba preskociti ni Subasica. Momak je, takodjer, pokazao dobrih igara. Npr. zimus na pripremama je bio losiji dosta nego sto je na ovim. Radio je na sebi, vidi se to na njegovom fizickom izgledu.

Ne treba preskociti ni Subasica. Momak je, takodjer, pokazao dobrih igara. Npr. zimus na pripremama je bio losiji dosta nego sto je na ovim. Radio je na sebi, vidi se to na njegovom fizickom izgledu.
Ma X sam stavio jer ne znam fkt koga stavit na gol, koga god stavit nije dobro...
Najkriticnije pozicije trenutno su lijevo krilo i golman. Tu kad bi se uspjele pa ako nista solidne opcije dovesti bio bi veliku update na ovu sad ekipu jer ostale pozicije sasvim, sasvim ok ako nista do zime.

Stjeran sam kut moram priznat jbg

Uyebo me pulen fino ove pripreme sa svojim igrama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.