Pa isti nam je uspjeh kao i sa svim prethodnim herbstmeisterima, pa si komotno mogao pomenuti Bayu umjesto SAP-a, u nekoj od sezona u kojima ste dominirali ovako na polusezoni, npr. 2002-2003, ili ona sezona pod Magathom.anton 1983 je napisao/la:Hare_BvB je napisao/la:Bodovno i dominacijski, mala je razlika, samo smo mi već mnogo odmakli glavnim konkurentima za razliku od njih. To se moglo reći i obrazložiti bez ovolike pompe na ovoj temi.
Jesu oni bili hit, ali razlika je što niko nije vjerovao da oni mogu nastaviti u približnom ritmu. S druge strane, od ovog BVB-a se to očekuje, jer je kvalitetniji u svakom aspektu. Niko ne očekuje da BVB doživi sličan pad, jer realno to se ne može desiti. Naravno da će biti pad, ali ne u tolikoj mjeri.
Pa gle, zato meni i nije jasTno kaj ste se vi svi tako uzjebali, kada sam ja reko da ste "isti" samo do polusezone tj. da vam je uspjeh isti
To ''isti'' vuče mnoge konotacije sa sobom. Ako ti misliš na očekivanja pred sam početak sezone, onda se čak ni tu ne može stavljati u isti koš. SAP je bio posmatran kao klub koji će se boriti sa opstanak, dok je BVB ušao sa ambicijama i javnom predodžbom za plasman u Europu.
Jedino se može odnositi na približan bodovni učinak i niš' više.