Ako aludiras na ovo moje i @Monologovo kahvfesinsanje, onda ti mogu reci da mi i jesmo iz Tuzle...Stivi_Dzi je napisao/la:Ima li neko iz Tuzle ovdje ? mogli smo i mi kafe pit i malo sokera ganjat

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ako aludiras na ovo moje i @Monologovo kahvfesinsanje, onda ti mogu reci da mi i jesmo iz Tuzle...Stivi_Dzi je napisao/la:Ima li neko iz Tuzle ovdje ? mogli smo i mi kafe pit i malo sokera ganjat
Ejjj to, mogu se i ja pridruzit ???_dreamer_ je napisao/la:Ako aludiras na ovo moje i @Monologovo kahvfesinsanje, onda ti mogu reci da mi i jesmo iz Tuzle...Stivi_Dzi je napisao/la:Ima li neko iz Tuzle ovdje ? mogli smo i mi kafe pit i malo sokera ganjat
Hajmo pit, sutra ćemo razmišljat o (eventualnom) razbuđivanjufera je napisao/la:ja svako jutro ukljucim alarm u 8 ili 9 i ugasim ga redovono i odspavam do 12 eto kako se borimreds_forever je napisao/la:Ljudi,kako se vi borite sa jutarnjom pospanoscu![]()
il ustanem budem budan jedno sat vremena popijem jutarnju kafu i vratim se odspavam jos sat-dva... loše skroz pokušavam se izvuci iz tog al ne ide.
fera je napisao/la:ja svako jutro ukljucim alarm u 8 ili 9 i ugasim ga redovono i odspavam do 12 eto kako se borimreds_forever je napisao/la:Ljudi,kako se vi borite sa jutarnjom pospanoscu![]()
il ustanem budem budan jedno sat vremena popijem jutarnju kafu i vratim se odspavam jos sat-dva... loše skroz pokušavam se izvuci iz tog al ne ide.
Bice i to jednog dana....Stivi_Dzi je napisao/la:Ima li neko iz Tuzle ovdje ? mogli smo i mi kafe pit i malo sokera ganjat
oklen ono ti bi ??King Kenny je napisao/la:Bice i to jednog dana....Stivi_Dzi je napisao/la:Ima li neko iz Tuzle ovdje ? mogli smo i mi kafe pit i malo sokera ganjat
Tuzla...tako da cemo morati pronaci koji satić..za koju partijcu sokercicaStivi_Dzi je napisao/la:oklen ono ti bi ??King Kenny je napisao/la:Bice i to jednog dana....Stivi_Dzi je napisao/la:Ima li neko iz Tuzle ovdje ? mogli smo i mi kafe pit i malo sokera ganjat
Mora se jbg .. Ja putujem pola sata vozom.legenda reala je napisao/la:Pa gdje vi svi idete tako rano pa sat navijate u 6:00,ja dok sam išo u školu nisam nikad ustajo prije 7:00,a sad svako jutro ustajem u 11:45 ,a kad rano ustanem ,obavezno odspavam tamo oko četri ,jedan sat i dosta
Ja radim nesto slicno, ali ne tako ... navijem u 06:00->06:15->06:45->06:55 se budimB0SANAC je napisao/la:Imam jarana, koji sebi sat navije u 03:00 h, pa u 05:00, pa onda u 6 sati, jer drugacije nemoze ustati
Ja navijem u 6:30 dođe stara da me cimne u 6:40ILoveLFC je napisao/la:Ja radim nesto slicno, ali ne tako ... navijem u 06:00->06:15->06:45->06:55 se budimB0SANAC je napisao/la:Imam jarana, koji sebi sat navije u 03:00 h, pa u 05:00, pa onda u 6 sati, jer drugacije nemoze ustati
ma ja ne idem nigdje rano ujutro al bolje je posebno zimi kad su ovako kratki dani ustati malo ranije...legenda reala je napisao/la:Pa gdje vi svi idete tako rano pa sat navijate u 6:00,ja dok sam išo u školu nisam nikad ustajo prije 7:00,a sad svako jutro ustajem u 11:45 ,a kad rano ustanem ,obavezno odspavam tamo oko četri ,jedan sat i dosta
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], JackW, nerkolfc, tutankamon1905 i 4 gosta.