FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ovo vise lici na 3-4-2-1
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Yebes ovakvog trenera kad mi unaprijed ne znamo pocetni sastav i formaciju. Uskoro ce evropa a niko od nas ne zna kojih 11 ce istrcati na teren u prvom pretkolu. Vratite nam taldziju!!!!
Ostani gore, ja sam ti gazda oplakah 

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Opet milicevic zadnji vezni svasta ...
Ne valja zvuk na prenosu, igraci urlaju komentator se ne cuje...
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Đani će haman izborit mjesto na lijevom beku prije Pidre. Dobar je u ofanzivi i više je gore nego Pidro, odvažniji a plus mi veliku većinu utakmica napadamo. Pidro je bolji u defanzivi bez dileme.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Evo je sjeo ili isteko mikrofon
Skonto je
Skonto je
- AlfredNobel
- Kontakt:
'Više je gore nego Pidro'.. Pomiješao si ga s Almirom Bekićem kralju.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 25 jul 2020, 17:44, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prošli prijenos je bio dosta bolji, zvuk nije dobar.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kako nema niko da ovom Vedi kaze da izadje iz bureta 

Vinko svoje gura, ova krila unutra i bekovi po krilima, i jos na to Milicevic na zadnjem veznom kao organizator igre i Krle u spicu koji igra ko lazna 9-ka...AlfredNobel je napisao/la: ↑25 jul 2020, 17:43'Više je gore nego Pidro'.. To je bio Almir Bekić kralju.
Mislim da je previse to za navici se, bezopasni smo uglavnom, ali imamo mozda vise loptu...
Šta li ljude vide u ovom Oremušu!
Moze li kako fanimo desnog beka igrat, ovo nije istina da cemo ovog tupana Dusana morati gledati
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Pidro je isto odličan naprijed. Odličan centaršut. Samo što je Đani tehnički potkovaniji igrač, bolji pregled igre i taj vic. Polako dok se vrati 100%, ide Pidroni opet na lijevu stranu.BordoSarajevo je napisao/la: ↑25 jul 2020, 17:41Đani će haman izborit mjesto na lijevom beku prije Pidre. Dobar je u ofanzivi i više je gore nego Pidro, odvažniji a plus mi veliku većinu utakmica napadamo. Pidro je bolji u defanzivi bez dileme.
Čudna formacija, više djeluje da igramo sa 3 nazad nego ono sto je na papiru prikazano. Nadam se da bekovi imaju snage za ovaj tempo
Ne mogu ja Dušana gledat nikako, iznervira me nakon što 3 puta dobije loptu i ne gleda mi se više utakmica...
Koja sporost, bezidejnost, pa daj centriraj je šta je meljaš i vraćaš nazad svaki put
Koja sporost, bezidejnost, pa daj centriraj je šta je meljaš i vraćaš nazad svaki put
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma ovo mi je svakako bezveze i za ocjenjivati. Reče lik za Pidru da je više Salčin od njega u vrhu, a nigdje veze nema. Pidro nema konkurenciju, samo da ga povrede zaobiđu.Denchi je napisao/la: ↑25 jul 2020, 17:47Vinko svoje gura, ova krila unutra i bekovi po krilima, i jos na to Milicevic na zadnjem veznom kao organizator igre i Krle u spicu koji igra ko lazna 9-ka...AlfredNobel je napisao/la: ↑25 jul 2020, 17:43'Više je gore nego Pidro'.. To je bio Almir Bekić kralju.
Mislim da je previse to za navici se, bezopasni smo uglavnom, ali imamo mozda vise loptu...
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, bordobijeli, Kabinet1987, nedimmmm1337, Tarapi, THEC i 158 gostiju.