Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Tino nije u punom pogonu pa mora Milicevic na zadnjeg veznog..Ima Djokanovic za tog mjesta, ali ocigledno Vinko ima drugacije zamisli
Rahman nema pravo nastupa u Krupi
Marinovic*** zove se Vinko pa mi ostane ovo k.forgempp je napisao/la: ↑25 jul 2020, 17:22Ma puno vala sere ovaj Marinkovic, a nije kako treba ni poceo. Gura Milicevica u sredinu, da bi mu u odbrani igrao Dupovac (pa bolje da Besica onda stavlja). Gura Mustedanagica umjesto Rahmanovica... Ovo mu je zadnja tekma prije pocetka lige, vidi se da hoce da forsira Milicevica, Dupovca, Zizoua, a da Rahmana klupira. Inace ne komentiram trenere, ali ima neke istine u ovim mojim sumnjama... Glumi Moua i Guardiolu...![]()
Ima i to al mi nelogično toliko se pripremat za prvo kolo kao da se samo ono igra.
Što onda nema Pidre ?
Pa kakve veze ima sto ne igra to prvo kolo, treba nam Rahman i poslije Krupe. Sad sto ne igra prvo kolo ne mora igrat cijele pripreme?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 jul 2020, 17:26Jedina zamjerka je sto ne stavlja Djokanovica u vezni red, a vrati Milicevica nazad
Ne pravi se Mourinho nego Rahmanovic nema pravo nastupa u prvom kolu..pratite malo yebem mu
Igro ti je zadnju Rahmanovic cjelu hamanforgempp je napisao/la: ↑25 jul 2020, 17:31Pa kakve veze ima sto ne igra to prvo kolo, treba nam Rahman i poslije Krupe. Sad sto ne igra prvo kolo ne mora igrat cijele pripreme?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 jul 2020, 17:26Jedina zamjerka je sto ne stavlja Djokanovica u vezni red, a vrati Milicevica nazad
Ne pravi se Mourinho nego Rahmanovic nema pravo nastupa u prvom kolu..pratite malo yebem mu
Gura on izlgeda Dupovca nazad, al vidjecemo.
Idiote.forgempp je napisao/la: ↑25 jul 2020, 17:25Marinovic*** zove se Vinko pa mi ostane ovo k.forgempp je napisao/la: ↑25 jul 2020, 17:22Ma puno vala sere ovaj Marinkovic, a nije kako treba ni poceo. Gura Milicevica u sredinu, da bi mu u odbrani igrao Dupovac (pa bolje da Besica onda stavlja). Gura Mustedanagica umjesto Rahmanovica... Ovo mu je zadnja tekma prije pocetka lige, vidi se da hoce da forsira Milicevica, Dupovca, Zizoua, a da Rahmana klupira. Inace ne komentiram trenere, ali ima neke istine u ovim mojim sumnjama... Glumi Moua i Guardiolu...![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, bosnas_, ErosViverosViv, Hajdeee, ledesma, MrPink, nedimmmm1337, senad82 i 61 gost.