i sve bi to bilo divno krasno da tim donaghy nije dokazani prevarant. uz bavetu najgori sudija ikad.
evo redom cu prokomentirat situacije sa videa:
#1 - faul nad ginobilijem? ono je najgore sviran nepostojeci faul koji sam ja vidio u svom zivotu
#2 - ono cista blokada

#3 - faul nidje veze
#4 - faul u napadu cist ko suza. steve nash na vrijeme stao u blok, ovaj ga odnese i nista

#5 - tim duncan upade ko curica od 12 godina

#6 - cisti flagrant faul koji nije dosudjen.
#7 - nije sviran faul na nashu, koji je btw faul ko kuca. opali ga po ruci, izbije loptu, faula nema. trener naravno reagira kao i nash i sviraju tehnicku. cudo i nashu nisu svirali tehnicku.
#8 - za mene najsmjesnija odluka na tekmi. horry ga pred sudijom koji je udaljen 2 metra od njih udari u ruku i ovaj mutavac ne svira faul.
dovoljno krivih odluka da se utakmica okrene u jednom potpuno drugom smjeru od onog kaka je trebo bit. a znamo da jedna utakmica vrlo lahko moze usmjerit cijelu seriju (dokaz je serija iz 2008., koju su spursi zasluzeno prosli, ali trica duncana je srozala sunse i nakon toga vise ni nisu kako treba proigrali).
zatim one vec spomenute sramotne suspenzije za amarea i mislim diawa, a za horrya ako se dobro sjecam nista, naravno.
uostalom nek neki neutralan posmatrac prokomentira ovaj video, jer rapsrava izmedju mene i tebe nemoze ici ni u kakvom smjeru.
pa jesul usrali suci ili nisu? tebi je vjerovatno i ovo cista blokada, ustvari smijem se okladit da jest.LBJ MVP je napisao/la:Hahahaha sudije nam za tu sezonu našao bježi Dijamant ja tebe smatrao za ozbiljnog forumaša
[youtube][/youtube]