FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

dolina cupova
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la dolina cupova » 25 apr 2009, 22:03

cestitam komsije ali od srca,momci se bore i zasluzili su kao i vi...vidim odmah je posjeta uduplana u odnosu na prethodne....svaka cast

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 26 apr 2009, 00:36

Par vasih tekmi sto sam gledao na tv-u,po meni,onaj Hiros nema mjesta u prvih 11,ne znam sto ga Janjos forsira,Pliska i Pandza su vec sada bolji igraci od njega,to su i pokazali jer su skoro svaki puta kada su dobili sansu zabili gol iako imaju daleko manju minutazu u odnosu na Hirosa......kad je Hiros zadnji put postigao gol?

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 26 apr 2009, 00:42

lopta je okrugla je napisao/la:Par vasih tekmi sto sam gledao na tv-u,po meni,onaj Hiros nema mjesta u prvih 11,ne znam sto ga Janjos forsira,Pliska i Pandza su vec sada bolji igraci od njega,to su i pokazali jer su skoro svaki puta kada su dobili sansu zabili gol iako imaju daleko manju minutazu u odnosu na Hirosa......kad je Hiros zadnji put postigao gol?
To je vise i budala primjetila,momak jedinu kvalitetu ima u tome sto moze da trci ko lud...ostalo mu i nije bas,konkretno danas je Pliska igrao od pocetka na njegovom mjestu i puno bolje je sve izgledalo...a sad sto ga Cala forsira neznam vjerovatno sto su ova dva jos uvijek "zeleni" ...vjerujem da ce vremenom i to promjeniti...konkretno Hiros se bori nema sta,ali mislim da je Pliska bolji...

a sto se golova tice jedini gol Hirosa je bio protiv Posusja utakmica koju smo igrali poslije derbya sa vama ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 26 apr 2009, 10:19

Čestitam na pobjedi ! Zasluženo...

I pohvale idu za Horde...

High

Post Postao/la High » 26 apr 2009, 10:48

Visoka pobjeda za drugo mjesto na tabeli

" Sarajevo je superiorno došlo do pobjede nad Veležom koji danas nije imao šansi. "
Da niz dobrih rezultata Sarajeva u posljednje vrijeme nije slučajan, ekipa je danas još jednom dokazala superiornom igrom protiv Veleža koji nije pokazao ništa na Koševu. Današnja pobjeda dovodi nas na drugo mjesto tabele, a Velež vraća u grčevitu borbu za opstanak u Premijer ligi. Svi oni koji danas nisu bili na stadionu mogu žaliti jer je Sarajevo odigralo odličnu utakmicu sa lijepim akcijama i potezima uz već prepoznatljivu borbenost što je i rezultiralo ubjedljivom pobjedom od 3:0.

Prvu priliku na utakmici propustio je Hadžić koji je bio za malo neprecizan, a nakon njega šut je oprobao i mladi Pliska, koji je dobio priliku igrati od prve minute s obzirom da je Nedim Hiroš odrađivao kaznu zbog tri žuta kartona, ali je golman Veleža bio uspješan. Međutim, iz kornera koji je uslijedio nakon šuta Pliske Sarajevo je povelo. Belošević je sjajno ubacio, a Maksumić glavom zakucao loptu ispod same prečke. Sarajevo je nastavilo igrati svoju igru i kreirati akcije, a jedna je rezultirala drugim pogodkom koji je postigao Pliska nakon nesebične asistencije Alena Škore.

U drugom poluvremenu Velež je krenuo nešto ofanzivnije, ali nisu uspjeli napraviti niti jednu izglednu priliku, a naša odbrana pa i vezni red bili su neprelazni. U nastavku su priliku dobili i Pandža, Kapetanović i Jahović, ali tempo igre nije padao pa napadi ka golu Veleža nisu prestajali. Hadžić je u prodoru srušen u šesnaestercu što je sudija okarakterisao kao jedanaesterac koji je u gol pretvorio Alen Škoro za konačan rezultat utakmice. Do kraja su naši igrači imali još prilika za povećanje vodstva, ali je golman Velež spasio prave katastrofe.

U narednom kolu gostujemo u Modriči kod aktualnih prvaka BiH, ekipe koja se grčevito bori za opstanak u Premijer Ligi i sigurno neće biti lak protivnik, ali u našem stručnog štabu smatraju da ekipa može nastaviti ovaj niz od 6 utakmica bez poraza. Utakmica u Modriči se igra u srijedu.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 26 apr 2009, 11:00

Samo naprijed...idemo u Evropu aBd i nadam se da ce Sarajevo imati zapazniju ulogu u Evropi :!:
mB!

pape
Kontakt:

Post Postao/la pape » 26 apr 2009, 21:26

Statistički Sarajevo bi moglo do titule ako pobijedi Modriču.
SAFET SUŠIĆ

vfc1922
Kontakt:

Post Postao/la vfc1922 » 26 apr 2009, 21:30

pape je napisao/la:Statistički Sarajevo bi moglo do titule ako pobijedi Modriču.
matematički, čuvaj pare da napraviš dobru ekipu za Europe. S njima se ne možeš sada gonjati. pozdrav

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 26 apr 2009, 21:34

Ma daj da nam je drugo mjesto.Titula akobogda sljedeće godine.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 26 apr 2009, 22:21

formance je napisao/la:Ma daj da nam je drugo mjesto.Titula akobogda sljedeće godine.
Nem predaje idemo na sve ili nista ba idemo po titulu evo zrinski poklonio bod posusju i sada sanse da sarajevo aBd pobijedi modricu i da idemo po titulu :D
Nismo svabe da se predajemo idemo do nje ale ale
mB!

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 26 apr 2009, 22:43

Ma znam ja sve to,ali prvo treba dati srce na teren i zalagati se da bi pobjedili.Lahko je pričati.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 27 apr 2009, 15:49

dobro nas je krenulo rezultate treba nastaviti i u sljedecm kolu protiv modrice
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 apr 2009, 15:58

Sta znaci jedan jedini igrac SKORO ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 27 apr 2009, 16:02

harishp je napisao/la:Sta znaci jedan jedini igrac SKORO ;)
igraju svi dobro u zadnje vrijeme

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 27 apr 2009, 16:38

Gledano sa moje strane imamo mi dobre šanse da budemo šampioni, iako je to pogledom na tabelu trenutno vrlo teško za očekivati. Ali gledano po raspordu mečeva, Zrinjskog očekuju teški mečevi. Sad idu u goste Slaviji (koja će sve dati da pobjedi HŠKZ, gdje vjerujem da će to i ostvariti) ,pa onda čekaju kući Čelika (koji želi u Europu i vjerujem da bi tu mogao pasti neki nerješen rezultat) , te idu na lakše gostovanje Zvijezdi , ali mislim da i neće biti tako lagano, pa onda još jedno gostovanje kod Orašja koji će sve uraditi da pobjedi (tj. da preživi još jednu sezonu u PL) i na kraju kući će završiti sezonu ,vjerovatno, pobjedom nad Leotarem.
Znači ja očekujem jedno 4-7 bodova da će osvojiti Zrinjski.

Mi sad idemo u Modriču i nadam se bodu , ako Dragi Bog da i sva tri oda, pa onda igramo sve mečeve u Sarajevu. Prvo čekamo Laktaše (koje ćemo nabiti), nakon toga idemo na Grbavicu (gdje ćemo dobiti, MORAMO !) , pa dočekujemo na Koševu Posušje , naravno pobjeda naša, na kraju za proslavu titule idemo preko puta Slaviji (gdje vjerujem u bod, ako nam nas Bog podari i kakav bi mogal pobjeda pasti) ,
Znači odprilike 13-15 bodova

Malo je preambicijozno , ali šta ću :D
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 27 apr 2009, 16:43

Zagor je napisao/la:Gledano sa moje strane imamo mi dobre šanse da budemo šampioni, iako je to pogledom na tabelu trenutno vrlo teško za očekivati. Ali gledano po raspordu mečeva, Zrinjskog očekuju teški mečevi. Sad idu u goste Slaviji (koja će sve dati da pobjedi HŠKZ, gdje vjerujem da će to i ostvariti) ,pa onda čekaju kući Čelika (koji želi u Europu i vjerujem da bi tu mogao pasti neki nerješen rezultat) , te idu na lakše gostovanje Zvijezdi , ali mislim da i neće biti tako lagano, pa onda još jedno gostovanje kod Orašja koji će sve uraditi da pobjedi (tj. da preživi još jednu sezonu u PL) i na kraju kući će završiti sezonu ,vjerovatno, pobjedom nad Leotarem.
Znači ja očekujem jedno 4-7 bodova da će osvojiti Zrinjski.

Mi sad idemo u Modriču i nadam se bodu , ako Dragi Bog da i sva tri oda, pa onda igramo sve mečeve u Sarajevu. Prvo čekamo Laktaše (koje ćemo nabiti), nakon toga idemo na Grbavicu (gdje ćemo dobiti, MORAMO !) , pa dočekujemo na Koševu Posušje , naravno pobjeda naša, na kraju za proslavu titule idemo preko puta Slaviji (gdje vjerujem u bod, ako nam nas Bog podari i kakav bi mogal pobjeda pasti) ,
Znači odprilike 13-15 bodova

Malo je preambicijozno , ali šta ću :D
i treba biti ambicijozan :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

pape
Kontakt:

Post Postao/la pape » 27 apr 2009, 23:12

AkoBogda
SAFET SUŠIĆ

spaha
Kontakt:

Post Postao/la spaha » 27 apr 2009, 23:20

i ja kazem :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :P

ZOI1984
Kontakt:

Post Postao/la ZOI1984 » 28 apr 2009, 15:40

ma bitno je zavrsiti medju prva 4 i igrati u evropi(ako dobijemo licencu)
sjetite se samo pocetka polusezone kad su nas svi otpisali...ovo je sad odlicno

krcko
Kontakt:

Post Postao/la krcko » 28 apr 2009, 15:56

Nakon zimskog prelaznoga roka nakon kojeg smo ostali bez dosta standardnih igraca ovo do sada sto smo napravili je po mom misljenju odlicno.Uglavnom smo bili skepticni sa proljecem,tako da plasman u evropu bi bio samo vrhunac ove ekipe koja se pokazala veoma konstantnom.LJUBAV je samo jedna.FCS.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: budzak, Tatamata1946 i 20 gostiju.