Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma to kako je nacuo za Irfana Hadzica od juce, treba bjezati sa teme
Jedino gore od strumfova su ljubitelji Husrefa, a jos kad je to oboje zajedno hahahaha ona Kebina mi naumpadne "zapalicu pola grada" i tacno znam koji dio grada....
Isto mislim, kako oni kazu "Ostalo je samo ime". Ovo vjerovatno jos jedan clanak za klikove, prica u prazno, kao sto je bilo i za onog vijetnamca, lupe glupost da ti kliknes.forgempp je napisao/la: ↑25 jul 2020, 13:22
Joj jest idiotski kad nas stavljaju u isti koš s njima kad su u pitanju pojačanja, većina onih s kojima se naš klub povezuje ili dovede, željo sebi ne može priuštiti. Čak i ako taj makedonac bira između nas, željo nema nikakve šanse, zbog finansijske situacije...
Hos mi ti to nesto Brko?
Nit je on skontao šta je Damir napisao nit išta
Ni ispraviti ga nisam htio/smio
Zavisi, jesi ti u pravu ali igrač može izabrati njih prije nas jer su veće šanse da će tamo zaigrati u prvoj postavi.forgempp je napisao/la: ↑25 jul 2020, 13:22
Joj jest idiotski kad nas stavljaju u isti koš s njima kad su u pitanju pojačanja, većina onih s kojima se naš klub povezuje ili dovede, željo sebi ne može priuštiti. Čak i ako taj makedonac bira između nas, željo nema nikakve šanse, zbog finansijske situacije...
Ja svestrana covjeka, cudi me da rukavice nije stavio na ruke ko Avdic "zvaljo" onu jednu tekmu. 61 tekma, 3 asistencije...