FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Upravo, ako mislite da ste nas zasitili sa Fanimom, grdno se varate, Amele mi!!
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Hvala @Vanja8..
Prvo sto bi uradio kad bi dobio moderatora jeste ko spomene dovodjenje stopera dobija 7 dana bana
Prvo sto bi uradio kad bi dobio moderatora jeste ko spomene dovodjenje stopera dobija 7 dana bana
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ma katastrofa jedna, ali rijesi to Hadžija jednim potezom , kad nece država hoce nas Ćelo..AlfredNobel je napisao/la: ↑24 jul 2020, 18:12Meni nije jasno kako je i dosad radio, čovjek rasista i hladno upravlja forumom. Ebem te državo!

-
- Kontakt:
Sretno da bude 
super sto je na tri godine 
Ma zaslužio si vala GIS...Dosta je bilo torture na ovoj temi...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jul 2020, 18:18Hvala @Vanja8..
Brz je k'o metak, imat ćemo malo drugačiji tip krila, malo veću širinu i to je to. Ne treba biti nešto euforičan, ipak je igrač iz naše lige, Mladosti, a nekoliko puta smo se opekli na sličnim.
Očekujem da se ojača i pozicija desnog beka i zadnjeg veznog, to bi već značilo da imamo ozbiljnu ekipu, tu mislim i za nešto više u Evropi.
Za našu ligu nam realno ni Fanimo nije bio neophodan, konkurencija je vjerovatno nikad slabija.
Očekujem da se ojača i pozicija desnog beka i zadnjeg veznog, to bi već značilo da imamo ozbiljnu ekipu, tu mislim i za nešto više u Evropi.
Za našu ligu nam realno ni Fanimo nije bio neophodan, konkurencija je vjerovatno nikad slabija.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nema labavo..Vanja8 je napisao/la: ↑24 jul 2020, 18:30Ma zaslužio si vala GIS...Dosta je bilo torture na ovoj temi...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jul 2020, 18:18Hvala @Vanja8..

Welcome Faaanimo sto bi reko Musija.
Milanovic ide u doboj, sto znaci da smo Faanima plarili 208 k km..
100 k km milanovic
108 k km kes za Fanima..
Gledam ovaj klip pa skoro ni jedan go nije dao na ovom klipu odnosno fuli je il golmani odbranise..
Milanovic ide u doboj, sto znaci da smo Faanima plarili 208 k km..
100 k km milanovic
108 k km kes za Fanima..
Gledam ovaj klip pa skoro ni jedan go nije dao na ovom klipu odnosno fuli je il golmani odbranise..
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ostanes bez Moderatora, a da se radujes, ma ne ide to...

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Hocemo li mu halaliti

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
Treba to postaviti na anketu...Pa ako vecina bude da mu halalimo, vala teska srca cemo halaliti...

-
- Kontakt:
Sve si upravu, odlično napisano.Više bi volio da je došao neki kvalitetan i iskusan zadnji vezni, nego Fanimo.Ali treba vjerovati Hadžiji, da ce i to pitanje rješiti.sampras je napisao/la: ↑24 jul 2020, 18:31Brz je k'o metak, imat ćemo malo drugačiji tip krila, malo veću širinu i to je to. Ne treba biti nešto euforičan, ipak je igrač iz naše lige, Mladosti, a nekoliko puta smo se opekli na sličnim.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Majke mi historicaru ti si opsjednut s zadnjim veznim..doci ce yebote on
Ko ce anketu postaviti, znaci nema halala

Svi u napad jedan je Hase!!
samo još 1 zadnji vezni...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jul 2020, 18:56Majke mi historicaru ti si opsjednut s zadnjim veznim..doci ce yebote on

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Sretno Fehimu u nasem najvecem klubu. Nadam se da ce me popisati i imati 14 golova i 22 asistencije u ovoj sezoni.
Ma zmolicemo Admina portala da je postavi, ipak je zaslužio da mu javno ne halalimo...

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne trpim samo kad on to napise..Denchi je napisao/la: ↑24 jul 2020, 18:58samo još 1 zadnji vezni...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jul 2020, 18:56Majke mi historicaru ti si opsjednut s zadnjim veznim..doci ce yebote on
![]()
Da si napisao za stopera dobio bi 7 dana hladjenje..

Trenutno korisnika/ca: bosnas_, Kajkutenjoyer i 59 gostiju.