Pa ovoj sad listi , i da Tirana nije osvojila a ni Celje opet bi bili nosioci ...THEC je napisao/la: ↑24 jul 2020, 15:09Ne mozemo mi biti ispod crte nikako, sve i da Vardaru daju licencuHeraklitMracni je napisao/la: ↑24 jul 2020, 15:00Sad kad gledam ovu listu , mi smo treci ispod crte nosioca , ne znam sta se desilo , Celje i Tirana to je dvoje a sto smo treci ne znam ...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
C Zvezda trenutno ide iz drugog kola. Al ako Lyon i Napoli prodju dalje ici ce od prvog kruga. Zato smo cekali Albance ili SlovenceHeraklitMracni je napisao/la: ↑24 jul 2020, 15:10Pa ovoj sad listi , i da Tirana nije osvojila a ni Celje opet bi bili nosioci ...THEC je napisao/la: ↑24 jul 2020, 15:09Ne mozemo mi biti ispod crte nikako, sve i da Vardaru daju licencuHeraklitMracni je napisao/la: ↑24 jul 2020, 15:00Sad kad gledam ovu listu , mi smo treci ispod crte nosioca , ne znam sta se desilo , Celje i Tirana to je dvoje a sto smo treci ne znam ...
-
- Kontakt:
Jos sad kad pocnu ovi na fb nasi,ko je danas potpisao za fk Sarajevo,pa stave onaj video samo se ruka vidi 
ko je sa nama?? Sta mislite?? A ono mrka ruka ko carapa,,Ojj hajde
- AlfredNobel
- Kontakt:
Iz fudbalskog kluba Cluj stigla je šokantna informacija da je u tom fudbalskom klubu zaraženo preko 20 osoba, prenio je N1.
Iz službe za odnose s javnošću Cluja su potvrdili informaciju koja je u javnost procurila u četvrtak navečer. Međutim, nisu željeli govoriti o kojim se osobama radi, niti su željeli odgovoriti na pitanje da li je bh internacionalac Mateo Sušić, koji brani boje ovog kluba, jedna od osoba koje su pozitivne na korona virus.
Neka nama Dušana.
Iz službe za odnose s javnošću Cluja su potvrdili informaciju koja je u javnost procurila u četvrtak navečer. Međutim, nisu željeli govoriti o kojim se osobama radi, niti su željeli odgovoriti na pitanje da li je bh internacionalac Mateo Sušić, koji brani boje ovog kluba, jedna od osoba koje su pozitivne na korona virus.
Neka nama Dušana.

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Avgust će da bidne heben i vrlo važan, MORAMO dobro početi, otvoriti s pobjedama, odmah napraviti prednost
imamo 6 tekmi bez evrope u Avgustu(dok poslije manje septembar 3 kola samo)
01.08.20. 17:30 – KRUPA (A)
08.08.20. 17:30 – MLADOST (A)
12.08.20. 17:30 – TUZLA (H)
15.08.20. 17:30 – OLIMPIČIĆ (A)
22.08.20. 17:00 – VELEŽ (H)
29.08.20. 17:00 – RADNIK (A)
na ovo dodajemo evropske 1 ili 2 (19. i 26. moguće) tekme
imamo 6 tekmi bez evrope u Avgustu(dok poslije manje septembar 3 kola samo)
01.08.20. 17:30 – KRUPA (A)
08.08.20. 17:30 – MLADOST (A)
12.08.20. 17:30 – TUZLA (H)
15.08.20. 17:30 – OLIMPIČIĆ (A)
22.08.20. 17:00 – VELEŽ (H)
29.08.20. 17:00 – RADNIK (A)
na ovo dodajemo evropske 1 ili 2 (19. i 26. moguće) tekme
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Je li ovaj zadnji story Hadžija i Fanimo na terenu?
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
To je to

ma neminovno je ovo desit ce se i timovima u nasoj ligi eno mladost je na svu srecu na vrijeme to prosla al mene ne bi cudilo da se i ova sezona prekine ako se ovako nastavi, pretesko ce biti jer kod nas vecina timova nema sredstva da odu u karanten da se sklone kad treba, bice tu svega kad liga krene.AlfredNobel je napisao/la: ↑24 jul 2020, 15:30Iz fudbalskog kluba Cluj stigla je šokantna informacija da je u tom fudbalskom klubu zaraženo preko 20 osoba, prenio je N1.
Neka nama Dušana.![]()
Po meni je pametnije ne trositi previse na transfere ove sezone jer ko zna na sta ce ovo sve izaci.
You are someone else I am still right here
ma neće niko u mladost ba 
ne možete ba svi u Sarajevo

ne možete ba svi u Sarajevo

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ja vam kazem Ibiss je mjesto gdje se sve zavrsava
Eto mene na ekskurziju u Ibiss da pratim s kim Hadžija kahveniše
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Ovo je slika od jucer
-
- Kontakt:
Ovo je slika od jučer u ovoj je košulji na aerodromu bio ... oznojio se bio pa valjda je presvukao 

Fanimo je stigao na potpis ugovora sa bordo klubom. Prvo je posjetio Butmir u kojem se nalazi Trening centar FK Sarajevo, a potom će u prostorijama kluba potpisati ugovor
Uskoro očekujemo zvaničnu potvrdu Sarajeva kada je u pitanju ovaj posao.
Uskoro očekujemo zvaničnu potvrdu Sarajeva kada je u pitanju ovaj posao.
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], boki86, Hajdeee, HordasDolacMalta, Posejdon i 58 gostiju.