Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- IlCapitano
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Juventus have dropped 18 points from winning position in Serie A this season.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
• 1 win in last five gamesIlCapitano je napisao/la: ↑24 jul 2020, 09:24Juventus have dropped 18 points from winning position in Serie A this season.
• 12 goals conceded in last five games
• No clean sheets in last seven games
Horor.
Max Allegri
To je proces, august je novi mart, moze li malo strpljenja samo.Mig_Mig je napisao/la: ↑24 jul 2020, 11:27• 1 win in last five gamesIlCapitano je napisao/la: ↑24 jul 2020, 09:24Juventus have dropped 18 points from winning position in Serie A this season.
• 12 goals conceded in last five games
• No clean sheets in last seven games
Horor.
Bitno je da smo osigurali LP nakon 4 kola 
Meni je isto tako i jako vazno da smo ove sezone promovisali i mlade igrace (prije svega i jedino mislim na mladog de ligta).
Ostalo, manje vise, je tranzicijski period, novi trener, novi stil igre, i to zahtjeva vrijeme.
Zato pozivam na strpljenje i na gledanje vece slike (ja je sad ne vidim ali vjerujem da je tu negdje).
Da se razumijemo ne bih ja bježao od ovakvih tranzicijskih perioda još deset godina da mi neko garantuje da ćemo uzimati titulu minimum, međutim samo neznanje konkurenata će nam možda/vjerovatno/sigurno? donijeti titulu ove sezone, a ne znanje našeg maga na klupi...dinoo je napisao/la: ↑24 jul 2020, 12:29Meni je isto tako i jako vazno da smo ove sezone promovisali i mlade igrace (prije svega i jedino mislim na mladog de ligta).
Ostalo, manje vise, je tranzicijski period, novi trener, novi stil igre, i to zahtjeva vrijeme.
Zato pozivam na strpljenje i na gledanje vece slike (ja je sad ne vidim ali vjerujem da je tu negdje).
Ja vjerujem da bi i Anćeloti razmontirao ligu sa ovim igračima koje ima Sarri...
Gdje ti vidis napredak? Pa Sarri umije samo tika taku igrat. Sve ostalo mu je misaona imenica.dinoo je napisao/la: ↑24 jul 2020, 12:29Meni je isto tako i jako vazno da smo ove sezone promovisali i mlade igrace (prije svega i jedino mislim na mladog de ligta).
Kako sam u toj zadnjoj zagradi i rekao, dijelom odgovorio i na tvoje pitanje: ja licno ne vidim nikakvu vecu sliku koja bi nam se trebala ukazati.
Ono sto ja vidim je neki pokusaj da se nakon postignutog gola nastavi igrati visoko.
To bih smio nazvati nekom cinjenicom, ali na neki trapav nacin nista od toga nismo uspjeli materijalizovati, cak naprotiv, nismo najbolji po postignutim golovima ali zato s druge strane curi nam na sve strane.
Objektivnih razloga ima, ali po meni nisu i ne smiju biti optavdanje, pa da nismo uzeli onaj slucajni bod protiv atalante, vcr bi ljudi igrali za egal na tabeli.
Ili ozbiljne promjene u igrackom kadru ili novi tener jer ovaj brod sa ovim kormilarom nece daleko, jedina sansa mu za sad da i ostali brodovi ne znaju jos gdje bi sta bi.
Ono sto ja vidim je neki pokusaj da se nakon postignutog gola nastavi igrati visoko.
To bih smio nazvati nekom cinjenicom, ali na neki trapav nacin nista od toga nismo uspjeli materijalizovati, cak naprotiv, nismo najbolji po postignutim golovima ali zato s druge strane curi nam na sve strane.
Objektivnih razloga ima, ali po meni nisu i ne smiju biti optavdanje, pa da nismo uzeli onaj slucajni bod protiv atalante, vcr bi ljudi igrali za egal na tabeli.
Ili ozbiljne promjene u igrackom kadru ili novi tener jer ovaj brod sa ovim kormilarom nece daleko, jedina sansa mu za sad da i ostali brodovi ne znaju jos gdje bi sta bi.
Prodaja
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Kako napravit rezultate kad je 7 -8 igraca stalno povrijedjeno? Tim sastavljen od dosta staklenih igraca.
- Centre forward
- Kontakt:
Forumski Pogba se ne bi složio.

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- JarnoTrulli
- Burberry46
- Kontakt:
treba mu dati jos jednu sansu
Milanu treba desno krilo. Zakrpi i šalji.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
- JarnoTrulli
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- BuffonGigi
- Kontakt:
Imali smo mi tih pampers igraca, za jednokratnu upotrebu, koliko hoces. Ali ove sezone ih je ubjedljivo najvise na spisku. To mrtvo tkivo treba rezati jer ko god dodje za trenera iduce sezone moze da racuna na 12 igraca iz ekipe, a na platnom spisku 25. Jos na to sve dolazi Arthur koji je simbol kontinuiteta u svom sadasnjem klubu.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Dosta igraca koji su planirani za ozbiljnu rotaciju su povrijedjeni, i konstantno igramo sa 13 do 14 igraca maksimalno kroz sezonu, a u medijima se pumpa da imamo kao 2 tima jaka.
Ako krenemo od odbrane, kapiten Kijelini ne igra citave sezone, znamo svi ko je i sta je Kijelini. Demirala nema od januara, bas kad je dobio sansu i odlicno igrao. Trenutno De Ligt s povrijedjenim ramenom igra, tesko je trcati, a kamoli duele i skok igru. Bonuci ima isto problema s nogom. De Siljo koji bi mogao igrat bar svaku 3 tekmu je povrijedjen veci dio sezone, sto je dovelo do tog da je Alex Sandro bez snage i najistroseniji, jer ga nije imao ko mijenjat u ovim slabijim mecevima. U veznom redu Khedira je trebao biti jedan od bitnijih karika za Sarijevu filizofiju igre, nema ga skoro citave sezone. Ramsey se 1 dio sezone vise oporavljao nego sto je igrao, Rabiot je formu nasao tek zadnji mjesec, u PSGu nije igrao od januara nista kako je odbio produziti ugovor. Nedostatak rotacije je isto tako i Pjanicu oduzeo snagu zadnju trecinu sezone. Sta reci za napad, gdje je neko odlucio da imamo samo jednu 9tku u timu, a Pipita se mucio sa sitnim povredama i losom formom cijele sezone. D. Costa po ko zna koka povreda, i onda kad vidis da ono sto je na papiru, u praksi je drugacije, jer je sezonu iznijelo 15ak igraca, a provlaci se da imamo 2 superjaka tima. Zato primamo puno golova, biljezimo lose rezultate, jer placamo danak gore navedenog.
Bojim se da ko je sastavljao tim nije mislio na ovaj aspekt.
Sad je doveden i Artur ( igrac ala D. Costa) a prva meta u napadu je Milik, covjek kome su otisla oba koljena.
Ako krenemo od odbrane, kapiten Kijelini ne igra citave sezone, znamo svi ko je i sta je Kijelini. Demirala nema od januara, bas kad je dobio sansu i odlicno igrao. Trenutno De Ligt s povrijedjenim ramenom igra, tesko je trcati, a kamoli duele i skok igru. Bonuci ima isto problema s nogom. De Siljo koji bi mogao igrat bar svaku 3 tekmu je povrijedjen veci dio sezone, sto je dovelo do tog da je Alex Sandro bez snage i najistroseniji, jer ga nije imao ko mijenjat u ovim slabijim mecevima. U veznom redu Khedira je trebao biti jedan od bitnijih karika za Sarijevu filizofiju igre, nema ga skoro citave sezone. Ramsey se 1 dio sezone vise oporavljao nego sto je igrao, Rabiot je formu nasao tek zadnji mjesec, u PSGu nije igrao od januara nista kako je odbio produziti ugovor. Nedostatak rotacije je isto tako i Pjanicu oduzeo snagu zadnju trecinu sezone. Sta reci za napad, gdje je neko odlucio da imamo samo jednu 9tku u timu, a Pipita se mucio sa sitnim povredama i losom formom cijele sezone. D. Costa po ko zna koka povreda, i onda kad vidis da ono sto je na papiru, u praksi je drugacije, jer je sezonu iznijelo 15ak igraca, a provlaci se da imamo 2 superjaka tima. Zato primamo puno golova, biljezimo lose rezultate, jer placamo danak gore navedenog.
Bojim se da ko je sastavljao tim nije mislio na ovaj aspekt.
Sad je doveden i Artur ( igrac ala D. Costa) a prva meta u napadu je Milik, covjek kome su otisla oba koljena.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.