Red je vala.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Monolog je napisao/la:Sa srećom. Valjda ti neće supruga zabranjivati da gle'aš NBA.
Hoćel biti neka velika svadba ili nešto omanje?!kakavdanakneiskustvu je napisao/la:dubrava je napisao/la:kakavdanakneiskustvu,
znači ozbiljno se ženiš? ja mislio ti se zahebavas
Pa, ako je tako, nek ti je sa srećom u bračnim vodama
ozbiljan sam,kažem ,još 18 dana i gotovo sa momkovanjem
dubrava je napisao/la:Hoćel biti neka velika svadba ili nešto omanje?!kakavdanakneiskustvu je napisao/la:dubrava je napisao/la:kakavdanakneiskustvu,
znači ozbiljno se ženiš? ja mislio ti se zahebavas
Pa, ako je tako, nek ti je sa srećom u bračnim vodama
ozbiljan sam,kažem ,još 18 dana i gotovo sa momkovanjem
Ako će biti nešto veće, da staviš jedan stol i za forumaše![]()
![]()
J....ovaj Monolože, kaš ti u zg?!
Možda sam papak, ali pe.der nisamDevil je napisao/la:Mare kada cemo mi da se vezemo?![]()
Red je vala.
I da imam ne bi je purgeru dao nikada.dubrava je napisao/la:Možda sam papak, ali pe.der nisamDevil je napisao/la:Mare kada cemo mi da se vezemo?![]()
Red je vala.![]()
![]()
e pa vi komšije bi se vazda vezali, a mi rvati bi se stalno cepali![]()
![]()
Nego Štefko, imaš ti sestru kakvu, od 18-24 godina?! ha? pa da se povezemo mi na neki drugi način![]()
il kakvu rodicu
sjećam se ja dobro jedne svoje sa Bežanije![]()
lepe cure beogradske, kako ste se ljubit znale![]()
Devil je napisao/la:I da imam ne bi je purgeru dao nikada.Nemoj da te lomim na onome obecanom basketu.
![]()
Da ti dam brata?
Devil je napisao/la:Nije tebi do zenidbe,nego da se kurcis da imas toliko imanja u BOsni.![]()
p.s.Odoh gledati tekmu,evo poceo Partizan kenjati Arsenal.
nastavim spavatireds_forever je napisao/la:Ljudi,kako se vi borite sa jutarnjom pospanoscu
Uze mi rijec iz ustamajestic24 je napisao/la:nastavim spavatireds_forever je napisao/la:Ljudi,kako se vi borite sa jutarnjom pospanoscu
Najbolja ova majesticova opcija.reds_forever je napisao/la:Ljudi,kako se vi borite sa jutarnjom pospanoscu
Lily je napisao/la:Najbolja ova majesticova opcija.reds_forever je napisao/la:Ljudi,kako se vi borite sa jutarnjom pospanoscu![]()
Nemam ja tih problema, mogu se probuditi vrlo rano samo sto je najgore ustati iz toplog kreveta.. al' sta se mora mora se.. i odmah trcim da se umijem ledenom vodom. Eto, to kod mene pali.
Ja navijem jedan u 5:55, a onda, kako znam da cu odgoditi taj alarm na mobitelu za 9 minuta, navijem jos jedan u 6:05, ako propustim ovaj odgodjeni...B0SANAC je napisao/la:Ja moram normalno ustati u 6.
Ja sebi navijem jedan alarm u 5:30, pa u 5:45 i onda u 06:00 h ustanem
ja svako jutro ukljucim alarm u 8 ili 9 i ugasim ga redovono i odspavam do 12 eto kako se borimreds_forever je napisao/la:Ljudi,kako se vi borite sa jutarnjom pospanoscu