Anel hadzicDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑23 jul 2020, 20:40Kada odbijes jednu jedinu, u sljedecem peču ti se skida overall za 40%.![]()
Od dijaspore samo je Hajrovic dublje potonuo od reprezentacije... Ima li drugih primjera?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Anel hadzicDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑23 jul 2020, 20:40Kada odbijes jednu jedinu, u sljedecem peču ti se skida overall za 40%.![]()
Od dijaspore samo je Hajrovic dublje potonuo od reprezentacije... Ima li drugih primjera?
Odbijanje igranja za BiH je opasno čak i za nebošnjake. Bilo je puno primjera, sjetimo se npr Gudelja, doživio je pad od kog se oporavljo 4-5 godina.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑23 jul 2020, 20:40Od dijaspore samo je Hajrovic dublje potonuo od reprezentacije... Ima li drugih primjera?
Za nekog ko se predstavlja za navijača BiH kojem je stalo da fudbaleri iz dijaspore igraju za BiH neobično te zabavlja i raduje svaka situacija u kojoj se ti fudbaleri odluče da igraju za druge reprezentacije.
To je zato što sam Šešeljev plaćenik, ubačeni element.
Zasto da se sklanja tema buducem/novom reprezentativcu nase drzave?
Jel ima sta konkretno?
Poznanik moj koji je pricao sa ocem mu vise puta kaze da ce Anel izabrat nas kad sam snjim pricao prije par dana. Kad sam ga pitao od 1-10 kolike su sanse da igra za BIH, kaze 9 haha, i djelovao je dosta samouvjereno vise puta govorio ”igrat ce za Bosnu”. Eh sad vidjetcemo.
Ma nemaju svede sta da pritiscu. A u vezi gigovica i hadzikadunica znas tu sta?ReX je napisao/la: ↑24 jul 2020, 21:16Poznanik moj koji je pricao sa ocem mu vise puta kaze da ce Anel izabrat nas kad sam snjim pricao prije par dana. Kad sam ga pitao od 1-10 kolike su sanse da igra za BIH, kaze 9 haha, i djelovao je dosta samouvjereno vise puta govorio ”igrat ce za Bosnu”. Eh sad vidjetcemo.
Trebalo bi se uskoro znati sve. Ima veliki pritisak od svedjana da nastavi igrat za SWE. Ko zna sta ce mu sve obecati a la Tankssonu, samo da ga kapirisu.
Yebes im sve, kad se ovoliko pise po medijama onda mozes zamisliti iza zatvoreni vrata i medju cetiri oka..Maestro je napisao/la: ↑24 jul 2020, 21:36Ma nemaju svede sta da pritiscu. A u vezi gigovica i hadzikadunica znas tu sta?ReX je napisao/la: ↑24 jul 2020, 21:16Poznanik moj koji je pricao sa ocem mu vise puta kaze da ce Anel izabrat nas kad sam snjim pricao prije par dana. Kad sam ga pitao od 1-10 kolike su sanse da igra za BIH, kaze 9 haha, i djelovao je dosta samouvjereno vise puta govorio ”igrat ce za Bosnu”. Eh sad vidjetcemo.
Trebalo bi se uskoro znati sve. Ima veliki pritisak od svedjana da nastavi igrat za SWE. Ko zna sta ce mu sve obecati a la Tankssonu, samo da ga kapirisu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.