Nije stig'o ni da razmisli a već je bio u kombiju koji fura prema Tarčinu.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ordagic dolazi, Savic dolazi, Hadzic, Suljic... Gdje cemo mi s tolikim igračima???
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
https://www.mozzar..tsport.com/fudbal/vesti/atletikov-bunar-bez-dna-ni-gola-ni-asistencije-vrednost-se-survala-na-24000000-a-godisnje-kosta-26400000/362254?fbclid=IwAR0Jlt7DaRcpBtdnxxtNTqqlVdBVRmStWX5pilEj1sghbuvRBSGuq3Bfdy0
Obrišite tačke u naslovu. Evo ono što @Nobel i ja (i još neki) spominjemo. Vrhunski igrač, došao u vrhunski klub, kod vrhunskog trenera... al flop. Ne postoji na terenu, nema ga, ne doprinosi ničemu. Zato kažem i za Fanima i Sušića i Beqiraja i Tatara - niko nije "pojačanje", svi su prinove, dok se ne dokažu. Nakon par sedmica ili mjeseci se može sudit da li je pojačao ekipu ili se hvatamo za glavu - šta s njim?
Obrišite tačke u naslovu. Evo ono što @Nobel i ja (i još neki) spominjemo. Vrhunski igrač, došao u vrhunski klub, kod vrhunskog trenera... al flop. Ne postoji na terenu, nema ga, ne doprinosi ničemu. Zato kažem i za Fanima i Sušića i Beqiraja i Tatara - niko nije "pojačanje", svi su prinove, dok se ne dokažu. Nakon par sedmica ili mjeseci se može sudit da li je pojačao ekipu ili se hvatamo za glavu - šta s njim?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
----------------------------Kovacevic-----------------------------
Susic------------Serbecic------------Milicevic--------------Pidro
-------------------Hadzic--------------------TSS-----------------------
Suljic------------------------Rahmanovic-------------------Savic
-----------------------------------Beqiraj--------------------------------
Liga prvaka nas zove
Susic------------Serbecic------------Milicevic--------------Pidro
-------------------Hadzic--------------------TSS-----------------------
Suljic------------------------Rahmanovic-------------------Savic
-----------------------------------Beqiraj--------------------------------
Liga prvaka nas zove

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Malo mu sto je ovaj prelazni rok Pjanica prodao Barci i Sane-a Bayernu hoce i od nas tal

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Dovedi Hadžija tog Savića, Bećiraja, skrhaj sve para što imamo i nemamo! Pa ili grupe EL ili opet Sarajevo 1946 stečaj boys.
Nek gori i hala!! Što bi "Del boy" rekao, he who dares wins!!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- AlfredNobel
- Kontakt:
Šta ti spominješ? Ja rekao, ti se prikačio, nećemo tako.skoroalen je napisao/la: ↑24 jul 2020, 00:32https://www.mozzar..tsport.com/fudbal/vesti/atletikov-bunar-bez-dna-ni-gola-ni-asistencije-vrednost-se-survala-na-24000000-a-godisnje-kosta-26400000/362254?fbclid=IwAR0Jlt7DaRcpBtdnxxtNTqqlVdBVRmStWX5pilEj1sghbuvRBSGuq3Bfdy0

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
This time next year we will be in group stage

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Joj kad napravimo senzaciju u evropi! Noćima pitarske kuće neće moći da spavaju!! Naguzit ćemo braćo nekog favorita u ovim ludim vremenima. Već vidim, zabija Dušan Hodžić prikucavu u 94. minuti za grupnu fazu, vrište komentatori ko da žene brata, starije forumaše hitna razvozi, neke i Jedileri d.o.o., a Dušan skida dres, hvata se za salgiju ko Paolo Di Canio nekad, da dušmane ušutka. Ma pooooooklat ćeeeeeeeeemo sveee, i Borik i Laauš, i Centar 1-2!
Dušaaaaaaaaaaaaaan!! Ovako u zadnjim sekundama...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ko ima snage da na yt trazi i postavi penale protiv Zarie, penal Melunovica protiv onih albanaca, Zubanovicev gol i takve pizdarije, taj nije navijac FKS i zelimo mu otpadanje prsta s kojim je kliknuo "send".
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- AlfredNobel
- Kontakt:
U međuvremenu..joker90 je napisao/la: ↑24 jul 2020, 00:45Joj kad napravimo senzaciju u evropi! Noćima pitarske kuće neće moći da spavaju!! Naguzit ćemo braćo nekog favorita u ovim ludim vremenima. Već vidim, zabija Dušan Hodžić prikucavu u 94. minuti za grupnu fazu, vrište komentatori ko da žene brata, starije forumaše hitna razvozi, neke i Jedileri d.o.o., a Dušan skida dres, hvata se za salgiju ko Paolo Di Canio nekad, da dušmane ušutka. Ma pooooooklat ćeeeeeeeeemo sveee, i Borik i Laauš, i Centar 1-2!
Niko:
Apsolutno niko:
Nema boga iko:
Dušan:

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Tri dana poslije utakmice 20.000 zaraznih u Sarajevu. Pet dana poslije 100.000. Deset dana poslije cijeli grad zarazen. Svjetski mediji prenose u zaru slavlja maske su letjele u zrak.joker90 je napisao/la: ↑24 jul 2020, 00:45Joj kad napravimo senzaciju u evropi! Noćima pitarske kuće neće moći da spavaju!! Naguzit ćemo braćo nekog favorita u ovim ludim vremenima. Već vidim, zabija Dušan Hodžić prikucavu u 94. minuti za grupnu fazu, vrište komentatori ko da žene brata, starije forumaše hitna razvozi, neke i Jedileri d.o.o., a Dušan skida dres, hvata se za salgiju ko Paolo Di Canio nekad, da dušmane ušutka. Ma pooooooklat ćeeeeeeeeemo sveee, i Borik i Laauš, i Centar 1-2!
Mjesec dana poslije grad Sarajevo stekao imunitet. 40 dana poslije Bosna i Hercegovina stekla imunitet. Dva mjeseca poslije cjeli svijet slavi uspjeh Sarajeva...
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Dolazi kitu moju Savic
Sa 1m74 ofanzivni da bude
Znaci nikad
Kao krilo, nek raskinu sa 5 krila prvo
Ovaj more sa elegantnih 1m87
www.transfermarkt.de/stefan-savic/profil/spieler/311394
Znaci nikad
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Denchi je napisao/la: ↑24 jul 2020, 07:02Dolazi kitu moju Savic
Znaci nikad

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Što mu nisi dao još cenera da ti hoda oko stožine?skoroalen je napisao/la: ↑23 jul 2020, 23:22Jes vidio što je skoro objavio na instagram sliku na traktoru? Ono je na mojoj njivi slikano, dao mu ja cenera da mi pomogne prevrnut' sijeno. Eto ti u PP šta mi je rekao tom prilikom za FKS, ne smijem javno, obećao sam mu diskreciju.AlfredNobel je napisao/la: ↑23 jul 2020, 23:17Pradedo mu je bio pitar iz sela kod Goražda, vidjećemo šta će biti.
A šta nije ovo Šaranović? Sjećam se da sam ga poslije ove tekme tražio po gradu da mu yebem sve do majmuna...AlfredNobel je napisao/la: ↑24 jul 2020, 01:37U međuvremenu..joker90 je napisao/la: ↑24 jul 2020, 00:45Joj kad napravimo senzaciju u evropi! Noćima pitarske kuće neće moći da spavaju!! Naguzit ćemo braćo nekog favorita u ovim ludim vremenima. Već vidim, zabija Dušan Hodžić prikucavu u 94. minuti za grupnu fazu, vrište komentatori ko da žene brata, starije forumaše hitna razvozi, neke i Jedileri d.o.o., a Dušan skida dres, hvata se za salgiju ko Paolo Di Canio nekad, da dušmane ušutka. Ma pooooooklat ćeeeeeeeeemo sveee, i Borik i Laauš, i Centar 1-2!
Niko:
Apsolutno niko:
Nema boga iko:
Dušan:
![]()
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bordobijeli, bvsic, keli, muhamedhulk, napoleon72, Posejdon, rimljanin90 i 47 gostiju.