Buraz, da sumiramo.Angazovan je jedan od najjacih menadzera Balkana, da mi Savicu kazemo da bi voljeli da dode kod nas, iako znamo da je to naucna fantastika i da on moze birati gdje da igra, kao sto sam vec napisao??!!OsmaDolazi je napisao/la: ↑23 jul 2020, 23:11A ko je rekao da mu se neko nada?
Jednostavno ti se gsrantuje da mu ne receni da bi voljeli da dodje kod nas i logicno ne da covjek trazi bolje uslove. Pa zbog toga i nije produzio ugovor sa Olimpijom.
On moze igrati po Kasimpasi i Wisli ili cvajti donj dio ako nije iz ex yu kluboba. Zivi bili pa vidjeli gdje ce otici.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Jes vidio što je skoro objavio na instagram sliku na traktoru? Ono je na mojoj njivi slikano, dao mu ja cenera da mi pomogne prevrnut' sijeno. Eto ti u PP šta mi je rekao tom prilikom za FKS, ne smijem javno, obećao sam mu diskreciju.AlfredNobel je napisao/la: ↑23 jul 2020, 23:17Pradedo mu je bio pitar iz sela kod Goražda, vidjećemo šta će biti.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Nemoj na GoraždeAlfredNobel je napisao/la: ↑23 jul 2020, 23:17Pradedo mu je bio pitar iz sela kod Goražda, vidjećemo šta će biti.

This time next year, we'll be millionaires!
I šta bi, dolazi li taj Ordagić?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kako je mali svijet.. A jojjjj braco što u PP, ja ne mogu iščekati moram javno reći raji. Hmm, ako kažem možda propadne? A možda će me zaebavati šlagirani krezo iz Hrasnog hmm?skoroalen je napisao/la: ↑23 jul 2020, 23:22Jes vidio što je skoro objavio na instagram sliku na traktoru? Ono je na mojoj njivi slikano, dao mu ja cenera da mi pomogne prevrnut' sijeno. Eto ti u PP šta mi je rekao tom prilikom za FKS, ne smijem javno, obećao sam mu diskreciju.AlfredNobel je napisao/la: ↑23 jul 2020, 23:17Pradedo mu je bio pitar iz sela kod Goražda, vidjećemo šta će biti.
@SaNa
To je kompliment.

Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 23 jul 2020, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Fanimo je bio ozbiljan potencijal u juniorskim kategorijama, ne znam kako je jednostavno nestao u seniorima i nikada kako treba nije ni vezao kako treba sezone kao npr sad u Mladosti. Tatar lijevo, Fanimo desno, Jukic out (nikako se nije pokazao)
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Kako mozes reci da se Jukic nije pokazao? U sve tri utakmice je bio iznadprosjecan, niti jednom nije podbacio. Moze na klupu i sto se mene tice, ali da se pokazao, jeste. Uostalom, protiv jacih evropskih protivnika, upravo je Jukic tip igraca koji nam treba, kao i Fanimo, prije nego Tatar. Brz, prodoran igrac koji je spreman izbjeci offside zamku i pobjeci u kontru. Tatar je korisniji na postavljenu odbranu, prije svega radi suta i snalazljivosti.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Hoće li Tino biti spreman do Krupe ?
Ima dvije asistencije u tri tekme nastavka. Dovoljno vala. Odličan je bio.Napapijri je napisao/la: ↑23 jul 2020, 23:46Kako mozes reci da se Jukic nije pokazao? U sve tri utakmice je bio iznadprosjecan, niti jednom nije podbacio. Moze na klupu i sto se mene tice, ali da se pokazao, jeste. Uostalom, protiv jacih evropskih protivnika, upravo je Jukic tip igraca koji nam treba, kao i Fanimo, prije nego Tatar. Brz, prodoran igrac koji je spreman izbjeci offside zamku i pobjeci u kontru. Tatar je korisniji na postavljenu odbranu, prije svega radi suta i snalazljivosti.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Sa Krupom bez klasičnog napadača, kad se zatvore biće **** im ga zabiti.Prva utakmica pod moranjem pobjeda čisto radi atmosfere, i posle evropskih utakmica, a i mira u kući.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 23 jul 2020, 23:57, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ne treba rizikovati sa njim, vještačka podloga je u Krupi.Krupu možemo bez problema uzeti, bez Sušića i Ahmetovića.
Kovačević, Hodžić, Miličević, Šerbečić, Pidro, Oremuš, Đokanović, Mustedanagić, Tatar, Jukić i Velkoski, bez problema treba da završe posao u Krupi.
-
- Kontakt:
Ne vjerujem jer ado nije pratio let. I ne vjerujem da je sletio.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Kako je lijepo imati širok roster.Historicar je napisao/la: ↑23 jul 2020, 23:54Ne treba rizikovati sa njim, vještačka podloga je u Krupi.Krupu možemo bez problema uzeti, bez Sušića i Ahmetovića.
Kovačević, Hodžić, Miličević, Šerbečić, Pidro, Oremuš, Đokanović, Mustedanagić, Tatar, Jukić i Velkoski, bez problema treba da završe posao u Krupi.
Nema Rahmanovića, Sušića i Ahmetovića, a opet pročitam sastav mislim da mi to moramo lagodno dobiti, također i drugo kolo.
Volio bih da Velkoski dobije priliku na špicu i uvalja dva gola, onako kapitenski.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Ma vidio se nije ni na jednoj tekmi, ne kazem da je los igrac, nije ni imao vremena da se pokaze u nasem dresu, ali sem tih asistencija nista konkretno nije uradio. Bez dvojbe u ovakvoj konkurenciji on ide na klupu.skoroalen je napisao/la: ↑23 jul 2020, 23:47Ima dvije asistencije u tri tekme nastavka. Dovoljno vala. Odličan je bio.Napapijri je napisao/la: ↑23 jul 2020, 23:46Kako mozes reci da se Jukic nije pokazao? U sve tri utakmice je bio iznadprosjecan, niti jednom nije podbacio. Moze na klupu i sto se mene tice, ali da se pokazao, jeste. Uostalom, protiv jacih evropskih protivnika, upravo je Jukic tip igraca koji nam treba, kao i Fanimo, prije nego Tatar. Brz, prodoran igrac koji je spreman izbjeci offside zamku i pobjeci u kontru. Tatar je korisniji na postavljenu odbranu, prije svega radi suta i snalazljivosti.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ja se samo bojim Milicevica na zadnjem veznom. Čak je i Krste od njega bolji na toj poziciji
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ma i dok se ne oporavi mora biti Đokanović > Miličevića na dmf
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Burazera Savića nam muntao Fali Ramadani da potpiše za Sarajevo. Pos'o je dobar, a para laka.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, Kaunas, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood i 62 gosta.