FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 23 jul 2020, 22:50

OsmaDolazi je napisao/la:
23 jul 2020, 22:42
miky_hz je napisao/la:
23 jul 2020, 22:38
Mene zanima ko je taj najaci menadjer Balkana,nevjerujem da smo u stanju bas sa Ramadanijem da imamo šeme neke.
Ima Sultana Mehmeda svugdje gdje ima para. :D
A Boga mi ih ima, i to izgleda zestoko.
PS. Kvalitet lige te ugled iste nam uzasno kvare svaki posao.

PPS. Ako je problem sto govorim ono sto znam iz bliskih izvora klubu, slobodno mi recite, necu pricati.
Opasna onda prica mimo njega (Savica)ako se i Fail vrti u bilo kojoj kombinaciji.Hvala :thumbup:

Samo ti piši .Samo pojedinci nece da shvate pregovarati i potpisati (dogovoriti) dva razlicita pojma.Tipa ti ako si pisao za xy igraca da je poslata ponuda i imas taj info i podjelio si ga ,ne znaci da ce taj isti prihvatiti ponudu i automatsko znaciti da je nas igrac.Al jok ti napises xy igrac a pojedini ga vec stavili u sastav za Krupu i sutra ce biti ako isti odbije ponudu sto je sasvim normalno e vidi sto nas lozi.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 23 jul 2020, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

hamsik
Kontakt:

Post Postao/la hamsik » 23 jul 2020, 22:50

Lik je napisao/la:
23 jul 2020, 22:46
Joj kad mi počnu raznorazni likovi prosipat priču ovdje, potpisao ovaj, doće onaj, čuo ja od komšijinog rođaka što ima granap, a u kojem kupuje menadžer od tog i tog igrača...
I sve to ok, a ovdje se raja loži ko pavijani i to ljudi koji su dugo ovdje i svega su se nagledali i načitali. Šta vam je ljudi ko dođe došao je nemojte bit budale, možda neki i znaju nešto, ali na takvog jednog dođe 10 ložioničara.
Ja neki dan iz zajebancije napisao nešto "joj jel to potpiso" i ništa više. Trojica mi se javila u pp da pita "brate reci ko je potpisao neću nikom reći".

Dobro mi ikako funkcionišemo kao društvo uopšte kakvi smo likovi iz bajke.
Brate odvalio sam se od smjeha :clap:
FKS

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 23 jul 2020, 22:51

Zašto bi Fatos ili ti ga taj Savić bili nerealni? Ne kontam vas nikako, ima se love, ako na to mislite. Da nema, ne bi ciljali ovoliko.

I još nešto, jel to vama stvarno znači i toliko pridajete srcu kad se neko šprda po prepucavanjima i drugim temama? Toliko vas hastra toga, pa vazda neki razlozi i priča tipa 'daj šutite sprdaće nas tamo, sprdaće nas novinari, sprdaće nas po portalima' itd.?

Najjače što raji prospu priču da je taj neko blizu i raja konta evo ga potpisuje u dan dva, a prava istina da je samo kontaktiran ili postoji površni interes. Velika je granica između 'blizu kluba' i 'kontaktirali su ga'. Blizu kluba je trenutno Fanimo recimo, tj. kad je 99% sve gotovo.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 23 jul 2020, 22:52

Mislim da je vrijeme da se neki banuju ovdje, pisete zesca sranja.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 23 jul 2020, 22:55

AlfredNobel je napisao/la:
23 jul 2020, 22:51
Zašto bi Fatos ili ti ga taj Savić bili nerealni? Ne kontam vas nikako, ima se love, ako na to mislite. Da nema, ne bi ciljali ovoliko.

I još nešto, jel to vama stvarno znači i toliko pridajete srcu kad se neko šprda po prepucavanjima i drugim temama? Toliko vas hastra toga, pa vazda neki razlozi i priča tipa 'daj šutite sprdaće nas tamo, sprdaće nas novinari, sprdaće nas po portalima' itd.?

Najjače što raji prospu priču da je taj neko blizu i raja konta evo ga potpisuje u dan dva, a prava istina da je samo kontaktiran ili postoji površni interes. Velika je granica između 'blizu kluba' i 'kontaktirali su ga'. Blizu kluba je trenutno Fanimo recimo, tj. kad je 99% sve gotovo.
pa sta ces kad ova sirotinja u PLBIH nije naucila da pregovara sa malo jacim igracima i zato se i smiju kad propadnu pregovori s nekim igracem a to je sasvim normalna stvar u svijetu fudbala, dobro istina je da se i mi sami malo nekad previse zaletimo ali nismo jedini, ko da se svugdje po svijetu navijaci ne loze na neka moguca pojacanja pa na kraju ne bude nista od toga
Pyro is not a crime !

hamsik
Kontakt:

Post Postao/la hamsik » 23 jul 2020, 22:55

Imam lošu vjest za Mortu
Dolazi nam Baloteli napravio je sranje u Breši pa kako moji izvoti klubu govore da je blizu prelaska kod nas ako Vam smeta ovo šta pišem recite neću više iznosti povjerljive izvore našega kluba.
FKS

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 23 jul 2020, 22:57

miky_hz je napisao/la:
23 jul 2020, 22:50
miky_hz je napisao/la:
23 jul 2020, 22:38
Mene zanima ko je taj najaci menadjer Balkana,nevjerujem da smo u stanju bas sa Ramadanijem da imamo šeme neke.

PPS. Ako je problem sto govorim ono sto znam iz bliskih izvora klubu, slobodno mi recite, necu pricati.
Opasna onda prica mimo njega (Savica)ako se i Fail vrti u bilo kojoj kombinaciji.Hvala :thumbup:

Samo ti piši .Samo pojedinci nece da shvate pregovarati i potpisati (dogovoriti) dva razlicita pojma.Tipa ti ako si pisao za xy igraca da je poslata ponuda i imas taj info i podjelio si ga ,ne znaci da ce taj isti prihvatiti ponudu i automatsko znaciti da je nas igrac.Al jok ti napises xy igrac a pojedini ga vec stavili u sastav za Krupu i sutra ce biti ako isti odbije ponudu sto je sasvim normalno e vidi sto nas lozi.
Ma ne zanina mene trollanje niti pisanje lazi i neistina, niti imam vremena za to. Uletim kada mi vrijeme dozvoli i kazem sta saznam. Pa i za Fanima sam namnerno provocirao strumfove jer je i Osim nudio Musiji neke pare i procente ali ga Fanimo glat odbio tacno prije 6 dana. Cak sta vise Musiji ce se samo dati Sabanovic i jos jedan igrac (mozda), bez novca je dodju Fanimu 16k €, htio ih tuziti.

Za Savica je sigurno da se stupilo u pregovore, Zvezda ga sigurno nece dovoditi, a prica za te klubove iz Seria A je napuhavanne cijene.

19FKS46
Kontakt:

Post Postao/la 19FKS46 » 23 jul 2020, 22:58

Kakav Savic, smirite strasti. Nema od toga nista. Napadac nam treba, zadnji vezni ( valjda bude taj Hadzic) i desni bek ne bi bilo lose...

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 jul 2020, 22:59

23 jul 2020, 22:57
miky_hz je napisao/la:
23 jul 2020, 22:50

Ma ne zanina mene trollanje niti pisanje lazi i neistina, niti imam vremena za to. Uletim kada mi vrijeme dozvoli i kazem sta saznam. Pa i za Fanima sam namnerno provocirao strumfove jer je i Osim nudio Musiji neke pare i procente ali ga Fanimo glat odbio tacno prije 6 dana. Cak sta vise Musiji ce se samo dati Sabanovic i jos jedan igrac (mozda), bez novca je dodju Fanimu 16k €, htio ih tuziti.

Za Savica je sigurno da se stupilo u pregovore, Zvezda ga sigurno nece dovoditi, a prica za te klubove iz Seria A je napuhavanne cijene.
Sabanovic se danas syebao, mora na MR i ako je bas lose otpada on za Mladost.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 23 jul 2020, 23:01

Nije Stefan Savić iz Olimpije već Stefan Savić iz Atletika.
Ovaj prvi igra na poziciji gdje smo i više nego popunjeni a ovaj drugi igra na poziciji koja nam škripi, to najbolje zna forumaš @GiS!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 23 jul 2020, 23:02

BordoSarajevo je napisao/la:
23 jul 2020, 23:01
Nije Stefan Savić iz Olimpije već Stefan Savić iz Atletika.
Ovaj prvi igra na poziciji gdje smo i više nego popunjeni a ovaj drugi igra na poziciji koja nam škripi, to najbolje zna forumaš @GiS!
:D
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 23 jul 2020, 23:04

Ma Olimpija daje plate mnogo veće od nas, pa sve da ga niko neće radije će ostati u Olimpiji.
Najbolji primjer je Suljic nas zavlači ,da ga pozovu iz Olimpije pješke bi se vratio.

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 23 jul 2020, 23:04

Ma ni ne nada se njemu niko, samo je pocela prica sa drugog foruma

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 23 jul 2020, 23:09

THEC je napisao/la:
23 jul 2020, 22:55
23 jul 2020, 22:51

pa sta ces kad ova sirotinja u PLBIH nije naucila da pregovara sa malo jacim igracima i zato se i smiju kad propadnu pregovori s nekim igracem a to je sasvim normalna stvar u svijetu fudbala, dobro istina je da se i mi sami malo nekad previse zaletimo ali nismo jedini, ko da se svugdje po svijetu navijaci ne loze na neka moguca pojacanja pa na kraju ne bude nista od toga
Normalno. I ja sam zimus tvrdio sto posto da dolazi Čustović, garantovao svima i samo što nije potpisao, propadne deal i dođe Vinko. To je sve normalna stvar. Najgore je što raja ne konta kako idu pregovori, ne znaju koliko tu ima posla, koliko cjenkanja, obaranja cijena, odugovlačenja itd. Kontaju da je to PES i Master Leaguea, pa hoćeš ovog, krhni pare, klikni 'accept' i eto ga u prvoj postavi. Pogotovo se znaju odvući potpisi 'jačih' imena tipa Fatos i Hadžić, gdje čekaju i ostale ponude, gdje traže velike pare, a gdje su tu menadžeri i ostale zaebancije. Zato kažem, velika je razlika između ta dva pojma gore spomenuta. Ne mogu da skontaju da ima budžet predviđen za transfere, da moraju uklopiti cifre. Ne kontaju da nije problem doći i krhnuti sve pare za Fatosa recimo i završiti odmah, ali ćeš onda u qurcu dovesti igrače za druge pozicije.

Upravo tako. Kad mi kaže 'šutite bruka smijaće nam se', ja bih ga probio šakom odmah. Šta me boli qurac šta će neki futavac govoriti, normalno da je da će svašta pričati jer nije naš navijač, ista stvar i obrnuto. Da dovedeš sad Suljića, Fatosa, Hadžića, Savića i Sušića, doći će i reći 'hahahahahaha nije to ništa sjećate li se kako vas je Hajrović odyebao'. Tako da me zaboli maksimalno šta će neki krezo anam tamo pričati, hoće li se smijati ili neće.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 23 jul 2020, 23:13, ukupno mijenjano 2 puta.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 23 jul 2020, 23:10

Neko je sletio oko pola 9 iz Turske...

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 23 jul 2020, 23:11

Haver ! je napisao/la:
23 jul 2020, 23:04
zavrsena je, reko @makedonac nema nista od toga, a on je sto se Slovenije tice najupuceniji :D

i btw za raju koja se zali na ove mahalske price i slicno, recimo ko je na fksinfu zna da ima tema potencijalna pojacanja, mahalske i slicno, mozda ne bi bilo lose i ovdje napraviti takvu temu i odvojiti je od ove, mada ne znam sta bi se u ovom periodu onda pisalo ovdje :D
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 23 jul 2020, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 23 jul 2020, 23:11

Haver ! je napisao/la:
23 jul 2020, 23:04
A ko je rekao da mu se neko nada?
Jednostavno ti se gsrantuje da mu ne receni da bi voljeli da dodje kod nas i logicno ne da covjek trazi bolje uslove. Pa zbog toga i nije produzio ugovor sa Olimpijom.

On moze igrati po Kasimpasi i Wisli ili cvajti donj dio ako nije iz ex yu kluboba. Zivi bili pa vidjeli gdje ce otici.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 23 jul 2020, 23:16

Yebo me svak ako do Bajrama ne izađe info da s Haalandom pregovaramo. :rol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 23 jul 2020, 23:17

skoroalen je napisao/la:
23 jul 2020, 23:16
Pradedo mu je bio pitar iz sela kod Goražda, vidjećemo šta će biti.

hamsik
Kontakt:

Post Postao/la hamsik » 23 jul 2020, 23:18

23 jul 2020, 23:17
skoroalen je napisao/la:
23 jul 2020, 23:16
Pradedo mu je bio pitar iz sela kod Goražda, vidjećemo šta će biti.
:urnebes: :lolno:
FKS

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dave, Haksss, hibrid, iliyaa8, keli, OsmanhodzicBuco i 98 gostiju.