Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Pa pričamo o rosteru.
Teoretski, mogli su do skudeta u ovim okolnostima. Forma i diskutabilno vođenje utakmica od strane Contea su druga stvar i to je bio problem.
Teoretski, mogli su do skudeta u ovim okolnostima. Forma i diskutabilno vođenje utakmica od strane Contea su druga stvar i to je bio problem.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
U kakavoj je banani ovaj Lazio,tacno da ima jos 5 kola izg bi mjesto koje vodi u LP
Da stvar bude gora za konkurente i ovakav Juventus je ubjedljivo prvi u tabeli top 4 na tabeli i ima bolji medjusobni, osim Lazia gdje je losija gol razlika.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
-
- Kontakt:
Ovom Laciu jedini cilj od nastavka sezone je bio naštimat što vise prelaza .. Koga boli racku za nekim titulama ..
Jel moguće da će ponovo prelaz raditi ? Niko ovo ni ne kontroliše više, sve dozvoljeno, fudbal je u drugom planu odavno.
Jel moguće da će ponovo prelaz raditi ? Niko ovo ni ne kontroliše više, sve dozvoljeno, fudbal je u drugom planu odavno.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Najgore za Inter sto tacno trenutno imaju duzu ekipu od Juventusa.rope11 je napisao/la: ↑23 jul 2020, 22:12Itekako imaju dovoljno dobru ekipu da su mogli do skudeta pored ovakvog Juventusa.forza_juve je napisao/la: ↑23 jul 2020, 21:48Kakvim ba rosterima?
Kinezi uopce nemaju dobru ekipu to se.vidjelo i u LP
Kinezi na Conteov juris isli ali i to ispuhalo dok ovi drugi od samog pocetka nisu ni postojali
Napoli ima maltene nepromjenjenu ekipu zadnjih par sezona gdje im je nije puno falilo do prvog mjesta, ali su ih poremetili unutrašnji nemiri na početku sezone. Da nije i da su igrali na istom nivou prije, ko zna šta bi bilo (mada bi vjerovatno opet popušili pored svog luzerskog mentaliteta).
A Juventus sada ima sansu da popravi roster i ukloni ovu anomaliju ili bar pokusa to uraditi u kapacitetu od 50%. Uspjeh bi bio kada bi ovu ekipu napustilo 5-6 igraca i doslo 5-6 korisnih koji ce bar da rade posao na terenu.
- akisarajevo92
- Kontakt:
vratio se Lazio prelazima, peti u devet utakmica nakon pauze zbog korone
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 23 jul 2020, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
lazio bas dobro igra veceras, ako uzmemo u obzir kako je igrao nakon pauze
al cragno (kako bih ga volio vidjeti umjesto strakoshe) brani dramo dobro, no ipak dva suta nije mogao odbraniti
al cragno (kako bih ga volio vidjeti umjesto strakoshe) brani dramo dobro, no ipak dva suta nije mogao odbraniti
Kombinovana kvota na dva prelaza u Italiji je 1800 - let that sink in 

E moj Chini, sad ste naišli proigrati kad ne treba. 

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ne treba žuriti sa nekim naglim odlukama što se Sarrija tiče. Treba mu dati još dvije godine vremena da se ekipa prilagodi njegovom načinu fudbala.• 1 win in last five games
• 12 goals conceded in last five games
• No clean sheets in last seven games
Juventus are stumbling towards the Scudetto

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
simone i kondicioni trener mi vrijedjaju inteligenciju kad kazu da nista pogresno nije uradjeno tokom priprema, a ekipa u katastrofalnoj fizickoj spremi, a nemaju nikakvo opravdanje za to, jer su i druge ekipe krenule s pripremam u isto vrijeme
cagliari je veceras mogao stradati zestoko, al cragno ih je spasio blamaze, extra je branio
no dobro, lp je zvanicno izborena i to je najbitnije, sad cekamo mercato da vidimo sta ce lotito i tare napraviti
Imal precjenjenijeg igraca od Douglasa Coste. Vodi se ko neko elitno krilo, a ne znam jel lik u zivotu dao 10 golova u sezoni. Willian vol.2
Dok sam pisao, provjerio sam. Ne, nije.
Dok sam pisao, provjerio sam. Ne, nije.

Znamo svi da neće ništa.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
znamo, al kakav bi to zivot bio da se covjek ne nada necemu dobrom, da ne kazem najboljem :kafa:
Zar nije ronaldo poceo ranije trenirati na velikom terenu? Mozda tu lezi zec.
- JarnoTrulli
Halo ba vas dvojica, u Tuzli se nadjite, pa rjesavajte taj animozitet, nemojte trovati sportsku idilu na ovom pdf-u. 

Večeras Milan - Atalanta. Utakmica bez rezultatskog značaja tako da nema potrebe de se ismijava ako Atalanta izgubi velikom razlikom ili....khmmm, ako bude obrnuto.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Pioli večeras ima odličan alibi ako doživi debakl, u vidu izostanaka.
Slučajno naletih na tviteru... je li ovo realno
Slučajno naletih na tviteru... je li ovo realno

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.