+9 bodova i da otkinu nesto zeljeznicaru i zrinjkom

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ne da neće silaziti s respiratora, tu bi mu kraj i bio.
E to može, niđe veze dati dva igrača koja vrijede 500k eura i još love nije Hajrović
Ako tebi vrijedi Sabanovic 300 hiljada € ja ne znam...
Nije problem naci napadaca sve i da nemaju nekoga zaciljanoga
Ne vrijedi ali eto "stručnjaci" su mu dali toliku cijenu...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 jul 2020, 21:06Ako tebi vrijedi Sabanovic 300 hiljada € ja ne znam...
Vrh odradio hadžijabelosevic28 je napisao/la: ↑23 jul 2020, 21:23Sabanovic ide na POSUDBU, nikakva razmjena. I da, dobili su jos kesa otprilike kao za Milanovica 50tak hiljada eura...
Možda čitaju naš forum hahaha ja se nadam nekom mlađem špicuHaver ! je napisao/la: ↑23 jul 2020, 21:22Malo sam gledao nešto ovo za Bećiraja i Wislu po nekom njihovom forumu... Podijeljena su mišljenja. Jedni su presretni da dovedu takvog igrača sa takvim CVom, a drugi su protiv zbog godina, hoce i oni svoje akademce. Kroz nekoliko stranica vidio sam da su spomenuli i Asmira Suljića, bacili neku analizu.
Sreća pa nisu Fanima zapazili![]()
Šabanovic moze jedino na operaciju prednjih kriznih ligamenata koje je povrijedio na treningu, a Milanovic zadnju lozu...belosevic28 je napisao/la: ↑23 jul 2020, 21:23Sabanovic ide na POSUDBU, nikakva razmjena. I da, dobili su jos kesa otprilike kao za Milanovica 50tak hiljada eura...
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, laznokrilo, muhamedhulk, Tatamata1946 i 47 gostiju.