FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Haver !
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Haver ! » 23 jul 2020, 18:55

No hard feelings..
slika

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 23 jul 2020, 18:55

tm01hzne je napisao/la:
23 jul 2020, 18:54
Konačno sam napravio i postavio ovaj gol uz Velidov komentar :D :ljepota: :tokralju:
:thumbup:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 23 jul 2020, 18:55

amypitar je napisao/la:
23 jul 2020, 18:14
AlfredNobel je napisao/la:
23 jul 2020, 18:00
Anex je napisao/la:
23 jul 2020, 17:51
Sad likovima i Fanimo nije pojačanje a igrao se sa našim igračima na svakoj utakmici,sreca pa se ništa ne pitamo,pitari su i Tatara ispljuvali momački pa im se ispišao po labrnji i donio nam najviše radosti
Kako znaš da je pojačanje?
Alfrede@ odeš nekad na utakmicu i pogledaš.
Pogledaj zadnju Željo Mladost 2-1 i Sarajevo -Mladpst 2-1 .Eto najjači klubovi u premijer ligi, da ne uzimamo ove male klubove,pa pogledaj.
Posebnu pažnju obrati na Grbavci njegovo ulijetanje u sesnesterac, primanje lopte, I majstorski gol. Možeš pogledati Velež Mladost sve utakmice pred koronu,znaci friske.
Na Kosevu je naše igrače pravio smijesne.
Ma brate, nije to ono što ja govorim. Sve to stoji, možda ja griješim, možda nisam ga pratio dosta, možda budem upravu, možda totalno fulim itd. Mogao sam ja visiti na tribinama i samo njega gledati, ali nije to bit onoga što ja hoću da kažem.

Jedna izjava koja mi je ostala u sjećanju iz jednog intervjua s pokojnim Radomirom Antićem glasi, parafraziram, na skoro sve segmente se može uticati kod dovođenja igrača, sve da se analizira i isprati, ali samo na jedno ne može - to je igračeva adaptacija u novoj sredini.
Doslovno je to poenta mog komentara, ne samo kod dolaska Fanima, već i svakog drugog igrača.
Mogao je on biti najbolji u bilo kojem klubu, mogao je imati bogovsku statistiku, valjati igrače dosta jačih klubova, ali kad dođe u novu sredinu, počinje od nule i jedino bitno je kako će se tu snaći. Na to nikad niko nije mogao uticati, niti će moći.

Ne brini, ne pljujem po njemu, nikad to nisam radio. Kad je stigao Tatar bio sam među nekoliko ljudi koji 'a' protiv njega nisu rekli i koji su govorili da prvo treba sačekati teren, pa onda suditi nakon jedne polusezone. To isto važi i za bilo kojeg drugog, nebitno da li to bio Fatos, Hadžić, Sušić, peti, deseti.
Samo kažem da nije ostavio neki utisak na mene onoliko koliko sam ga upratio. Ne znači to da nisam za dovođenje, ni da ću da ga pljujem. Naravno da mu želim svu sreću svijeta, prvo da bude zdrav, pa onda da pokaže šta zna.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 23 jul 2020, 18:57, ukupno mijenjano 2 puta.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

TheIvicnjak
Kontakt:

Post Postao/la TheIvicnjak » 23 jul 2020, 18:55

Umjesto pojacanja, doveli fanima :roll:

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 23 jul 2020, 18:58

Polako prvo dok potpise pa dok i koju utakmicu odigra....

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 23 jul 2020, 18:58

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
23 jul 2020, 18:36
Napapijri je napisao/la:
23 jul 2020, 18:30
amypitar je napisao/la:
23 jul 2020, 18:26

E sad zamisli Wisla klub u Poljskoj , pred bankrotom dovede igrača kao od šale.Gdje smo mi gdje Evropa , i to prosječna liga u istoj.
Nije njemu Wisla ponudila vise novca vjerovatno, ali ipak je Poljska liga respektabilnija mnogo od nase, o jacini da i ne pricam.
E upravo tako..Njihova ponuda jeste losija, ali zato se barem nece muciti po oranicama
To bi mi imalo logike da on ima recimo 27 godina pa pokušava još jedan transfer jači napraviti. Jača liga I sve što si naveo.
Sa 32 godine I karijerom koja je pred krajem ,ide se za većom lovom.
Pa što je došao Benko,nije došao sigurno što mu je dedo navijao za Sarajevo. Vjerovatno je i onda mogao otići lupam u Varaždin ili Sloveniju, al su ga Tanove pare privukle da zavoli oranice.
Nemoj ljudi da budemo kao anamo oni trebmo malo loptu spustiti. Ne kažem, ja sam oduševljen svim potezima kluba,uprave,al smo mi još daleko od prosječne evropske lige.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 23 jul 2020, 19:07

mozda je i patka za wislu..jbt ljudi prosjek u ligi. kod nas bi fatos bio prva zvijezda ekipe, blizu kuci...a sto amy kaze, nema 25 pa ide u poljsku da se pokaze...ima jos dvije, max tri sezone ozbiljnog fudbala i pa-pa.
mada ne vjerujem da ce doci, jer razlog sto jos nije dosao je presmijesan. kao i za hadzica.
fanimo; nepotreban transfer. ali eto, ako misle da se ekipa nadogradjuje iz haman drugoligasa mladosti, ok.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 23 jul 2020, 19:10

Sto se palite na clanke perisane od strane nekoga?
Pa i nadi portali su pidali da je od sutra fatos nas pa nije dosao.
Wislu platio ovaj blazikovski koliko haman fatos uzme za sezonu :D

Ja dok ga ne vidim u necijem dresu ne vjerjem
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 23 jul 2020, 19:10

amypitar je napisao/la:
23 jul 2020, 18:58
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
23 jul 2020, 18:36
Napapijri je napisao/la:
23 jul 2020, 18:30

Nije njemu Wisla ponudila vise novca vjerovatno, ali ipak je Poljska liga respektabilnija mnogo od nase, o jacini da i ne pricam.
E upravo tako..Njihova ponuda jeste losija, ali zato se barem nece muciti po oranicama
To bi mi imalo logike da on ima recimo 27 godina pa pokušava još jedan transfer jači napraviti. Jača liga I sve što si naveo.
Sa 32 godine I karijerom koja je pred krajem ,ide se za većom lovom.
Pa što je došao Benko,nije došao sigurno što mu je dedo navijao za Sarajevo. Vjerovatno je i onda mogao otići lupam u Varaždin ili Sloveniju, al su ga Tanove pare privukle da zavoli oranice.
Nemoj ljudi da budemo kao anamo oni trebmo malo loptu spustiti. Ne kažem, ja sam oduševljen svim potezima kluba,uprave,al smo mi još daleko od prosječne evropske lige.
Svakako treba sacekati zvanicno

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 23 jul 2020, 19:13

Slažem se s @Nobelom, najbolji primjer Chelsea. Shevchenko, Morata, Torres... Strašni igrači prije dolaska u klub, igrali za još veće klubove nego Chelsea, al se nisu snašli i jbg. NIKO nije pojačanje dok se ne dokaže. Da nam dođe Levandowski u špic, zabij koji gol jarane pa ćemo svr.šavat.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 23 jul 2020, 19:15

Anex je napisao/la:
Sad likovima i Fanimo nije pojačanje a igrao se sa našim igračima na svakoj utakmici,sreca pa se ništa ne pitamo,pitari su i Tatara ispljuvali momački pa im se ispišao po labrnji i donio nam najviše radosti
A kako znaš da nije ,na osnovu onoga sto je pokazao trebao bi biti a Tatar je najbolji primjer kako podcijenjen i popljuvan igrač moze biti itekakvo pojačanje a ako cemo tako posmatrati ko garantuje da ce i Beciraj ili bilo ko drugi biti pojačanje i kako ce se adaptirati,i Stepanov je igrao u Portu a kod nas u ovoj sili od lige ništa posebno,al hajd reci cemo odmah da ne valja a nedaj bože da su ga gurbeti uzeli...

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 23 jul 2020, 19:18

Ljudi na forumu znaju i koliko je ko' nudio love da potpiše. :rol: :urnebes: Vjeruje se u ono što novinarčići pišu. Možda nismo sa Bećirajem ni pričali oko dolaska.

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 23 jul 2020, 19:19

Ja sam zadovoljan sa fanimom
Brz, dobar sa hloptom, centarsut super, jedino mislim da nema neki jak sut, i kakav ce bit u skroz drugacijem sistemu igre sarajeva u odnosu na mladost.
Na kosevu je izvozo nasu lijevu stranu, salcin umalo padavicu dobio.
I jeste pojacanje kad je bolji od hebiba.
Al ova lista najbrzis igraca, vvaaauuuu.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 23 jul 2020, 19:20

Danas licno sam vidio kako novinar prepostavljam sportsport slika Emira i Fanima i Emir mu govori da ništa ne piše i slike ne postavlja a ovaj odmah postavio banda !

slika

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 23 jul 2020, 19:22

Sto se tice Fanima, on ce nama vise valjat u ligi prvaka nego u pl bh, jer sloboda, radnik, mladost krupa velez vec u 1 minuti poreda igrace po lini 16terca taktika gorila i ceka kontru, tu Fanimo nemoze nista, jer tu brzina ne pomaze, vec sporost nako nesto ko tatar koji iskoristava sanse i koji zna sutnut po golu i to je to.

Jedino sa klupe kad vodimo 1:0 pa nas protivnik pocne napadat u zadnjih 8 minuta utakmice e tad ce Fanimo bit od koristi, i to je to.

U mladosti brza krila kuzmanovic sisic pa iu krupi milanovic su se istakli jer svi klubovi napadaju protiv ti klubova niko se nebrani i normalno da imalo brz igrac sa imalo kondicije moze bit tu babo.

U evropi je treca prica
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 23 jul 2020, 19:23, ukupno mijenjano 1 put.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 23 jul 2020, 19:23

HeraklitMracni je napisao/la:
23 jul 2020, 19:20
Danas licno sam vidio kako novinar prepostavljam sportsport slika Emira i Fanima i Emir mu govori da ništa ne piše i slike ne postavlja a ovaj odmah postavio banda !

slika
:puke:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 23 jul 2020, 19:25

Anex je napisao/la:
23 jul 2020, 19:15
Anex je napisao/la:
A kako znaš da nije ,na osnovu onoga sto je pokazao trebao bi biti a Tatar je najbolji primjer kako podcijenjen i popljuvan igrač moze biti itekakvo pojačanje a ako cemo tako posmatrati ko garantuje da ce i Beciraj ili bilo ko drugi biti pojačanje i kako ce se adaptirati,i Stepanov je igrao u Portu a kod nas u ovoj sili od lige ništa posebno,al hajd reci cemo odmah da ne valja a nedaj bože da su ga gurbeti uzeli...
Previše si agresivan, to isto ja razložih u postu iznad. Isto važi i da su ga oni uzeli, barem u mojem viđenju stvari.

@skoro
Upravo to. Ni Fanimo, ni Hadžić, ni Fatos nisu pojačanja dok to ne pokažu na terenu, odnosno samo su prinove u ekipi. Naravno da je lakše i puno manje treba vremena igračima kao što je Fatos ili Hadžić da se dokažu, ali opet je to ništa dok ne pokažu, već samo nagađanja i pretpostavke. Evo Tino dođe, pa tek treba da pokaže u narednoj sezoni da li je pojačanje, nebitno što je on igrao na SP-u, što je bio jedan od najboljih igrača u Hrvatskoj, što je igrao vani itd. Polako samo..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 jul 2020, 19:26

Pa normalno da ce objavit cuj to mu je posao,jos exkluziva slike sa lica mjesta. Sta ga imas kriti nije ratni zlocinac.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 23 jul 2020, 19:31

23 jul 2020, 19:25
Anex je napisao/la:
23 jul 2020, 19:15

Previše si agresivan, to isto ja razložih u postu iznad. Isto važi i da su ga oni uzeli, barem u mojem viđenju stvari.

@skoro
Upravo to. Ni Fanimo, ni Hadžić, ni Fatos nisu pojačanja dok to ne pokažu na terenu, odnosno samo su prinove u ekipi. Naravno da je lakše i puno manje treba vremena igračima kao što je Fatos ili Hadžić da se dokažu, ali opet je to ništa dok ne pokažu, već samo nagađanja i pretpostavke. Evo Tino dođe, pa tek treba da pokaže u narednoj sezoni da li je pojačanje, nebitno što je on igrao na SP-u, što je bio jedan od najboljih igrača u Hrvatskoj, što je igrao vani itd. Polako samo..
Ma nisam druže agresivan jednostavno mislim da je dobar i da ce nam valjati i nadam se da ce se tako i pokazati

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 23 jul 2020, 19:34

24sata hr piše, da će Uefa dozvoliti Dinamu, da evropske utakmice igra na onom ruglu i ruševini od Maksimira.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, kupus army, Lavcina, Majestic-12 [Bot], muhamedhulk, Napapijri, NazorUso, Rodman i 70 gostiju.