Aha, gledam 3 i 4 kolo se redaju timovi po koef. tako da tu su nam male sanse da budemo nositelji. 2 kolo EL, Granada, Wolfsburg, velika imena, volio bi da neki nas naleti da svabe pa da ih onda cujem.Zundo je napisao/la: ↑23 jul 2020, 15:25Upravu si, kad ispadnemo iz LP naredno pretkolo u EL smo nosiociextazy je napisao/la: ↑23 jul 2020, 15:23Pitanje, gledam nesto ove nositelje i nenostilje. Npr. ako slucajno ispadnemo u prvom kolu, dali nastavljamo u drugom kolu EL, i kada ispadnemo iz LP dal smo nositelji u Europa Ligi ?
Edit : Naso sam odgovor, znaci ako slucajno ispadnemo nositelji smo u EL, tj. kad ispadnemo idemo u EL kao nositelji.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Anketa je aktivna, uživajte!
Pobjednika preliminarne runde nisam pikao.
Klubove sam ugrubo izabrao na osnovu blizine država, mislim da je tako i najpoštenije.
Pobjednika preliminarne runde nisam pikao.
Klubove sam ugrubo izabrao na osnovu blizine država, mislim da je tako i najpoštenije.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- SarajevoForza
- Kontakt:
Da, isto tako ako ispadnemo u 3 kolu lp, nosioci u play offu le, ali tad će već puno ekipa biti nenosioci što su trenutno nosioci za 1 kolo lp
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
U drugom pretkolu LE nema nositelja i nenositelja.extazy je napisao/la: ↑23 jul 2020, 15:23Pitanje, gledam nesto ove nositelje i nenostilje. Npr. ako slucajno ispadnemo u prvom kolu, dali nastavljamo u drugom kolu EL, i kada ispadnemo iz LP dal smo nositelji u Europa Ligi ?
Edit : Naso sam odgovor, znaci ako slucajno ispadnemo nositelji smo u EL, tj. kad ispadnemo idemo u EL kao nositelji.
Kad se izvuku parovi za prvo pretkolo lige prvaka odmah poslije toga ce se izvuci parovi za drugo pretkolo. Ko prodje prvo pretkolo znace sa kim se sastaje u drugom pretkolu. Odnosno pobjednik iz nekog para ce igrati sa pobjednikom drugog para.
Tako ce biti izvlacenje i za drugo pretkolo LE. Znaci gubitnik iz prvog pretkola lige ptvaka ce igrati sa gibitnikom iz nekog drugog para.
A za ono iznad

Zadnja izmjena: ShofaII, dana/u 23 jul 2020, 15:38, ukupno mijenjano 1 put.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Prošle godine sam priželjkivao TNS, a sad može CQN (samo Velšani)

Da, bili bi nosioci tada, samo što po meni i nema neke velike razlike između nosioca/nenosioca u 3. pretkolu LE u ovom našem šampionskom putu, sreća je tad najbitnija, da izbjegneš mine. Recimo prošle sezone su u nenosiocima u 3. pretkolu bili uz nas još i Astana, Slovan Bratislava, Ludogorec... koji su izletili u 1. pretkolu LP-a.
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 23 jul 2020, 15:39, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Clubs of the 3rd qualifying round are seeded by the highest ranking of the clubs involved.
Aha mislio sam da smo nositelji al sam pomjeso pravilnik sa onim za nesampione. U drugom kolu 5 nositelja i 1 nenositelj u 3 grupe.ShofaII je napisao/la: ↑23 jul 2020, 15:36U drugom pretkolu LE nema nositelja i nenositelja.extazy je napisao/la: ↑23 jul 2020, 15:23Pitanje, gledam nesto ove nositelje i nenostilje. Npr. ako slucajno ispadnemo u prvom kolu, dali nastavljamo u drugom kolu EL, i kada ispadnemo iz LP dal smo nositelji u Europa Ligi ?
Kad se izvuku parovi za prvo pretkolo lige prvaka odmah poslije toga ce se izvuci parovi za drugo pretkolo. Ko prodje prvo pretkolo znace sa kim se sastaje u drugom pretkolu. Odnosno pobjednik iz nekog para ce igrati sa pobjednikom drugog para.
Tako ce biti izvlacenje i za drugo pretkolo LE. Znaci gubitnik iz prvog pretkola lige ptvaka ce igrati sa gibitnikom iz nekog drugog para.
A za ono iznad![]()
For the draw of the 2nd round the 18 teams were divided into 3 groups of 6 teams: each group 5 seeded and 1 unseeded team.
The draw for the 3rd qualifying round is made before the results of the 2nd qualifying round are known. Clubs of the 2nd qualifying round are seeded by the highest ranking of the clubs involved.
Hebiba podat nek im bude capitano
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
U 2.pretkolu EL postoje samo 3 ekipe koje imaju status nenosioca a to su oni timovi sto ispadnu u onim pretkvalifikacijama LP, ostale ekipe se mogu medjusobno sastati, tek od 3.pretkola EL imaju nosioci i nenosioci, koeficijenti ne igraju nikakvu ulogu nego to kad je ko ispao iz kvalifikacija za LP, i btw Granada, I ostali klubovi nemaju veze s nama, to su one standardne kvalifikacije za EL
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
45 glasova aktivnih forumaša za 15 minuta.. 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Sta da ti kazem vide me kao lidera a ja sam samo jedan smirujuci faktor u regionu

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Emir na aerodromu , fanimo 

Ja mislim da su oni baš amaterska liga. Nešto ne pamtim da su njihovi klubovi pravili neke rezultate.
TNS prođe preeliminarnu rundu i to je to. Njima sse najviše nadam. Jeste da su daleko ali bi baš bili ogromni favoriti.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Evo gledam flight radar
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Gledao sam nas aerodrom i jedino je mogao doci iz Zagreba 

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
https://sportsport.ba/fudbal/matthias-f ... evo/369462
Vjerovatno je to to, sretno Fanimo i aBd da budes najbolje krilo
Vjerovatno je to to, sretno Fanimo i aBd da budes najbolje krilo
Zadnja izmjena: Unknown16, dana/u 23 jul 2020, 16:08, ukupno mijenjano 1 put.
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
Ponio je i jaknu, znaci ne planira se vracati u London 

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.