Nije po tome ni fanimo siguran
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Saban ligamenti, milanovic misic...zadnja loza.

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ja svaki dolazak gledam kao bonus.
Mi smo zimus popunili ekipu i sada svaki dolazak je samo siri roster. Ako bas neko kvalitetan dodje onda je to ogroman uspjeh i dizanje nivoa.
Ovog Fanima definitivno mozemo nazvati pojacanjem.
Gledali smo mi u ligi jos neke tamnopute igrace ali definitivno su svi njega zapazili. O Milanovicu i Sisicu se pricalo vise dobrog nego o Tataru a ispostavilo se obrnuto. Tako da poslije ovih omalovazavanja Fanima ocekujem da bude vrh kod nas.
Svaki dodatni igrac koji dodje dobro i jeste. Sa trenutnim kadrom mi mozemo do 3 pretkola LE a ako bi nas pomazila sreca na izvlacenju mozda i PO LE.
Plasman u grupe bi bio ravan cudu mada su se ta cuda desava la prethodnih godina i bila su vezana za srecu na izvlacenju.
Da sada dovedemo 11 igraca nije nam garant da cemo se plasirat u grupe. Zato se i opustite i ako se ove insajderske izjalove bice prilike jos.
Jos dva mjeseca je prelazni rok tako da mozda dodje neko bolji od ovih koji se pominju
Mi smo zimus popunili ekipu i sada svaki dolazak je samo siri roster. Ako bas neko kvalitetan dodje onda je to ogroman uspjeh i dizanje nivoa.
Gledali smo mi u ligi jos neke tamnopute igrace ali definitivno su svi njega zapazili. O Milanovicu i Sisicu se pricalo vise dobrog nego o Tataru a ispostavilo se obrnuto. Tako da poslije ovih omalovazavanja Fanima ocekujem da bude vrh kod nas.
Svaki dodatni igrac koji dodje dobro i jeste. Sa trenutnim kadrom mi mozemo do 3 pretkola LE a ako bi nas pomazila sreca na izvlacenju mozda i PO LE.
Plasman u grupe bi bio ravan cudu mada su se ta cuda desava la prethodnih godina i bila su vezana za srecu na izvlacenju.
Da sada dovedemo 11 igraca nije nam garant da cemo se plasirat u grupe. Zato se i opustite i ako se ove insajderske izjalove bice prilike jos.
Jos dva mjeseca je prelazni rok tako da mozda dodje neko bolji od ovih koji se pominju

Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Neka onda Sabra halali dvije milje koje dobija od Cruza i nek njega onda posalju...
Mislio sam da cemo se poslije Sušića malo zasitit pojacanja, ali pitarluk je **** stvar,nikad dosta.... To je mozda i dobro 

Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ove koji sire lazne vijesti treba banovati.
Napravili ste cirkus od pdfa.
Napravili ste cirkus od pdfa.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Ja se i dalje nadam Bećiraju, yebo Wislu
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Gledajući zafnjih 20 godina, mene više brine od prolaska u ta naka pretkola, to što se mi do kraja emotivno ispraznimo nakon igranja Evrope. Onda nam u domačici treba, najmanje, pe-šes kola da se dohavizamo. Povrede, hronični umor i sl. neću ni da pominjem. Zato bih se složio sa cijenjenim korisnicima koji za prioritet smatraju domaću ligu.
Naravno, to ne znači da priliku, ako se ukaže, ne treba iskoristiti. Ali ako fasujemo Djurgarden, ne treba ginut da ga izbacimo.
BTW, mogli bi organizovati neki bingo, tombolu, kladionicu...da pogađamo koga ćemo izvući u prvom pretkolu. Onaj ko pogodi, utlamo se svi i kupimo mu dres, duxu i sl. iz fanšopa.
Evo, ja prognoziram da ćemo izvući KuPS - Finska.
Naravno, to ne znači da priliku, ako se ukaže, ne treba iskoristiti. Ali ako fasujemo Djurgarden, ne treba ginut da ga izbacimo.
BTW, mogli bi organizovati neki bingo, tombolu, kladionicu...da pogađamo koga ćemo izvući u prvom pretkolu. Onaj ko pogodi, utlamo se svi i kupimo mu dres, duxu i sl. iz fanšopa.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Svidja mi se ideja..
Ja prognoziram da cemo izvuci djurgardens
Ako osvojim dres prepustam ga nekome drugom..ionako ih imam vec 2
Ja prognoziram da cemo izvuci djurgardens
Ako osvojim dres prepustam ga nekome drugom..ionako ih imam vec 2

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Prije 2 mjeseca sam rekao da cemo izvuc Europu sa Giblatara. Fina ideja, bilo bi lijepo kad bi je uspjeli ostvariti
Nema nikad garancije za grupnu fazu, velikani su ispadali, klubovi sa daleko manjim budjetom od naseg su znali uc u grupnu. Sreca najvecu ulogu ima, mozemo se mi pojacati potrosit milion na pojacanja i izvucemo Evertona npr. Mada uvjeren sam ako iko moze u grupnu to moze Sarajevo, bili smo mnogo blizu protiv Cluja, realno sada smo ozbiljniji klub nego tada. I kad smo Atromitos izbacili da nismo naletili na silu zvana Gladbach mozda bi se i tada u grupnu plasirali. Nogomet je u Europi pao, i da izvucemo nekog velikana sve je moguce. Mislim da ce nas ove godine Bog pogledat i izvut cemo nekog lakseg tipa Europu Gibaltar, njih nekako slutim ne znam sto.ShofaII je napisao/la: ↑23 jul 2020, 14:49Ja svaki dolazak gledam kao bonus.
Jos dva mjeseca je prelazni rok tako da mozda dodje neko bolji od ovih koji se pominju![]()
U drugom kolu sta bude, bude, mada vjerujem da imamo sanse da igramo PlayOff EL, e tu uz malo srece moze se desit cudo. Fanima ko god omalovazava taj je malouman, covjek je jedan od najboljih u ligi i pravo je pojacanje, kone na forumima po 5 stranica ispisase o Fanimu. Bit ce on igracina kod nas. Spic nam je najhitniji po meni trenutno, nadam se Beciraju, al mozda imamo jos nekog u planu ako on otpadne, realno Wisla je Wisla. Ovdje ima dosta raje koja lupa dezinformacije i nazivaju se insajderima, jedino koga je smatram ozbiljnim je kanarinac, momak pogodi, ostali nemojte se uvrijedit.
A dobro, to ti je neki standard, ne samo kod nas nego i u većini evropskih liga. Timovi koji igraju ljeti ova pretkola obično lošije startaju prvenstva.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑23 jul 2020, 14:55Gledajući zafnjih 20 godina, mene više brine od prolaska u ta naka pretkola, to što se mi do kraja emotivno ispraznimo nakon igranja Evrope. Onda nam u domačici treba, najmanje, pe-šes kola da se dohavizamo. Povrede, hronični umor i sl. neću ni da pominjem. Zato bih se složio sa cijenjenim korisnicima koji za prioritet smatraju domaću ligu.
Zanima me kako je ovaj Dinamo Brest uspio prošle sezone uzet titulu BATE-u, a evo gledam ove sezone im i ne ide baš najbolje, tek su deveti poslije polovine prvenstva.
Da moram prognozirat koga ćemo izvući, rekao bih Budućnost Podgorica, neka zlatna sredina.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Pa Wisla siguran sam ima od nas duplo veći budžet. Pa mi da igramo u Poljskoj ligi borili bi se za opstanak. Super je ovo da mi pokušavamo iole dobrog igrača da dovedemo, kakvu imamo reputaciju u Evropi.
Milicevic se ocigledno forsira na zadnjem veznom,a Dupovac ako nam bude i dalje u prvih 11 onda mi nigdje makli nismo..ugl nbt ja bi volio da imamo jaceg stopera uz Besima a Milicevica na klupi...to su moje zelje ,a sad jbt ga nbtZundo je napisao/la: ↑23 jul 2020, 11:05Stoper?mma_hz je napisao/la: ↑23 jul 2020, 10:59Ma gurnut Salcina na lijevo krilo a iza Pidru i nek se nadopunjuju ,mislim da bi dar mar pravili...
Daj ba Vinko,Hadzija dovedite igraca gdje nam fali kakav ba Fanimo...daj desnog beka,daj stopera,daj zadnjeg veznog ,spica tu nam fali po igrac za prvih 11.....
Imamo Šerbečića, Miličevića, Dupovca i Bešića. Što će nam peti?
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Pa, u principu, ne bi bilo teško organizovati. Najzahtjevnije je gdje bi deponovali, mećimo 10KM po učesniku. Možda neko ima neki prijedlog? Pobjednik, u okviru dobivenog novca, može izabrati nešto iz fanšopa, eventualno pokloniti nekom potrebitom ili štatijaznam...
Sve ove insajdere treba banovati ako ne potpišu ovi što su najavili.
Pa ložite nekog drugog.
Pa ložite nekog drugog.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Pitanje, gledam nesto ove nositelje i nenostilje. Npr. ako slucajno ispadnemo u prvom kolu, dali nastavljamo u drugom kolu EL, i kada ispadnemo iz LP dal smo nositelji u Europa Ligi ?
Edit : Naso sam odgovor, znaci ako slucajno ispadnemo nositelji smo u EL, tj. kad ispadnemo idemo u EL kao nositelji.
Edit : Naso sam odgovor, znaci ako slucajno ispadnemo nositelji smo u EL, tj. kad ispadnemo idemo u EL kao nositelji.
Zadnja izmjena: extazy, dana/u 23 jul 2020, 15:24, ukupno mijenjano 1 put.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
armenia ararat
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Haj, bolan, divi da organizujemo ovu naku tombolu, pa da, il damo pobjedniku il kupimo dres nekom dijetu.bodi123 je napisao/la: ↑23 jul 2020, 15:19A dobro, to ti je neki standard, ne samo kod nas nego i u većini evropskih liga. Timovi koji igraju ljeti ova pretkola obično lošije startaju prvenstva.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑23 jul 2020, 14:55Gledajući zafnjih 20 godina, mene više brine od prolaska u ta naka pretkola, to što se mi do kraja emotivno ispraznimo nakon igranja Evrope. Onda nam u domačici treba, najmanje, pe-šes kola da se dohavizamo. Povrede, hronični umor i sl. neću ni da pominjem. Zato bih se složio sa cijenjenim korisnicima koji za prioritet smatraju domaću ligu.
Zanima me kako je ovaj Dinamo Brest uspio prošle sezone uzet titulu BATE-u, a evo gledam ove sezone im i ne ide baš najbolje, tek su deveti poslije polovine prvenstva.
Da moram prognozirat koga ćemo izvući, rekao bih Budućnost Podgorica, neka zlatna sredina.
Ko velim, moderator si, znao bi ti to. Haj časkom, Sarajvati...
Ako nedaj bože zijanimo u prvom pretkolu LP, onda bismo bili nositelji u 2. pretkolu EL, a u trećem jok.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Upravu si, kad ispadnemo iz LP naredno pretkolo u EL smo nosiociextazy je napisao/la: ↑23 jul 2020, 15:23Pitanje, gledam nesto ove nositelje i nenostilje. Npr. ako slucajno ispadnemo u prvom kolu, dali nastavljamo u drugom kolu EL, i kada ispadnemo iz LP dal smo nositelji u Europa Ligi ?
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, jurisicduska i 26 gostiju.