Anel Ahmedhodžić

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Drape
Kontakt:

Re: Anel Ahmedhodžić

Post Postao/la Drape » 23 jul 2020, 09:50

Ne volim Malmo od kako su se protiv Zrinjskog na domaćem terenu pokazali kao mesari kakvi nikad nisu viđeni u Premijer ligi BiH, pošten sudija bi im dao 3 crvena kartona. Sad sigurno ne bi pobjedili 3 : 0, nemaju zamjenu za Rosenberga koji je i u oproštajnoj sezoni dao 20 golova, čvrsti su u odbrani ali u kreiranju šansi i realizaciji među najgorim ekipama u ligi.

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 23 jul 2020, 10:42

Drape je napisao/la:
23 jul 2020, 09:50
Ne volim Malmo od kako su se protiv Zrinjskog na domaćem terenu pokazali kao mesari kakvi nikad nisu viđeni u Premijer ligi BiH, pošten sudija bi im dao 3 crvena kartona. Sad sigurno ne bi pobjedili 3 : 0, nemaju zamjenu za Rosenberga koji je i u oproštajnoj sezoni dao 20 golova, čvrsti su u odbrani ali u kreiranju šansi i realizaciji među najgorim ekipama u ligi.
A meni nije nikada drazji poraz bio protiv Zrinjski, kako su se podigli nakon što su pobijedili Utrecht. Koliko puta su oni skandadirali Herceg-Bosna drzava moja. Išli si neki navijaci u Malmö i ponili su Hrvatske zastave, a prestavili su Bosnu i Hercegovinu a ne Hrvatsku...
Zadnja izmjena: Harise, dana/u 23 jul 2020, 13:04, ukupno mijenjano 1 put.

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 23 jul 2020, 10:55

Zamisli navijati za Zrinjski :oops:
@igrajlopte 🐦

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 23 jul 2020, 13:17

ReX je napisao/la:
23 jul 2020, 10:55
Zamisli navijati za Zrinjski :oops:
Samo Hrvati navijaju za Zrinjski isto tako navijaju samo Srbi za Borac Banja Luka i svi znamo zašto. Sto tice evropu ja cu navijati za njih mozda do Play-offa i ja se nadam da nece ni jedan od njih u evropu uc. Samo Sarajevo i Zeljo i nek bude i Tuzla City tu. Bilo bi sramota ako ovi fašiste i nacionalisti prestavi našu drzavu u Grupnu za EL! Sto tice Anel Ahmedhodzic, napravio korak za karieru. Malmö FF do nekle igrao protiv Real i PSG i neki dan su ispali od Wolfsburg u 16te EL ove saisone. Za sad se bori za titlu i stoji trenutno drugi cini mi se 5 bodova manje od prvog i plasirali su se u finale za kup. Mi nemamo budunost dobru u odbrani i moramo se na Omeragica, Hadzikadunica i Ahmedhodzica nasloniti. Ja neznam sto je niko Muhamedbegovica kontaktirao takodje je dobar štoper.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 23 jul 2020, 13:37

Naravno da cemo navijati za Zrinjski i Borac u Europi...uvijek sam.
Htjeli oni ili ne, ipak predstavljaju Bosnu i Hercegovinu.

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 23 jul 2020, 15:27

hurem je napisao/la:
23 jul 2020, 13:37
ma vala kad bi nam ti rezultati donijeli automatski nastup u ligi sampiona, NE.
ostali klubovi i nekako ali ta dva uz siroki (posebno), nema sanse.
to isto da za igokeu navijam u aba ligi:-)

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 23 jul 2020, 15:32

babino je napisao/la:
23 jul 2020, 15:27
Nije uredu gledati isto na Široki koji ne dozvoljava da Bošnjaci igraju za klub i na Zrinjski kroz koji su prošli Kadušić, Pirić, Irfan Hadžić...

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 23 jul 2020, 15:36

nerazumno je i da ti npr. mozes u hrvatsku na ljetovanje a ja ne, iako smo mozda iz iste mahale..sve je kod nas razumno:-)

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 23 jul 2020, 15:41

Danas u 19 mec protiv Hammarbya i Tankssona. :ljepota: Mozda najveci test za Anela u dosadasnjem dijelu prvenstva.
@igrajlopte 🐦

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 23 jul 2020, 18:41

babino je napisao/la:
hurem je napisao/la:
23 jul 2020, 13:37
Pa sa rezultate i koeficijent i navijamo .... :zviz:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 23 jul 2020, 18:47

Drape je napisao/la:
23 jul 2020, 15:32
babino je napisao/la:
Nije uredu gledati isto na Široki koji ne dozvoljava da Bošnjaci igraju za klub i na Zrinjski kroz koji su prošli Kadušić, Pirić, Irfan Hadžić...
Da ti iskreno kazem mi ne mrzimo niti volimo njih, a oni zato nas nas i to 80-90% od Hrvati u BiH od. Oni sanjaju Herceg-Bosnu i kaze nama Balije. Sijetim se dan drzave od Bosne i Hercegovine i navijaci od Zrinjskog su skandadirali. Škripari (navijaci od Širokog) su dosta gorji! Sve dok se ne postoje poštenje prema drzavu u kojoj ziviš, necu ja i dosta drugi biti uz Zrinjski, Široki, Posusje ili neki drugi klub. Ja cu mozda za Zrinjski navijati do Play-offa redi koefficient, a ja nebi nikad zelio da ode u EL jer sam 100% siguran da ce oni nas pred cijelu evropu sramotiti!

jozinho
Kontakt:

Post Postao/la jozinho » 23 jul 2020, 19:03

Harise je napisao/la:
23 jul 2020, 18:47
Drape je napisao/la:
babino je napisao/la:
Da ti iskreno kazem mi ne mrzimo niti volimo njih, a oni zato nas nas i to 80-90% od Hrvati u BiH od. Oni sanjaju Herceg-Bosnu i kaze nama Balije. Sijetim se dan drzave od Bosne i Hercegovine i navijaci od Zrinjskog su skandadirali. Škripari (navijaci od Širokog) su dosta gorji! Sve dok se ne postoje poštenje prema drzavu u kojoj ziviš, necu ja i dosta drugi biti uz Zrinjski, Široki, Posusje ili neki drugi klub. Ja cu mozda za Zrinjski navijati do Play-offa redi koefficient, a ja nebi nikad zelio da ode u EL jer sam 100% siguran da ce oni nas pred cijelu evropu sramotiti!
Mene zabolio mozak dok sam pročitao ovaj komentar, opet zli Hrvati krivi. Namjerno ćemo se plasirati u Europu da sramotimo državu, nije svak Sarajevo da se hrabro suprotstavi kao nekad Atalanti. Ostali klubovi stekli veliku reputaciju zadnjih godina pa će Zrinjski i Široki to pokvariti, svašta li se može pročitati.

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 23 jul 2020, 19:06

Nije vam ovo tema.
@igrajlopte 🐦

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 23 jul 2020, 19:23

Solidno Anel igra za sada.
Dobro igra glavom u napadu
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 23 jul 2020, 19:26

ReX je napisao/la:
23 jul 2020, 19:06
Nije vam ovo tema.
+1

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 23 jul 2020, 19:29

Salih1984 je napisao/la:
23 jul 2020, 19:23
A tek kako igra sa nogama. Ima odlican pregled a ne stidi se uputiti ove duge pasove prema naprijed. Njemu treba iskustva samo, da igra.. a s vremenom ce biti stoper samo takav!
@igrajlopte 🐦

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 23 jul 2020, 19:46

jozinho je napisao/la:
23 jul 2020, 19:03
Harise je napisao/la:
23 jul 2020, 18:47
Drape je napisao/la:

Mene zabolio mozak dok sam pročitao ovaj komentar, opet zli Hrvati krivi. Namjerno ćemo se plasirati u Europu da sramotimo državu, nije svak Sarajevo da se hrabro suprotstavi kao nekad Atalanti. Ostali klubovi stekli veliku reputaciju zadnjih godina pa će Zrinjski i Široki to pokvariti, svašta li se može pročitati.
Ti ne kontaš o cemu ja pišem, nece nas Zrinjski i Šroki rezultatski sramotit nego navijacki! Opet zlo Hrvatski ono ovo, pa jarane moj sta cu ja vama kad vi širete po Hercegovinu mrznju pogotovo ako poceni evropsko ili svijetsko prvenstvo? Ja sam cesto procitao tvoji komentari i meni je jedno jasno. Ti ne zeliš ni jendog Hrvata vidjeti u reprezentaciju od Bosne i Hercegovine. Eto imam poruke za tebe mi ne trebamo vas! Mi smo bez vaši igraci otišli na Svijetsko Prvenstvo tako cemo i na Evropsko! Ona osoba koja zeli igrati za BiH kako bilo jesil Katolik ili Pravoslavac. On je uvijek dobrodosao, ali kada vidjem Široki Brijeg niti jednog Bošnjak niti jendog Srbina onda mi se taj fašisticki nacin zgavi! Idi ti u slobodno u Sarajevo, svako ce te prihvatit na dobar nacin. U Sarajevo i Zeljo igraju Srbi i Hrvati isto koliko Bošnjaci imaju i na kraju smo za vas Balije i Turci. Zapamti to Bosna i Hercegovina nece nikada biti velka Srbija niti Herceg-Bosna. Ima nas koliko hoces inostranstvo i to više od 2-3 milione. Mi cemo uvijek voliti našu drzavu u kojoj viška od vas mrzi i mi necemo se nikada dati! Ja cu vas Hrvati nikada mrziti sta god se meni desi. Ja cijenim svakog covjek na svoj nacin iz bilo koja vjera i drzave, a vi ako hocete mene pljuvati, ismijavati i vredjati slobodno. Ima Boga i ima Pravo on sve vidi, on sve cuje. ;)

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 23 jul 2020, 20:14

ReX je napisao/la:
23 jul 2020, 19:29
Salih1984 je napisao/la:
A tek kako igra sa nogama. Ima odlican pregled a ne stidi se uputiti ove duge pasove prema naprijed. Njemu treba iskustva samo, da igra.. a s vremenom ce biti stoper samo takav!
Nadajmo se.
Za sada obecava

Ja sam ocekivao da je onaj Tankovic malo bolji igrac od Duljevica :roll:
I nije neka steta sto smo ga izgubili

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 23 jul 2020, 20:17

Grohno ko crna zemlja. Njega su svedi samo navukli da kapirisu a on slon pomislio evo vidi sta mi sve obecavaju. I zato ce mu AZ biti highlight karijere. Zato se ja nadam da nece Anel pasti na istu foru jer ga trenutno guraju na sve strane.

Svidja mi se paralela sa Duljevicem, bas su tu negdje u pet deka. :D
@igrajlopte 🐦

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 23 jul 2020, 20:40

Salih1984 je napisao/la:
23 jul 2020, 20:14
ReX je napisao/la:
23 jul 2020, 19:29
Salih1984 je napisao/la:
Nadajmo se.
Za sada obecava

Ja sam ocekivao da je onaj Tankovic malo bolji igrac od Duljevica :roll:
I nije neka steta sto smo ga izgubili
Kada odbijes jednu jedinu, u sljedecem peču ti se skida overall za 40%. :kafa:

Od dijaspore samo je Hajrovic dublje potonuo od reprezentacije... Ima li drugih primjera?
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.