FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Burberry46
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Burberry46 » 23 jul 2020, 12:19

Koliko smo obestecenje platili za Zinedina?
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 23 jul 2020, 12:22

Koga danas necemo dovesti? :kafa:

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 23 jul 2020, 12:23

Burberry46 je napisao/la:
23 jul 2020, 12:19
180.000€
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 23 jul 2020, 12:24

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
23 jul 2020, 12:11
bodi123 je napisao/la:
23 jul 2020, 12:01
Štoper je nepotreban. U suštini je samo bitno da je Šerba zdrav, uz njega svi ostali izgledaju korektno, a ni Miličević nije uopšte loš igrač. Desnog beka još dovest(pogotovo ako Šabanovića pošalju u Kakanj), i eventualno napadača ako se ukaže prilika za to(Fatos?).

Tatar bi mogao preći konačno na lijevu stranu koja mu više odgovara i gdje je manje više igrao tokom cijele karijere.

Tatar - Ahmetović - Fanimo
Rahmanović/Zizi
Sušić - Oremuš

Ovo djeluje pakleno za našu ligu i u idealnom scenariju kad su svi zdravi i uigrani ne smijem ni zamislit kako će izgledati na terenu. A imaš za rotacije i Jukića, kapitena, Djokana i Salčina, Handžeta.

Najveća prednost ove uprave je to što uspjevaju evo već par sezona održati kostur ekipe na okupu što je od krucijalnog značaja i produžavati manje više naše najbolje igrače, te dodavati adekvatna pojačanja na neophodnim pozicijama a ne gomilati raznorazne polovnjake. Počeli smo i otkupljivati ugovore, divna divna vremena. Ne mogu dočekat početak lige a kamoli Evropu.
Skoro sigurno ce doci Fatos sto znaci da ce Merso na klupu, a on kao joker je nesto najbolje..Zamisli gubis 1-0, a ulazi u igru Merso pun energije :beba:
Zabije im 2 komada i vozdra
Ukljucujuci Fanima mi smo vec 2 igraca KUPILI ovaj rok..kad saberes Fanima i Zinedina potrosili smo nekih 460k maraka(10 hiljada vise manje)
Samo nek je Nam živ i zdrav, bez njega ništa ne bi bilo moguće.

Ako dodje i Fatos... ne znam, neću ništa pisati dok ne bude zvanično. :mrgreen:

Dočekat ćemo vala i mi jednog dana grupe na našim pašnjacima, samo nek se radi, mic po mic, pametno i u tišini.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 23 jul 2020, 12:26

Ne mozew nikas u zivotu planirati nista kad je evropa u pitanju. Tu ti igra mnogo faktora a sreca je jedan od bitnijih. Pisao sam vec, Rijeka dobije stuttgart koji te sezone ispadne iz lige. Mi dobijemo Menhengladbah koji pokida te sezone, doslovno pokida.
Moras imati srece u zrijebu pa umjesto Atalante Celtica Bmg dobijes slabije ekipe koje su u padu a jak koeficjent ...... A to nikako ne mozes smatrati strategijom prema kojoj mozes lupiti lovu i dovoditi 3 igraca iste kvalitete na jednu poziciju i kazes cilj evropa. Cilj evropa kao striktno moze biti kad jos dvije godine uzmemo titulu, koeficjent se popravi i izbrise ono neigranje evrope e onda ok.

Do tada samo i samo sve usmjeriti na titulu i kup, evropa ako se otvori dobro i jes.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 jul 2020, 12:26

J.ebala vas grupna faza,da vas je.blaa sta ste poletili koje pi.cke mile Fadile.Za iskorak u Evropi moras prvo u ligi dominirat i tu kontinuitet sa par titula uzeti.Neznam otkud vam takve ambicije a jos smo tu dje smo,nemoze odma nemoze, ustvari moze uz dosta srece,kad bi se na ho ruk ugurali tamo,dogodine bi isti ovi trazili finale Lige Prvaka da se igra.

Sta ste poletili bog vas,de malo dozovite se.Jedno su želje a jedno realnost.Ljudi dragi ,pomalo ne letite toliko,jel imate strasno nerealna ocekivanja,kakva grupa faza kakva pizda materina.Sutra cete skidati glave nekome ako se ispadne u 2-3-4 pretkolu jel ste umislili da je ovo FM,i postavili cilj o nekoj grupnoj fazi,nevjerovatno.

Spustite se malo na zemlju,da idemo u dobrom smjeru apsolutno idemo.Da je sada cilj grupa neka ili nesto,aposolutno nije i nemoze biti.5 godina ovakvog rada,5 titula u PL ,kad ti budes u stanju otici u Krupu-Bijeljinu-Tuzlu sa drugim timom i znati da ces im 3 dati,a ne ovako kad ja tri dana strahujem dali cemo mi dole nesto moci jel su nam 2-3 igraca upitna.

Dakle fokus PL ,kontinuitet u dobrim rezultatima i trofejima ovdje,lagano ici ka tome da si ovdje tata-mata.Tek kad taj korak ispunis mozemo eventualno razmisljati o necemu vani ,sve dobro sto se do tada uradi
u Evropi je premija .Nemoze nikad 5-ti korak biti prije prvog.Korak po korak.

Puno se djecurlije nekakve registrovalo ovdje pa se zaigralo.Da vam hoce ta skola pocet oca joj je
bem.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 23 jul 2020, 12:27, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 23 jul 2020, 12:27

Zar ne ide u wislu fatos?

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 23 jul 2020, 12:30

23 jul 2020, 12:23
180.000€
:thumbup:
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 23 jul 2020, 12:32

miky_hz je napisao/la:
23 jul 2020, 12:26
J.ebala vas grupna faza,da vas je.blaa sta ste poletili koje pi.cke mile Fadile.Za iskorak u Evropi moras prvo u ligi dominirat i tu kontinuitet sa par titula uzeti.Neznam otkud vam takve ambicije a jos smo tu dje smo,nemoze odma nemoze, ustvari moze uz dosta srece,kad bi se na ho ruk ugurali tamo,dogodine bi isti ovi trazili finale Lige Prvaka da se igra.

Sta ste poletili bog vas,de malo dozovite se.Jedno su želje a jedno realnost.Ljudi dragi ,pomalo ne letite toliko,jel imate strasno nerealna ocekivanja,kakva grupa faza kakva pizda materina.Sutra cete skidati glave nekome ako se ispadne u 2-3-4 pretkolu jel ste umislili da je ovo FM,i postavili cilj o nekoj grupnoj fazi,nevjerovatno.

Spustite se malo na zemlju,da idemo u dobrom smjeru apsolutno idemo.Da je sada cilj grupa neka ili nesto,aposolutno nije i nemoze biti.5 godina ovakvog rada,5 titula u PL ,kad ti budes u stanju otici u Krupu-Bijeljinu-Tuzlu sa drugim timom i znati da ces im 3 dati,a ne ovako kad ja tri dana strahujem dali cemo mi dole nesto moci jel su nam 2-3 igraca upitna.

Dakle fokus PL ,kontinuitet u dobrim rezultatima i trofejima ovdje,lagano ici ka tome da si ovdje tata-mata.Tek kad taj korak ispunis mozemo eventualno razmisljati o necemu vani ,sve dobro sto se do tada uradi

Puno se djecurlije nekakve registrovalo ovdje pa se zaigralo.Da vam hoce ta skola pocet oca joj je
bem.
+1

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 23 jul 2020, 12:34

Normalno da se ne mozemo nadati nekakvoj grupnoj fazi, previse je faktora na koje nemamo utjecaj, titule i samo titule, a u Evropi barem do 3.pretkola EL gurati i ko sto @Pantelija rece kad izbrisemo one sezone gdje nismo igrali odnosno Zariu onda mozemo nesto vise razmisljati o tome, kad bi se moglo dobaciti do statusa nosioca u 2.pretkolu LP e to bi vec nesto bilo, ili naredne godine vidjet cemo kako ce izgledati kvalifikacije i ono trece takmičenje, mozda se tu bude moglo uci kroz ovaj put prvaka ali do tad tvrditi da sa 2-3 nekakva kapitalca mozemo napasti grupnu fazu EL je bas preoptimisticno, s tim sto ako se sansa stvori sto da ne, pokusati iskoristiti ali ne treba ovdje praviti smak svijeta ako nam opet neko 3.pretkolo EL bude i ove sezone plafon, jbg tako je, svi bi mi voljeli vise al treba nam sabura i kvalitetnog rada...i btw ako se dobro sjećam 3.pretkolo EL donosi 2 boda kroz put prvaka ,dakle racunajuci proslu sezonu, ovu u naredne 3 kad bi svaki put zavrsavali takmičenje u tom pretkolu, mi bismo onda za tih koliko 3-4 godine imali koeficijent 10 a s tim se vec mnogo vise moze, iako bih i ja volio da prije toga napravimo iskorak no jbg, godine i godine losih rezultata su iza nas, ne moze se to preko noci promijeniti a mi nismo dionicko društvo niti imamo taj zakon o privatizaciji tako da nesto ne ocekujem da ce Vijetnamci pumpati ogromne cifre tek tako da bi mogli preko noci da se izdignemo, dakle rad i strpljenje je ono sto nam preostaje
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 23 jul 2020, 12:38, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 23 jul 2020, 12:38

@MortemHz Postavljaj novu anketu
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 23 jul 2020, 12:40

180.000€
Jest to sigurno? da mogu prijaviti na TM.

hamsik
Kontakt:

Post Postao/la hamsik » 23 jul 2020, 12:44

miky_hz je napisao/la:

bem.
Svaka na mjestu, ali jbg trebaš sanjati o grupnoj EL-a
Ja mislim da su sva djwčurlija banovana od strane Morte 💪🏻ili griješim
FKS

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 23 jul 2020, 12:45

Hoce li uefa dati vise novca klubovima ove godine s'obzirom da se igra jedna tekma i bez publike

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 23 jul 2020, 12:50

Pantelija je napisao/la:
Ne mozew nikas u zivotu planirati nista kad je evropa u pitanju. Tu ti igra mnogo faktora a sreca je jedan od bitnijih. Pisao sam vec, Rijeka dobije stuttgart koji te sezone ispadne iz lige. Mi dobijemo Menhengladbah koji pokida te sezone, doslovno pokida.
Moras imati srece u zrijebu pa umjesto Atalante Celtica Bmg dobijes slabije ekipe koje su u padu a jak koeficjent ...... A to nikako ne mozes smatrati strategijom prema kojoj mozes lupiti lovu i dovoditi 3 igraca iste kvalitete na jednu poziciju i kazes cilj evropa. Cilj evropa kao striktno moze biti kad jos dvije godine uzmemo titulu, koeficjent se popravi i izbrise ono neigranje evrope e onda ok.

Do tada samo i samo sve usmjeriti na titulu i kup, evropa ako se otvori dobro i jes.
Ma ove godine je prvo kolo se "mora" proci sve ostalo je plus. Sto kazes puno faktora je bitno, posebno ove godine mozes sve kuci igrati a mozes i odma naletite na djurgarden u gostima. Ove godine zrijeb bi bas mogao puno toga usmjeriti nadam se u dobrom smjeru za nas.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 jul 2020, 12:53

Zundo je napisao/la:
23 jul 2020, 12:38
@MortemHz Postavljaj novu anketu
Kad dođem kući Zundo care
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 23 jul 2020, 12:56

Giljotina je napisao/la:
29 nov 2019, 00:46
VOLIMO ALKOHOL, VOLIMO DROGU, VOLIMO SARAJEVO OD MALIH NOGU!
:bih:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 23 jul 2020, 12:58

Djurgarden je za izbjeci i ima još 2-3 ekipe koje bi izbjegao posebno ako budemo igrali u gostima Celje i Dinamo Brest. Svaka ce biti teska posebno ako budemo gosti, ne bojim se da su jaci al ove tri bi bilo dobro izbjeci

19FKS46
Kontakt:

Post Postao/la 19FKS46 » 23 jul 2020, 12:58

Nista se ne mora u evropi ove godine. Bitnije mi je da titulu uzmemo, kad bi odmah ispali iz evrope. Bezveze se stvara pritisak, kao da se nesto mora u evropi, neki sanjaju grupnu fazu preko noci. Nije ovo igrica. Ponavljam, titula je prioritet, bilo bi lijepo proci prvo pretkolo lige prvaka, sve ostalo je bonus.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 23 jul 2020, 13:04

Zukanovic je napisao/la:
23 jul 2020, 12:40
180.000€
Jest to sigurno? da mogu prijaviti na TM.
Sigurno je..potvrdjeno od vise ljudi

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Homelander, Majestic-12 [Bot] i 35 gostiju.