Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Baš to, nisu razmišljali dugoročno. Šta će se desiti ako Pioli na početku nove sezone zareda sa lošim rezultatima? Slijedi otkaz i dovođenje novih mediokriteta, jer ćeš teško naći kvalitetnog trenera koji će preuzeti ekipu u pola sezone. I opet sezona ode u propast. Al nije da nismo navikli.
Il Club più titolato al mondo!
Ma cim krene nova sezona,pritisak i veca ocekivanja znas kako ce biti ,kiks protiv Verone,Sassula i odmah losa atmosfera i eto Milan na kojeg smo i navikli nekako...Nije ovaj svabo Klopp da se razumijemo,ali je odlican sa mladim igracima i nekim modernijim fudbalom,stvarno mislim da su propustili odlicnu priliku.muxa je napisao/la: ↑22 jul 2020, 11:28Baš to, nisu razmišljali dugoročno. Šta će se desiti ako Pioli na početku nove sezone zareda sa lošim rezultatima? Slijedi otkaz i dovođenje novih mediokriteta, jer ćeš teško naći kvalitetnog trenera koji će preuzeti ekipu u pola sezone. I opet sezona ode u propast. Al nije da nismo navikli.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kad nas Pioli sve demantuje. 
Nije sad da ćelo nije ništa uradio. Realno probudio je Hakana, Kessiea, igraju ko Seedorf i Pirlo 2009e.. Zatim Rebic, pa čak i Conti počinje ličiti na igrača.
Maldini ostaje, to je dobra stvar. Da njega nije bilo, danas ni Theo, niti Ibra, niti Bennecer ne bi bili u Milanu.

Nije sad da ćelo nije ništa uradio. Realno probudio je Hakana, Kessiea, igraju ko Seedorf i Pirlo 2009e.. Zatim Rebic, pa čak i Conti počinje ličiti na igrača.
Maldini ostaje, to je dobra stvar. Da njega nije bilo, danas ni Theo, niti Ibra, niti Bennecer ne bi bili u Milanu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Neka daju Pioliju prva pojačanja, pa neće strahovati, džaba i Ragnik ili bili koji trener ako će najjača pojačanje biti Ibrahimović sa 40 godina.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- BuffonGigi
- Kontakt:
Mi svi znamo da Milan itekako ima podloge da gradi ekipu, talenta dugo godina nije bilo ovoliko, e sad mislim da bi u potpunosti bilo pogresno dovesti 2-3 zvijezde i staviti ovim momcima teret borbe za scudetto na ledja. To bi 90% znacilo pucanje svega. Ali ako se dovedu opet mladi i talentovani igraci, ako pokupe iz lige momke koji su dokazali da mogu, plus par neafirmisanih iz drugih liga, bez pritiska bi mogli praviti nesto sto bi ih u naredne 2 godine moglo vratiti u vrh Ita fudbala. Da je liga na nivou od prije 15 godina, ja bih rekao da treba puno vremena, strpljenja i para, ali pogledajte gdje su drugi i sta drugi imaju. Ko to moze tvrditi da Atalanta ili Lazio imaju tim superioran Milanovom? Ja odgovorno tvrdim da igracki nisu bolji, samo je jedna te ista ekipa kod ta oba kluba dugo vremena na okupu, imaju stabilno vodstvo i solidne trenere. U danasnje doba u Ita fudbalu je to dovoljno za ligu prvaka. Ne moze se preko noci postati Juventus, pa cak ni Inter koji je igracki i organizaciono odmakao ove sezone. Ali da Milan moze i mora naredne sezone u ligu prvaka, to je bar jasno. Ako ostave Piolija i on nastaviti raditi kao sto je radio, za to imaju sanse. A ako dovedu nekog drugog i ako starta od nule, opet nista od kontinuiteta i opet se nastavlja prica stara 10 godina. Samo zapamtite da Atalanta i Lazio imaju stabilnost i kontinuitet, a Milan nema, i to ih jedino razdvaja.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Ma kakav scudetto prijatelju,njima bi bila premija da se uguraju u ligu prvaka,ne trebaju preskakati korake.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ovakve rezultate je ima i u Interu pa je kasnije uzeo svega 2-3 boda u 10 utakmica 

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Imao je i Conte titule u prvim sezonama u Juventusu i Chelsea, pa u Interu s ogromnim ulaganjima nije ni blizu

Ma glupo bi bilo raditi svako ljeto isto,smjeni trenera pa ispocetka,smjenili smo Gatusa pa se pokajali,sad smjenuti trenera koji je nanizao ovako dobre rez i igra Milana lici na nesto bi isto bila greska i opat onda ponovo sa novim trenerom ne bi sig islo dobro na pocetku.
Milan ima solidan kadar sa jos 2-3 da kazem dobra ciljana pojacanja plasman u LP iducu sezonu ne bi smio doci u pitanje.
Milan ima solidan kadar sa jos 2-3 da kazem dobra ciljana pojacanja plasman u LP iducu sezonu ne bi smio doci u pitanje.
cuj plasman u lp ne bi smio doci u pitanje
krajnje arogantna izjava, uzimajuci u obzir da su juventus i inter kvalitetnije ekipe, da nije realno ocekivati da ce roma i napoli ponoviti losu sezonu, da je atalanta tu i nece otici nigdje, te da je tu i lazio koji sigurno ima najvise upitnika, no ako se stvari odrade dobro, bice tu i lazio
krajnje arogantna izjava, uzimajuci u obzir da su juventus i inter kvalitetnije ekipe, da nije realno ocekivati da ce roma i napoli ponoviti losu sezonu, da je atalanta tu i nece otici nigdje, te da je tu i lazio koji sigurno ima najvise upitnika, no ako se stvari odrade dobro, bice tu i lazio
- BuffonGigi
- Kontakt:
Definitivno je tako, ali opet treba pustiti ljude da rade bez pritiska. Jer bili ste svjedoci kako zbog cestih turbulencija i smjena trenera svi na oko dobri planovi padaju u vodu.ronaldo99 je napisao/la: ↑22 jul 2020, 15:41Ma glupo bi bilo raditi svako ljeto isto,smjeni trenera pa ispocetka,smjenili smo Gatusa pa se pokajali,sad smjenuti trenera koji je nanizao ovako dobre rez i igra Milana lici na nesto bi isto bila greska i opat onda ponovo sa novim trenerom ne bi sig islo dobro na pocetku.
Priča se o tom plasmanu u LP, kao da je obećana zemlja. Jednom kad uđeš u LP, svi problemi će nestati. Plasman u LP je bitna stvar ali ako nije plod sistematskog rada, neće dugoročno pomoći.
Lazio se plasirao u LP a svi znamo da ih sljedeće sezone čeka totalni raspad.
Lazio se plasirao u LP a svi znamo da ih sljedeće sezone čeka totalni raspad.

https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
' " је жао % се % $ " $ у $ ". & " је & " & у " А.
У & ?, Јувентус - " своју $ " $ сезоне. Не " " & ' " " $.
У & ?, Јувентус - " своју $ " $ сезоне. Не " " & ' " " $.
" " $.
- muha milanez
- Kontakt:
Hoće li Parma opet iz 1 u 2 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Lukaku sirovina *ebena, svaki put napamet puca pa gdje zavrsi. Sa 30 metara, sa 2 metra bitno je da opuca hahaha
Prisustvo mu omogucava da kupi lopte ali djaba kada covjek ne zna.
Prisustvo mu omogucava da kupi lopte ali djaba kada covjek ne zna.
- Goalgetter
- Kontakt:
Kakva golcina Zaniola 

Klasa.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Majko mila kakva prevara je ovaj kieza
Sunce ti ljubim
Sunce ti ljubim
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ja sam to davno ovdje pisao, Bernardecki je klasa za njega
Il Club più titolato al mondo!
Trenutno korisnika/ca: JayCatwright i 10 gostiju.