Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Nije problem da se podrzava neki trener, vec sto se prilikom povecavanja argumentacije za tog trenera osporava neko drugi. Znaci da bi se opravdao Sarrijev rezultat, ljudi ovdje kazu "sta je naslijedio od Allegrija". Termin poznat samo na prostoru Juventus teme. Sta je to Zidane naslijedio od njegovog prethodnika ? I evo, dodje do titule, gura u ligi prvaka i potpuno osvjezio ekipu koja ne izgleda ni nalik na onu raniju. 
Da se razumijemo, ova sezona da se igra jos 3 godine on nece nadmasiti rezultate Allegrija. Allegri je imao rijeseno pitanje titule davno davno prije ovih kola, dok se Sarri i pored konkurencije koja jedva da ima na kontu 60 bodova "jos uvijek bori". O ligi prvaka da ne pricamo i blamiranja protiv svake ekipe sa kojom smo igrali. I da, velika napomena, ta zadnja Allegrijeva sezona koju gledate kao mjerodavnom je daleko najlosija njegova sezona. Tako da kada prostom matematikom zbrojis sve faktore, dodjes do toga da je Sarri (u prvoj sezoni koja kod vecine trenera zbog psiholoskog efekta i bude najbolja) je losiji od Allegrijeve najgore sezone, a jedini razlog zbog kojeg je doveden - atraktivniji fudbal, je jos dodatno srozan na najnize grane. Jos mu tu treba dodati i nevjerovatan faktor srece gdje imao u vidu golova u zadnjim minutama + broj penala. A ako odes na tacnu statistiku penala i provjeris kada su isti dobijani, vidjet ces da su ti penali u 8-10 slucajeva bili i odlucujuci tj. penali za vodstvo ili penali za izjednacavanje.
Uporedjivati Allegri-Muntari situaciju, sa 3 godine pljuvanja, proizvanja i vrijedjanja od strane Sarrija je zaista presmijesno.

Da se razumijemo, ova sezona da se igra jos 3 godine on nece nadmasiti rezultate Allegrija. Allegri je imao rijeseno pitanje titule davno davno prije ovih kola, dok se Sarri i pored konkurencije koja jedva da ima na kontu 60 bodova "jos uvijek bori". O ligi prvaka da ne pricamo i blamiranja protiv svake ekipe sa kojom smo igrali. I da, velika napomena, ta zadnja Allegrijeva sezona koju gledate kao mjerodavnom je daleko najlosija njegova sezona. Tako da kada prostom matematikom zbrojis sve faktore, dodjes do toga da je Sarri (u prvoj sezoni koja kod vecine trenera zbog psiholoskog efekta i bude najbolja) je losiji od Allegrijeve najgore sezone, a jedini razlog zbog kojeg je doveden - atraktivniji fudbal, je jos dodatno srozan na najnize grane. Jos mu tu treba dodati i nevjerovatan faktor srece gdje imao u vidu golova u zadnjim minutama + broj penala. A ako odes na tacnu statistiku penala i provjeris kada su isti dobijani, vidjet ces da su ti penali u 8-10 slucajeva bili i odlucujuci tj. penali za vodstvo ili penali za izjednacavanje.
Uporedjivati Allegri-Muntari situaciju, sa 3 godine pljuvanja, proizvanja i vrijedjanja od strane Sarrija je zaista presmijesno.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Prvi put u historiji obezbijeđen prolaz nakon 4 kola.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
						#MaxOUT
- JarnoTrulli
Jos jedan (ongoing) rekord - prvi put u historiji, u Seria A, 11 tekmi u nizu minimalno 2 postignuta gola. 

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
A manje bodovaJarnoTrulli je napisao/la: ↑22 jul 2020, 11:49Jos jedan (ongoing) rekord - prvi put u historiji, u Seria A, 11 tekmi u nizu minimalno 2 postignuta gola.

- BuffonGigi
- Kontakt:
Mislim stvarno da bi trebao prestati, ovo je provala koje se ni ovaj forumski Pogba ne bi postidio. Nema razloga da iz ostrascenosti pises ovakve nebuloze. Imamo los rezultat prve utakmice protiv Lyona, a grupa je pregazena ko plitak potok. Prosle sezone nismo igrali ni 10% utakmica dobro, igrali smo 99% lose i na guzove dobijali, i sasvim ocekivano dobili po nosu u LP. Ove godine imamo bar te neke bljeskove, s poprilicno istim rezultatima kao prosle godine.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Forumski Pogba  

HahahaJ1897 je napisao/la: ↑22 jul 2020, 12:05A manje bodovaJarnoTrulli je napisao/la: ↑22 jul 2020, 11:49Jos jedan (ongoing) rekord - prvi put u historiji, u Seria A, 11 tekmi u nizu minimalno 2 postignuta gola.

Max Allegri
Da ne idemo presiroko, jel realno da se vi ne sjecate dvoboha sa Lomomotivom? Patnja citavu utakmicu uz golove na jednoj utakmici u 93 minuti, te drugom pobjedom na majstorstvo Dybale i dva gola u zadnjih 10 minuta.
Ako iskljucis ta dva sretna rezultata, imas tesku borbu u najlaksoj grupi u LP
Al oke, ako je to sto vas impresionira, onda sam ja pogrijesio diskusiju

Ako iskljucis ta dva sretna rezultata, imas tesku borbu u najlaksoj grupi u LP
Al oke, ako je to sto vas impresionira, onda sam ja pogrijesio diskusiju

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
						- tuzlak1987
- Kontakt:
Lazni Sved  

- BuffonGigi
- Kontakt:
Ne znam koliko vas se sjeca, ali ovo mi je drugi najdrazi scudetto, odmah poslije ovog prvog pod Conteom
Idemo veceras aBd po reprizu, Trez i Del Piero nisu tu, ali jesu Ronaldo i Dybala, FORZA JUVE!!!

Idemo veceras aBd po reprizu, Trez i Del Piero nisu tu, ali jesu Ronaldo i Dybala, FORZA JUVE!!!
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
kako se neću sjećati sav sam se naježio, nisam mogao vjerovati da ih je Lazio uzeo tadBuffonGigi je napisao/la: ↑23 jul 2020, 10:37Ne znam koliko vas se sjeca, ali ovo mi je drugi najdrazi scudetto, odmah poslije ovog prvog pod Conteom

- Burberry46
- Kontakt:
- JarnoTrulli
- BuffonGigi
- Kontakt:
Nadati se da mozemo veceras dobiti i onda polako odmarati i pripremati ekipu za Lyon , jer ispadanje od Lyona bi bila bruka samo takva.
Hajde Sarri supcino dokazi se.

Hajde Sarri supcino dokazi se.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- JarnoTrulli
Rekoh ja prije dva kola 77 bodova ce biti dovoljno haman 
Ako se planira ista u ls, kljucno je da se titula sto prije privede, i da se lezernije odigraju zadnja 2,3 kola.
Prakticno, svi drugi timovi evrope imaju svo vrijeme svijeta da se posvete zavrsnici lige sampiona samo talijani igraju do zadnjeg dana. I nije to nikakva prednost, to je crpljenje fizicke i psihicke energije, zamislite da je bod razlike.
Ovako je to dosta dobro da se vcr titula obezbjedi.

Ako se planira ista u ls, kljucno je da se titula sto prije privede, i da se lezernije odigraju zadnja 2,3 kola.
Prakticno, svi drugi timovi evrope imaju svo vrijeme svijeta da se posvete zavrsnici lige sampiona samo talijani igraju do zadnjeg dana. I nije to nikakva prednost, to je crpljenje fizicke i psihicke energije, zamislite da je bod razlike.
Ovako je to dosta dobro da se vcr titula obezbjedi.
To se zove takmicarska forma dino.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.