Da. Sve je krenulo od imena. Kao da se neko zaj.bavao
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Re: SportSport.ba liga
A ti si onaj bolid sto misli da se tako zovem, zaboravio sam bio

no homo.
dua lipa.
dua lipa.
viewtopic.php?f=105&t=15168
Ovo je nešto najsmješnije što ćete vidjeti u ovoj ligi hahahahahaha gledam ja moggi odigro prvi i prekopiram njegov post i izmijenim rezultate, uđem sad da vidim jesmol šta pogodili vidim 6 istih tipova i skontam da smo i helćo i ja za moggijem odigrali domaćine umjesto gostiju
Ovo je nešto najsmješnije što ćete vidjeti u ovoj ligi hahahahahaha gledam ja moggi odigro prvi i prekopiram njegov post i izmijenim rezultate, uđem sad da vidim jesmol šta pogodili vidim 6 istih tipova i skontam da smo i helćo i ja za moggijem odigrali domaćine umjesto gostiju
Niste prvi pajseri kojima se to desilo. @Dantesu i ekipitzi se to također desilo.coelho41 je napisao/la: ↑22 jul 2020, 00:21viewtopic.php?f=105&t=15168
Više vam koristio @sarmel onu jednu utakmicu, nego @moggi čitavu sezonu.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Just FK Formula things
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Pito je nas sarmel da izbacimo moggija i da vratimo njega, mi smo odlučili dat prednost moggiju, a on također nije htio istupit iz tima, hvala mu
Znači još jedan tim koji je odbio dovesti samoproglašenog najboljeg igrača lige. Golemo. 

League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ne mogu finansijski podnijeti takav transfer.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Čekićari zamalo kolaps doživili zbog nas dva teškaša. Težak je to paket, treba dosta toga popuniti.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Nije iskljuceno da ste nam sredili brisanje teme danas

Support Velez, It's logical! ★
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Mede mogu podnijeti finansijski taj transfer. Kako je Mokrš dosao dzaba, nemamo problema sa FFPom, a smeta nam njegova velika plata. 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Mislim da se ova utakmica ne pise sluzbenim rezultatom.Oni su tipovali.Sto znaci da bi se trebalo voditi kao normalna utakmica to jeste da se Zadnjoj klupi pisu golovi.Mokes je napisao/la: ↑22 jul 2020, 00:43Niste prvi pajseri kojima se to desilo. @Dantesu i ekipitzi se to također desilo.coelho41 je napisao/la: ↑22 jul 2020, 00:21viewtopic.php?f=105&t=15168
Više vam koristio @sarmel onu jednu utakmicu, nego @moggi čitavu sezonu.![]()
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Niste redsu iz pijetlova upisali gol za Arsenal što je pogodio, sudeći po poluvremenu nama je baraz:(
Ljuta Krajina nakon 5 bodova na polusezoni, veze 9 utakmica bez poraza i na kraju sezone sa 26 bodova zavrsava sezonu na 6. mjestu.
Bravo Goalgetter, Bravo Ljuman
Koliki je rekord utakmica bez poraza u nizu
Bravo Goalgetter, Bravo Ljuman

Koliki je rekord utakmica bez poraza u nizu

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
E **** rezultata, propade mi sansa za drugu zlatnu kopacku u karijeri. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.