Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Cekaj malo, Miki i Elneny su clanovi ovog kluba i dalje??
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Na službenoj stranici jest.
Gledal ko
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ne mogu guyim vcrs
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Otkad se guzi utorkom?
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
- Marsal
- Kontakt:
Ja sam odustao od ove sezone.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
De anele minuse
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Klasika
Yebu nas dueli u zraku, Celzi ima Abrahama, Zoumu, Christensena, James onaj
Daj Bože da porade na ovom, bas smo grozni iz prekida yebo te
Daj Bože da porade na ovom, bas smo grozni iz prekida yebo te
Kako ih nabrajas ko da su po 2 metra visoki, a ne ne znam kad je Celzi zadnji put dao sta iz prekida
Pa jel nisu dominantniji u skoku?
Zadnji gol smo primili od njih iz prekida, nije glavom al je iz prekida, Azpilikueta
Onda Giroud nam dao isto glavom u EL, da dodam Rudiger i Giroud isto
Mislim neće sad biti raspad sistema, ali od svih u ligi primamo najviše golova iz prekida
Zadnji gol smo primili od njih iz prekida, nije glavom al je iz prekida, Azpilikueta
Onda Giroud nam dao isto glavom u EL, da dodam Rudiger i Giroud isto
Mislim neće sad biti raspad sistema, ali od svih u ligi primamo najviše golova iz prekida
Meni se povraća kad ga vidim na terenu.
Motivacija za fudbal u minusu, gospoda se uležala, kao da je plaža.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Samo Ceballos doso igrat, ovo talasika.
Al treba bit realan, vjerovatno su premoreni
Al treba bit realan, vjerovatno su premoreni
Yebo im ja majku pa ides zadnje dvije na pobjede cekas da neko kiksa tu jednu utakmicu da ides u europa ligu oni ko qrac na terenu, jel to ima ikakve logike, sqrem se na pobjede protiv pola i Citya ako to ne mozes potvrditi protiv Aston Ville

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.