BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
OPET MORAM PONOVIT ANTON 1983 ---- Daj covjece sto se spustas na nas nivo , sudeci po tvojim komentarima ti si neki **** VRH- preuzmi klub uradi nesto covjece pa ti najpametniji...
MOLIM VAS IGNORIRAJTE NJEGOVE POSTOVE TIP JE TIPICNA KOMUNJARA ------ te svoje vizije ostavi za sebe ovdje nikog ne interesuje covjece de skontaj da si NAPORAN !!!
ne zanima nikog na ovoj temi sta ti mislis, mozes skontat??????
MOLIM VAS IGNORIRAJTE NJEGOVE POSTOVE TIP JE TIPICNA KOMUNJARA ------ te svoje vizije ostavi za sebe ovdje nikog ne interesuje covjece de skontaj da si NAPORAN !!!
ne zanima nikog na ovoj temi sta ti mislis, mozes skontat??????
Ne znam kako vi dozivljavate ovaj forum i to .... ali ja sam se prije svega registrovao (jer sam od prijatelja cuo da ima par momaka koji uredno prate BvB ) ovdje sam iz jednostavnog razloga da saznam neke novine oko kluba, takodje da sa navijacima ovog kluba razmijenim misljenja oko prethodne utakmice....te da uzivamo u pobjedama naseg kluba i sve to JA DA SAM DOVOLJNO PAMETAN kao "NEKI" otisao bi u Dortmund i pomogao BvB na svaki moguci nacin nebi bio na forumu !
- anton 1983
- Kontakt:
NEEE!!! Ponovo pročitaj onaj moj post sa Hoffenheimom di sam ja reko da ste na POLUSEZONI isti, a ne na kraju sezone. A tebi kažem nemoj se zamarati sa Bayernom, već ako se oćeš sa nekim zamarati onda bi to trebao sa LeverkusenomKlopp je napisao/la:
Znaci ocekujes nas pad i da ce nas Bayern stici?
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Pa onda mi nema smisla komparacija sa Hoffenheimom. Znamo kako je Hoffe zavrsio i na sta se cilja ako nas s njima poredis.anton 1983 je napisao/la:NEEE!!! Ponovo pročitaj onaj moj post sa Hoffenheimom di sam ja reko da ste na POLUSEZONI isti, a ne na kraju sezone. A tebi kažem nemoj se zamarati sa Bayernom, već ako se oćeš sa nekim zamarati onda bi to trebao sa LeverkusenomKlopp je napisao/la:
Znaci ocekujes nas pad i da ce nas Bayern stici?
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."
@ HzBvB
Upravo tako drug moj ne vrijedi se raspravljat sa ovim mucenikom antuanom sad fino lijepo samo ignore i otici ce on sam odavde ionako je ne pozeljan, bio je takav jedan sto navija za plava **** pa je otisao, pa tako cemo i sa ovim IGNORE i cao pametniji popusta.... Tako da moji DORTMUNDĐANI ANTO ide na COOL a mi fino lijepo raspravljamo o nasem BvB-u ...
Upravo tako drug moj ne vrijedi se raspravljat sa ovim mucenikom antuanom sad fino lijepo samo ignore i otici ce on sam odavde ionako je ne pozeljan, bio je takav jedan sto navija za plava **** pa je otisao, pa tako cemo i sa ovim IGNORE i cao pametniji popusta.... Tako da moji DORTMUNDĐANI ANTO ide na COOL a mi fino lijepo raspravljamo o nasem BvB-u ...
BvB Echte Liebe !!!
- anton 1983
- Kontakt:
Vidiš da ne znaš, jer sam tamo reko za prvi dio sezone, zbog toga jer smo o nećem takvom pričaliKlopp je napisao/la:
Pa onda mi nema smisla komparacija sa Hoffenheimom. Znamo kako je Hoffe zavrsio i na sta se cilja ako nas s njima poredis.
Samo se nemoj bezveze nervirati i krivo shvačati neke stvari i ako neko ne drka na BvB to ne znači da po njemu pljuje...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
@ Klopp
Nemoj se bezze natezat s ovim mucenikom Antom ne vrijedi ba pusti ga neka pise sta hoce samo ga cooliraj opusteno, jer kakav je to covjek koji je sa svakim navijacem na ovom forumu dosao u konflikt ? Znaci do njeg je ne mozemo mi svi bit glupi a on pametan. Izmedju ostalog da je toliki mozak kao sto tvrdi ne bih bio na forumu vec bi bio savjetnik Honnesa i ne bi imao vremena za net ... Poslusaj me Klopp ne gubi dzaba zivce pusti mucenika ...
Nemoj se bezze natezat s ovim mucenikom Antom ne vrijedi ba pusti ga neka pise sta hoce samo ga cooliraj opusteno, jer kakav je to covjek koji je sa svakim navijacem na ovom forumu dosao u konflikt ? Znaci do njeg je ne mozemo mi svi bit glupi a on pametan. Izmedju ostalog da je toliki mozak kao sto tvrdi ne bih bio na forumu vec bi bio savjetnik Honnesa i ne bi imao vremena za net ... Poslusaj me Klopp ne gubi dzaba zivce pusti mucenika ...
BvB Echte Liebe !!!
- anton 1983
- Kontakt:
Samo meni nije jasTno što vama trojici smeta
Ja niti ne provociram kaj je najsmješnije. Ajd da provociram nebi riječ reko, ali ovako di se raspravlja o normalnim stvarima, stvarno mi niste jasTni...
Meni ne smeta nista. Nego drugacije gledam na situaciju i pokusavam da ti ukazem na to. Vrijeme ce pokazati ko je u pravu. Bespotrebno je sad da raspravljamo. Mozemo danima ovako. Ako se ispostavi da je tvoja prognoza tacna i da ce uslijediti pad BVB i vracanje u sredinu tabele, ja cu biti prvi koji ce ti cestitati na prognozi.anton 1983 je napisao/la:Samo meni nije jasTno što vama trojici smetaJa niti ne provociram kaj je najsmješnije. Ajd da provociram nebi riječ reko, ali ovako di se raspravlja o normalnim stvarima, stvarno mi niste jasTni...
Vjeruj da me ovo odmara i nikakv napor mi ne predstavlja s njim se raspravljati.Damir_BvB je napisao/la:@ Klopp
Nego da se vratimo BVB-u, evo izasao je video o Benderu na oficijelnoj stranici:
http://bundesliga.de/de/bundesliga-tv/? ... 45.inc.php
Buduci reprezentativac
http://bundesliga.de/de/bundesliga-tv/? ... 45.inc.php
Buduci reprezentativac
- anton 1983
- Kontakt:
O moj mili Bože! Pa di sam ja to rekao?Klopp je napisao/la:
Meni ne smeta nista. Nego drugacije gledam na situaciju i pokusavam da ti ukazem na to. Vrijeme ce pokazati ko je u pravu. Bespotrebno je sad da raspravljamo. Mozemo danima ovako. Ako se ispostavi da je tvoja prognoza tacna i da ce uslijediti pad BVB i vracanje u sredinu tabele, ja cu biti prvi koji ce ti cestitati na prognozi.
Što se tiče @antona, oprostite čovjeku, jer odgovorno tvrdim da ne dolazi na ovu temu s namjerom provociranja nas BVB-ovaca. Jednostavno čovjek voli palamuditi o BL.
Mislim da potajno i gotivi BVB.
Ako napiše nešto što vam se ne sviđa, možete to uzeti sa određenom dozom rezerve, jer njegove namjere nisu loše.
Možda on prerano preudicira neke stvari, koje se nama ne sviđaju, jer mi doživljavamo BVB drugačije od njeg. Za njega je BVB samo običan klub, za nas je nešto drugo. Ne mora se reagovati odmah žustro, ako se ne slažemo u vezi nekih stvari. Ne mora se sve doživljavati kao provokacija. Ovoje forum i ako se svi slažemo, čemu onda služi. Nemam ja ništa protiv sitnih provokacija, one su satavni dio i stvarnog i online života, ali neka granica mora postojati. Šale nikad na odmet.
Što se tiče produženja ugovora prethodno pominjanih vedeta BVB-a
, o tome je još rano pričati. U ovoj kalendarskoj godini produžen je ugovor sa većinom igrača, i to su značajne i krupne odluke. Pa samo u proteklih mjesec dana je produžen ugovor sa Gotzeom i Grossonjon, a nedavno je i Klopp stavio potpis na još dvije godine (ispravite me ako još neko ima). Produženje ugovora sa Kloppom je bio primarni zadatak i on je uspješno apsolviran. U kratkom vremenskom roku je riješena većina te problematike, i nema potrebe da se stvara pometnja oko produženja ugovora još 2-3 igrača. Pa ne može se svake sedmice sa nekim produžiti ugovor.
Treba sačekati još malo, da se situacija iskristalizira, prevenstveno rezultatska jer ona povlači osatlo za sobom. Nismo mi još nigdje, tek je prošlo 15 kola, a navijači su to lijepo iskazali u Nurnbergu sa transparentom koji je @adnan postavio.
Sahin i Weidi nemaju razloga da idu, a poznata je i njihova identifikacija sa samom institucijom BVB-a. To su naši zamjenski kapiteni, i ako bi iko trebao produžiti vjernost BVB-u, onda su to njih dvojica. Klub ih je zadužio za to. Što se tiče Dedea i Owoa, ja bih s prvim produžio ugovor, čisto iz sentimentalnih razloga, ali sumnjam da je i Dedeu u interesu sadaka, jer on je izgubio svoju poziciju u startnih jedanaest i teško će je vratiti. Pretpostavljam da bi on želio karijeru završiti u Brazilu i da mu je više dosta i Njemačke i Dortmunda. Što se tiče Owoa, povrede su ga uzele na zub, u godinama je, a Pišonja je u odličnoj formi, tak' da ni za njeg ne vidim neku blistavu perspektivu u dresu BVB-a. Kehl ostaje.
Porediti ovaj BVB i SAP, ne ide. SAP je instant klub, iako imaju dobar sitem. Klubić iz provincije, s malom navijačkom bazom koja je formirana nedavno, i naravno, to je klub bez historije. Ovaj naš tim, je umnogome kvaliteteniji od njihovog tadašnjeg tima, ne toliko igrački, koliko organizacijski. Pod organizacijom podrazumjevam, igrače, navijače, upravu, stručni štab, renome, brand, historiju, sistem rada, kako trenažni, tako i ekonomsko - poslovni, te neizostavni finansijki potenacijal. Mislim da smo na svakom od navedenih aspekata jači, osim ovog posljednjeg ali i to se sređuje veoma brzo. Prosjek godina prvih 11 u Nurnberg je bio oko 22,5, a ako bi izuzeli golmana, bio bi debelo ispod. Pored takve mladosti, neizostavna je i činjenica da su to mahom reprezentativci svojih zemalja.
Odlično je @spielführer_21, objasnio taj kult BVB-a. To je institucija, u kojoj je tim iznad svega. Trenutni uspjeh je plod odličnog timskog rada i duha. Nemamo mi toliki individualni potencijal, koliko to ljudi prezentiraju, već imamo tim, u svakom mogućem smislu te riječi. Jednostavno, klub je iznad svega. Ja, kao simpatizer i navijač BVB-a, nisam razmažen kao navijači velikih, a mislim da je ista situacija i sa ostalim BVB-ovcima. Volio bih da osvajamo kao nekad, ali neće biti smak svijeta ako ne bude trofeja. Bio sam svjedok najljepših trenutaka u historiji kluba. Uz ovakav trend rada i rezultata, možda se jedan dio toga i ponovi ubrzo.
Narednih 15-ak dana je od velike važnosti za nastavak sezone, ponajviše ako gledamo s psihološkog aspekta. Ako nastavimo s dobrim igrama i rezultatima, posebno se to odnosi na dobivanje Seville, igrači će pucati od samopuzdanja, i tada se definitivno možemo nadati lijepom scenariju na kraju sezone.
Što se tiče produženja ugovora prethodno pominjanih vedeta BVB-a
Sahin i Weidi nemaju razloga da idu, a poznata je i njihova identifikacija sa samom institucijom BVB-a. To su naši zamjenski kapiteni, i ako bi iko trebao produžiti vjernost BVB-u, onda su to njih dvojica. Klub ih je zadužio za to. Što se tiče Dedea i Owoa, ja bih s prvim produžio ugovor, čisto iz sentimentalnih razloga, ali sumnjam da je i Dedeu u interesu sadaka, jer on je izgubio svoju poziciju u startnih jedanaest i teško će je vratiti. Pretpostavljam da bi on želio karijeru završiti u Brazilu i da mu je više dosta i Njemačke i Dortmunda. Što se tiče Owoa, povrede su ga uzele na zub, u godinama je, a Pišonja je u odličnoj formi, tak' da ni za njeg ne vidim neku blistavu perspektivu u dresu BVB-a. Kehl ostaje.
Porediti ovaj BVB i SAP, ne ide. SAP je instant klub, iako imaju dobar sitem. Klubić iz provincije, s malom navijačkom bazom koja je formirana nedavno, i naravno, to je klub bez historije. Ovaj naš tim, je umnogome kvaliteteniji od njihovog tadašnjeg tima, ne toliko igrački, koliko organizacijski. Pod organizacijom podrazumjevam, igrače, navijače, upravu, stručni štab, renome, brand, historiju, sistem rada, kako trenažni, tako i ekonomsko - poslovni, te neizostavni finansijki potenacijal. Mislim da smo na svakom od navedenih aspekata jači, osim ovog posljednjeg ali i to se sređuje veoma brzo. Prosjek godina prvih 11 u Nurnberg je bio oko 22,5, a ako bi izuzeli golmana, bio bi debelo ispod. Pored takve mladosti, neizostavna je i činjenica da su to mahom reprezentativci svojih zemalja.
Odlično je @spielführer_21, objasnio taj kult BVB-a. To je institucija, u kojoj je tim iznad svega. Trenutni uspjeh je plod odličnog timskog rada i duha. Nemamo mi toliki individualni potencijal, koliko to ljudi prezentiraju, već imamo tim, u svakom mogućem smislu te riječi. Jednostavno, klub je iznad svega. Ja, kao simpatizer i navijač BVB-a, nisam razmažen kao navijači velikih, a mislim da je ista situacija i sa ostalim BVB-ovcima. Volio bih da osvajamo kao nekad, ali neće biti smak svijeta ako ne bude trofeja. Bio sam svjedok najljepših trenutaka u historiji kluba. Uz ovakav trend rada i rezultata, možda se jedan dio toga i ponovi ubrzo.
Narednih 15-ak dana je od velike važnosti za nastavak sezone, ponajviše ako gledamo s psihološkog aspekta. Ako nastavimo s dobrim igrama i rezultatima, posebno se to odnosi na dobivanje Seville, igrači će pucati od samopuzdanja, i tada se definitivno možemo nadati lijepom scenariju na kraju sezone.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
hhahahaha e tu te cekam. To sam ti svjesno "stavio u usta". Jesi li rekao da nema razlike između ovog uspjeha BVB-a i Hoffenheima? Sad moramo vidjeti kako je Hoffe prosao. Recimo neki laik ne zna. Hoffenheim nakon sto osvaja jesenju titulu, dozivljava pad u drugom dijelu i pada u sredinu tabele. Ista situacija i sljedece sezone, ponovo sredina tabele, a i ove sumnjam da mogu izaci u Evropu. E to ti je Hoffenheim i kad kazes za nekog da nema razlike u odnosu na njih ti predviđaš istu sudbinu. Moras malo prodrijeti u dubinu svake izjave, a ne brzopleto izjaviti pa poslije se ibretiti da to nisi rekao. Dakle nisi rekao direktno vec indirektno. E haj sad nakon ovog reci da li i dalje mislis da nema razlike?anton 1983 je napisao/la:O moj mili Bože! Pa di sam ja to rekao?Klopp je napisao/la:
Meni ne smeta nista. Nego drugacije gledam na situaciju i pokusavam da ti ukazem na to. Vrijeme ce pokazati ko je u pravu. Bespotrebno je sad da raspravljamo. Mozemo danima ovako. Ako se ispostavi da je tvoja prognoza tacna i da ce uslijediti pad BVB i vracanje u sredinu tabele, ja cu biti prvi koji ce ti cestitati na prognozi.
- anton 1983
- Kontakt:
uf, Uf, Uf...Vidim da vas ovo muči..Vi ste mene krivo shvatili, očito, pa da vam malo detaljnije objasnim. Kada sam uspoređivao Hoff i Bvb napravio sam to u slijedećim parametrima.Hare_BvB je napisao/la: Porediti ovaj BVB i SAP, ne ide. SAP je instant klub, iako imaju dobar sitem. Klubić iz provincije, s malom navijačkom bazom koja je formirana nedavno, i naravno, to je klub bez historije. Ovaj naš tim, je umnogome kvaliteteniji od njihovog tadašnjeg tima, ne toliko igrački, koliko organizacijski. Pod organizacijom podrazumjevam, igrače, navijače, upravu, stručni štab, renome, brand, historiju, sistem rada, kako trenažni, tako i ekonomsko - poslovni, te neizostavni finansijki potenacijal. Mislim da smo na svakom od navedenih aspekata jači, osim ovog posljednjeg ali i to se sređuje veoma brzo. Prosjek godina prvih 11 u Nurnberg je bio oko 22,5, a ako bi izuzeli golmana, bio bi debelo ispod. Pored takve mladosti, neizostavna je i činjenica da su to mahom reprezentativci svojih zemalja.
Na početku sezone od niti jednog se neočekuje da bude Herbmeister i da neko o oba kluba govori u kontekstu prvenstva. Nakon prvog djela prvenstva oboje ste postali hermeisteri i tako se nametnuli kao mogući osvajači. Oboje ste imali maldu momčad punu reprezentativaca (U-21) i jako velikih talenata. Oboje privlačite svojim nogometom gledatelje za TV ekrane iako bi se usudio reči da je Hoff tada igrao lijepši nogomet nego kaj BvB igra danas. Znači ta poredba je vrijedila samo do OVOG trenutka, znači svega onoga kaj se dogodilo do polusezone i po tome se ta dva kluba zbog svojih startnih pozicij itekako mogu uspoređivati. Naravno ja niti nisam usporedio vas, po kulturi, tradiciji, povijest, veličini i tome sličnim stvarima...Samo Bvb ima tu prednost da mu konkurencija slabije igra a da oni imaju koji bod više na kontu nego kaj je to onda imao Hoffenheim.
I da da potvrdim, ja obožavam PALAMUDITI o BUNDESLIGI!
Ma ne, ja uopste njegove postove ne dozivljavam kao provokaciju. Vidi se da on dosta toga zna, ne samo o svom klubu, vec i ostalim. Mozda i najveci fanatik Bundeslige na forumu.Hare_BvB je napisao/la:Što se tiče @antona, oprostite čovjeku, jer odgovorno tvrdim da ne dolazi na ovu temu s namjerom provociranja nas BVB-ovaca. Jednostavno čovjek voli palamuditi o BL.Mislim da potajno i gotivi BVB.
Ako napiše nešto što vam se ne sviđa, možete to uzeti sa određenom dozom rezerve, jer njegove namjere nisu loše.
Možda on prerano preudicira neke stvari, koje se nama ne sviđaju, jer mi doživljavamo BVB drugačije od njeg. Za njega je BVB samo običan klub, za nas je nešto drugo. Ne mora se reagovati odmah žustro, ako se ne slažemo u vezi nekih stvari. Ne mora se sve doživljavati kao provokacija. Ovoje forum i ako se svi slažemo, čemu onda služi. Nemam ja ništa protiv sitnih provokacija, one su satavni dio i stvarnog i online života, ali neka granica mora postojati. Šale nikad na odmet.
![]()
BVB ima kontinuitet dobrih rezultata, otkako je Klopp tu. Ovo nije slučajno. Lagao bih ti, ako kažem da sam ovo očekivao, pogotovo nakon prošlosezonskih igara Bayerna, ali očekivao sam da ćemo se boriti za LP i EL.anton 1983 je napisao/la:uf, Uf, Uf...Vidim da vas ovo muči..Vi ste mene krivo shvatili, očito, pa da vam malo detaljnije objasnim. Kada sam uspoređivao Hoff i Bvb napravio sam to u slijedećim parametrima.Hare_BvB je napisao/la: Porediti ovaj BVB i SAP, ne ide. SAP je instant klub, iako imaju dobar sitem. Klubić iz provincije, s malom navijačkom bazom koja je formirana nedavno, i naravno, to je klub bez historije. Ovaj naš tim, je umnogome kvaliteteniji od njihovog tadašnjeg tima, ne toliko igrački, koliko organizacijski. Pod organizacijom podrazumjevam, igrače, navijače, upravu, stručni štab, renome, brand, historiju, sistem rada, kako trenažni, tako i ekonomsko - poslovni, te neizostavni finansijki potenacijal. Mislim da smo na svakom od navedenih aspekata jači, osim ovog posljednjeg ali i to se sređuje veoma brzo. Prosjek godina prvih 11 u Nurnberg je bio oko 22,5, a ako bi izuzeli golmana, bio bi debelo ispod. Pored takve mladosti, neizostavna je i činjenica da su to mahom reprezentativci svojih zemalja.
Na početku sezone od niti jednog se neočekuje da bude Herbmeister i da neko o oba kluba govori u kontekstu prvenstva. Nakon prvog djela prvenstva oboje ste postali hermeisteri i tako se nametnuli kao mogući osvajači. Oboje ste imali maldu momčad punu reprezentativaca (U-21) i jako velikih talenata. Oboje privlačite svojim nogometom gledatelje za TV ekrane iako bi se usudio reči da je Hoff tada igrao lijepši nogomet nego kaj BvB igra danas. Znači ta poredba je vrijedila samo do OVOG trenutka, znači svega onoga kaj se dogodilo do polusezone i po tome se ta dva kluba zbog svojih startnih pozicij itekako mogu uspoređivati. Naravno ja niti nisam usporedio vas, po kulturi, tradiciji, povijest, veličini i tome sličnim stvarima...Samo Bvb ima tu prednost da mu konkurencija slabije igra a da oni imaju koji bod više na kontu nego kaj je to onda imao Hoffenheim.
I da da potvrdim, ja obožavam PALAMUDITI o BUNDESLIGI!Pa pogledajte samo moj zadnji post u temi HSV-a
Prije 2 sezone bili smo 6., sa najmanje poraza u ligi. Prošle sezone smo umal izborili LP, a da se Zidan nije povrijedio, uvjeren sam da bi i uspjeli. Odlično smo igrali i prošle i pretprošle sezone, a ekipa je već dugo na okupu. Odbrana je uigrana do perfekcije, jer je trojka Subo - Hummy - Schmelle već treću sezonu zajedno. SAP je plesao jednu polusezonu, zahvaljujući potcijenjivanju od strane protivnika i vanzemaljskom Ibiševiću.
Klopp je daleko kompletniji stručnjak od profesora.
- anton 1983
- Kontakt:
Opet ti pričaš o nećem o ćem ja nepričamHare_BvB je napisao/la:
BVB ima kontinuitet dobrih rezultata, otkako je Klopp tu. Ovo nije slučajno. Lagao bih ti, ako kažem da sam ovo očekivao, pogotovo nakon prošlosezonskih igara Bayerna, ali očekivao sam da ćemo se boriti za LP i EL.
Prije 2 sezone bili smo 6., sa najmanje poraza u ligi. Prošle sezone smo umal izborili LP, a da se Zidan nije povrijedio, uvjeren sam da bi i uspjeli. Odlično smo igrali i prošle i pretprošle sezone, a ekipa je već dugo na okupu. Odbrana je uigrana do perfekcije, jer je trojka Subo - Hummy - Schmelle već treću sezonu zajedno. SAP je plesao jednu polusezonu, zahvaljujući potcijenjivanju od strane protivnika i vanzemaljskom Ibiševiću.
Klopp je daleko kompletniji stručnjak od profesora.
A sve ovo što si ti rekao dobar je argument za to da u drugom djelu sezone vi nećete pasti kao što je Hoffenheim pao
Bodovno i dominacijski
, mala je razlika, samo smo mi već mnogo odmakli glavnim konkurentima za razliku od njih. To se moglo reći i obrazložiti bez ovolike pompe na ovoj temi.
Jesu oni bili hit, ali razlika je što niko nije vjerovao da oni mogu nastaviti u približnom ritmu. S druge strane, od ovog BVB-a se to očekuje, jer je kvalitetniji u svakom aspektu. Niko ne očekuje da BVB doživi sličan pad, jer realno to se ne može desiti. Naravno da će biti pad, ali ne u tolikoj mjeri. 
- anton 1983
- Kontakt:
Hare_BvB je napisao/la:Bodovno i dominacijski, mala je razlika, samo smo mi već mnogo odmakli glavnim konkurentima za razliku od njih. To se moglo reći i obrazložiti bez ovolike pompe na ovoj temi.
Jesu oni bili hit, ali razlika je što niko nije vjerovao da oni mogu nastaviti u približnom ritmu. S druge strane, od ovog BVB-a se to očekuje, jer je kvalitetniji u svakom aspektu. Niko ne očekuje da BVB doživi sličan pad, jer realno to se ne može desiti. Naravno da će biti pad, ali ne u tolikoj mjeri.
Pa gle, zato meni i nije jasTno kaj ste se vi svi tako uzjebali, kada sam ja reko da ste "isti" samo do polusezone tj. da vam je uspjeh isti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.