GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

jacky09
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la jacky09 » 05 dec 2010, 23:32

onoffon je napisao/la:
Ted Mosby je napisao/la:Danas slaba igra, samo 1:1 protiv Varaždina ali Dinamo je osigurao jesenski naslov a igrači su vjerojatno u mislima na PAOK
Da hoce ispasti u drugu ligu :evil: samo na Dinamu padoh za 130 KM, pa jaraneeeeeeeeeee......... Varaždina nemogu dobiti, nezasluzuju da budu prvi.
:lol:

Šta bi se trebali prošetati kroz ligu? Desio se loš dan, a i sastav je malo je reći izmješan. Varaždin iako u teškoj situaciji ima dosta dobrih mladih igrača, jedan od njih Brezovec koji je potpisao za Dinamo i dolazi u Dinamo 01.01.
...što je više lome to je volim jače...

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 05 dec 2010, 23:36

Jel ovo danas bila odšteta za brezovca? :mrgreen:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 06 dec 2010, 10:10

spielführer_21 je napisao/la:Jel ovo danas bila odšteta za brezovca? :mrgreen:
Odšteta je 300.000 € s kojom je se i kupio koji glas za Markovića. :roll:

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 06 dec 2010, 11:02

Arsenal kupuje Vrsaljka

Šime Vrsaljko, mladi 19-godišnji desni bočni, mogao bi postati novi igrač Arsenala te tako nakon Eduarda da Silve drugi nogometaš koji bi iz Maksimira stigao na Emirates. Zdravko Mamić je dosad spominjao oba manchesterska kluba, no čini se da je posve realna opcija odlaska u London. Vrsaljko bi ove zime bio prodan momčadi Arsena Wengera, ali bi i dalje igrao za modre. Gotovo sigurno do ljeta, a možda i cijelu godinu.

Manchester, a ne Barca

– Osobno mislim da bi za njega bilo dobro da još neko vrijeme u Maksimiru. Mlad je, ima velik potencijal te stoga ne treba previše žuriti. Čuo sam da postoji takva opcija, no to sve češće rade veliki klubovi – govori nam Marko Naletilić, najutjecajniji hrvatski nogometni menadžer.

Sammir je također zanimljiv, ali Mamić je decidiran u stavu da ga ne pusti. A čini se da je pred realizacijom odlazak Senijada Ibričića iz Hajduka.

– Čuo sam da je Hajdukov predsjednik otišao u Istanbul. Ljetos su imali ponudu Galatasarayja od šest milijuna eura i nisu ga htjeli prodati, vidjet ćemo kako će biti sada. Što se cijene tiče, ne vjerujem da je ona pala jer ponuda Turaka stigla je prije nego što je Ibričić zaigrao u skupinama Europa lige.

– Luka Modrić u ovom je trenutku najtraženiji hrvatski nogometaš. I to u Engleskoj i Španjolskoj. U našim krugovima svi su uvjereni da će Luka završiti u Manchester Unitedu kao zamjena za Paula Scholesa.

Koliko danas vrijedi Modrić?

– Ha, ja uvijek kažem koliko ga je netko spreman platiti. Sigurno da odšteta ne bi bila manja od 25 milijuna eura. Luka je danas igrač top klase, zabija u Ligi prvaka, rješava utakmice.

Manchester, a ne Barca

Želi li ga Barcelona?

– Koliko znam, ne želi, iako je igrač koji bi prema profilu mogao igrati u Barceloni.

Niko Kranjčar je u Redknappovu hladnjaku. Za njega bi spas bio da promijeni sredinu.

– Znam da je HSV bio zainteresiran za njega, ali kako sam radio Pletikosin transfer u Tottenham, znam da ga Redknapp ne želi olako pustiti. Naime, i ne bi ga Tottenham pustio za bilo kakve novce.

S Rakitićem je malo drukčija situacija. Naime, nije želio produljiti ugovor i sada ga trener Magath drži na ledu.

– Rakitić ima švicarsku putovnicu, dakle, nije igrač izvan EU. I Rakitić ima ponuda iz Italije, Španjolske. Njegova mladost je jak adut, standardan je reprezentativac i doista ime koje se vrti u mnogim menadžerskim pričama.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 dec 2010, 15:40

jacky09 je napisao/la:
spielführer_21 je napisao/la:Jel ovo danas bila odšteta za brezovca? :mrgreen:
Odšteta je 300.000 € s kojom je se i kupio koji glas za Markovića. :roll:
I placene pripreme. :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 06 dec 2010, 16:00

Sad se dečki trebaju samo dobro pripremiti za PAOK, nek ni na što ne obraćaju pozornost.

P.S. Ulaznice su nabavljene
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 07 dec 2010, 17:29

Vahi konačno stigle dobre vijesti iz Grčke: PAOK trese kriza, trener Havos pred otkazom

Ukoliko je vjerovati 'grčkoj dojavnoj službi’, sa 'solunske bojišnice’ do Zagreba, Maksimira preciznije, dolaze dobre vijesti. Naime, PAOK je trenutačno u eri velikih problema. Primarni je onaj na klupi.

Naime, sadašnji prvi čovjek struke Ioakim Havos je vec treći ovosezonski trener Bijelo-crnih. Riječ je o pomoćniku prijašnjeg, ove sezone drugog po redu trenera i definitivno tek privremeno rješenje. Barem su u upravi PAOK-a bili ipak toliko korektni pa su Havosu to glasno i naveli. Dapače, klupska je uprava, kako tvrde solunski mediji, u 'lovu na neko veliko trenersko ime’, ali ne valja očekivati da će to biti prije siječnja ili veljače.

Neiskusni Havos je isprva čak i imao kakve-takve rezultate, ali u zadnje vrijeme ga baš ne ide. Blago rečeno. U nedjelju je PAOK istini za volju pobijedio u gostima, ali... Svladana je skromna Larisa, posljednjeplasirana momčad lige, tek sa 2:1, te kako tvrde sami solunski novinari uz vrlo lošu igru, a još k tomu i za PAOK pristrano suđenje. Ali, nije to ništa, veli nam grčki kolega Christos Silidis...

- Prošli mjesec je bilo i još većih problema!

Većih? Zar je moguće većih problema od spoznaje da klub traži četvrtog trenera i jedva dobiva fenjeraša? Hm, ili je to možda i zato što kolega Silidis navija za Aris, kako nam je sam rekao...

tH Mejtaši Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la tH Mejtaši Sarajevo » 08 dec 2010, 12:54

[youtube][/youtube]
60 godina vjernosti.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 08 dec 2010, 16:40

TRENER Dinama Vahid Halilhodžić najavio je susrete protiv Osijeka u Gradskom vrtu i protiv PAOK-a sljedeću srijedu u Europa ligi. Svjestan je težine zadatka, ali se nada kako Modri mogu do povijesne pobjede. Istina, ima problema s kadrom, ali to ne može biti opravdanje.

"Cufre je jučer bio na pregledu i naređeno mu je nekoliko dana mirovanja, tako da neće putovati u Osijek. Mogao bi zaigrati pod injekcijama, ali ne želim riskirati. Tako će se do vikenda vratiti u ritam treninga i nadamo se dočekati spreman utakmicu s PAOK-om u srijedu. On je vrlo bitan igrač za našu momčad i to ne samo radi nogometna kvalitete koliko radi europskog iskustva koji posjeduje. Što se tiče ostatka momčadi postoje neke sitne povrede, ali ništa zabrinjavajuće. Najviše me osobno grize ta suspenzija Bišćana, koji će nam jako nedostajati protiv Grka. Cufre na mjestu stopera? Ne znam, moguće no nisam siguran koliko je pametno mijenjati taktičke postavke. Stvorili smo jedan prepoznatljivi defenzivni blok koji djeluje sjajno ove sezone", rekao je trener Dinama Vahid Halilhodžić.

U Osijeku će ih sutra dočekati težak teren i rasterećeni domaćin koji je spreman na podvig...

"U Osijeku nas očekuje težak zadatak i težak teren. Bojim se povreda, ali ne i rezultata. Smatram da si ne možemo dozvoliti nikakav kiks te da bi morali bez prevelikih problema proći dalje. Osijek je jedna talentirana momčad koja vrlo dobro može igrati i kombinirati kada joj se dozvoli. Ukoliko u utakmicu ne uđemo kako treba rani gol, ne daj bože dva stvorili bi nam velike probleme. Upravo zato ću razgovarati s igračima kako ne bi olako ušli u utakmicu i stvorili nam nepotrebne probleme. Osječanima je ovo posljednja utakmica u ovoj godini i nemaju što izgubiti, slijedom čega vjerujem da će u utakmicu uči s velikom željom i podosta ofenzivno. Morat ćemo znati odgovoriti na pravi način, ispadanje iz Kupa si ne možemo priuštiti", napomenuo je Halilhodžić.

O Grcima zna sve, kaže, ne mogu ga iznenaditi...

"Da, poslat ću skauta u Grčku ovoga vikenda da pogleda posljednju utakmicu PAOK-a, ali mislim da se tu više nema što sakriti. Pogledao sam nekoliko kazeta s utakmicama njihove momčadi, znam ih do u najmanjeg detalja. Problem neće biti u tome, jedino u spremnosti moje momčadi, koja je u ovoj polusezoni odradila već tridesetak utakmica. No, ukoliko ne pobijedimo PAOK, nismo ni zaslužili biti među 32 najbolja kluba u Europa ligi. Gledao sam momčadi koje su prošle dalje i zaista se radi o europskoj nogometnoj kremi, koja komotno može igrati i Ligu prvaka. Grci su kvalitetna momčad koja se zna braniti. Oni su stoput veći mangupi od nas i znaju kako zabiti iz kontranapada. Moja ekipa mora imati jednostavno više karaktera kako se te stvari ne bi događale. Ne želim ravnodušnost svojih igrača, želim da se ponekad naljute na sebe ili suigrače", istaknuo je trener Modrih.

"Sve ću dati kao trener da upišemo povijesnu pobjedu protiv PAOK-a, koja će vjerujem obradovati cijelu Hrvatsku. Iskreno se nadam da možemo svladati PAOK i tako primiti simpatije svih. Upoznati ste vjerojatno s pričom ST. Etiennea, koji je došao jednim sjajnim nizom do finala Lige prvaka. Svojim nastupima su pobrali simpatije cijele Francuske, a nadam se kako bi i mi mogli tako nešto slično napraviti. Zašto onda ne bi jedan Hajdukovac navijao za nas. Ipak se radi o hrvatskom klubu koji je napravio veliku stvar u Europi", za kraj će Halilhodžić.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 08 dec 2010, 16:44

tH Mejtaši Sarajevo je napisao/la:[youtube][/youtube]
E jest vam fazon pa ne place on zbog ovoga ccc

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 08 dec 2010, 16:46

Samo F.K.S !! je napisao/la:
Ajde ti to objasni svakoj budali.

U toj emisiji plakao je zbog pokojnog oca.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 09 dec 2010, 14:04

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 09 dec 2010, 16:46

Sigurna pobjeda i u uzvratu, svaka čast momcima na odličnoj polusezoni. Za potpuni uspjeh potrebna je pobjeda protiv PAOK-a
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

tH Mejtaši Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la tH Mejtaši Sarajevo » 09 dec 2010, 16:50

jacky09 je napisao/la:
Samo F.K.S !! je napisao/la:
Ajde ti to objasni svakoj budali.

U toj emisiji plakao je zbog pokojnog oca.
Plakao je a ovo je bilo uživo na Noćnoj mori Z1 TV,gledao sam kako ga je Malnar ubio u pojam te večeri.
60 godina vjernosti.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 09 dec 2010, 20:31

Pobjeda u Osijeku 3:1 ali smo pred utakmicu sezone vjerovatno ostali bez Šime Vrsaljka kojeg je mesarski polomio limitiranja panjina Pero Stojkić za kojeg je Jurica Buljat Messi. Također je i Sammir izašao zbog povrede. :roll:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 10 dec 2010, 10:47

Vahid Halilhodžić zvao navijača da se potuku

Dinamo je u Kupu Hrvatske savladao Osijek na gostovanju sa 3:1, ali će utakmica ostati zapamćena po novom vrijeđanju sa tribina trenera "modrih" Vahida Halilhodžića, koji nije ostao miran pa je navijača pozvao na obračun, javljaju hrvatski mediji.

Temperamentni Mostarac nije uspio savladati ljutnju pa je navijača pozvao da se potuku. Kasnije se popularni Vaha zbog uvreda požalio sudiji Vučkovu.

Miran nije bio ni izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić koji je sa tribine treneru Osijeka Branku Karačiću opsovao majku zbog grubih startova domaćih igrača. Ipak, takvo ponašanje nije nikakvo iznenađenje kada je riječ o "Maminju", čiji su nedavni neugodni razgovori sa navijačima zabilježeni kamerom.

Dinamo je prolaz u polufinale izborio ukupnim rezultatom 5:1. Daleko teži zadatak Vaha i njegovi igrači imat će protiv grčkog PAOK-a, u utakmici koja će odlučivati o evropskoj sudbini hrvatskog prvaka.

Ovo je balkan, balkan ... :mrgreen:

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 10 dec 2010, 10:59

Kako čovjek može ostati miran kad mu svako gostovanje viču Vaha Turčine napuši se k.......
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 10 dec 2010, 12:00

Ted Mosby je napisao/la:Kako čovjek može ostati miran kad mu svako gostovanje viču Vaha Turčine napuši se k.......
šta bi tek bilo da nije podigao Dinamo na noge. :roll:
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 10 dec 2010, 12:41

Sam dokaz koliko je hrvatsko društvo zatucano, primitivno i bolesno.

A i Vaha je trebao čuvati barem ove najbolje za PAOK. Etto je mogao komotno započeti umjesto Vrsaljka. A i Sammir je mogao ostati na klupi pa ako zatreba ući.

Ovi limitirani panjevi iz Osijeka uopće nisu tu da igraju nogomet, već da polome kojeg igrača.

Ajde Vrsaljka koliko god bio dobar lakše je zamjeniti nego Sammira. Sammir ako nebude igrao mislim da su nam šanse dosta smanjene.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 10 dec 2010, 13:40

Naš bivši igrač Dino Drpić pred potpisom za AEK. Trenutno je u Grčkoj na probi, ako zadovolji angažirat će ga.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.