Zvjezdan Misimović

Virtu4l
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la Virtu4l » 30 nov 2010, 08:37

cole-ch je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Ma ni sa njim nisu nešto blistali, raspad sistema... šega od lige, skoro pa da nema razlike između utakmica naše lige i njihove. Možda je malo uzbudljivije kad igra Fener, a ovo ostalo... plićak.
Salis se, zar ne!? :mrgreen:
Ne šalim se naravno. Imam priliku gledati utakmice Turske lige i kada igraju neki npr. Manisaspor i Sivaspor to je tolika tuga i žalost da nemam živaca odgledati do kraja....
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Steve
Kontakt:

Post Postao/la Steve » 30 nov 2010, 12:52

realno gledajuci turska liga i nije nesto extra, pogotovo usporedeno s nogometnim ligama po zapadu. vidi se kako im se sampion provodi po grupnom takmicenju LPa.. e sad me i ne cudi sto pojedinci kod nas sve gledaju kroz religiju pa im to na jedan nacin koci objektivnost - ipak ovo je Bosna(sve se gleda kroz religiju) :roll:
Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 01 dec 2010, 16:42

Elano napustio Galatasaray.
Bio je najbolji igrac Citiya, i na kraju zavrsi u Turskoj :roll: :roll:
Sada prelazi u FC Santos.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 01 dec 2010, 17:38

Miske je se zezno što je otišao u Tursku, prvo, trebao je se malo raspitat pa bi znao da tamo se sve štima i da moraš bit takav, a ako češ bit takav onda češ i igrat ;) Šteta, bolje da je otišao kod Magath-a ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 dec 2010, 17:51

GunnerS je napisao/la:Miske je se zezno što je otišao u Tursku, prvo, trebao je se malo raspitat pa bi znao da tamo se sve štima i da moraš bit takav, a ako češ bit takav onda češ i igrat ;) Šteta, bolje da je otišao kod Magath-a ;)
Jest da je glavonja Hoeness to pustio.Kontao tako dace kandidata za titulu da izbaci iz utrke.
A na kraju ispade da su kandidati i jedni i drugi ali za cvajtu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 dec 2010, 11:14

GunnerS je napisao/la:Miske je se zezno što je otišao u Tursku, prvo, trebao je se malo raspitat pa bi znao da tamo se sve štima i da moraš bit takav, a ako češ bit takav onda češ i igrat ;) Šteta, bolje da je otišao kod Magath-a ;)
Pa svima je jasno da bi to bilo bolje, ali sta on tu moze kad ga Wolfsburg nije htio pustit rivalu (za opstanak)?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 04 dec 2010, 11:25

I on se previše uzdig'o, misli da ako je u Wolfsburgu mog'o radit šta je htio, da može i tamo. Bolje bi mu bilo da je prihvatio ponudu Schalkea ili Atletica.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 dec 2010, 11:45

AulleTa je napisao/la:Bolje bi mu bilo da je prihvatio ponudu Schalkea ili Atletica.
On se tu ništa nije pitao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 07 dec 2010, 10:47

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/ ... sp?gid=373
Evo posao za ove što znaju turski.
100% sportski i krajnje opušten potpis

Starigrad1977
Kontakt:

Post Postao/la Starigrad1977 » 07 dec 2010, 12:05

RiNo je napisao/la:http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/ ... sp?gid=373
Evo posao za ove što znaju turski.
Kaze ovako:

Hagi'nin, ülkesi Romanya'nın Bosna Hersek ile olan Euro 2012 eleme maçları öncesinde Misimoviç'i kadro dışı bırakarak formsuz kalmasını sağladığını iddia eden gazete büyük tartışma yarattı.

Galatasaray'ın sezon başında Wolfsburg'tan büyük umutlarla transfer ettiği ancak 18 Kasım'da teknik direktör Gheorghe Hagi tarafından kadro dışı bırakılan Zvjezdan Misimoviç ile ilgili ülkesi Bosna Hersek'te ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Bosna Hersek'in önemli gazetesi Oslobodjenje'nin bugün piyasaya çıkan sayısında ülke takımının 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri D Grubu'nda Gheorghe Hagi'nin ülkesi Romanya ile 26 Mart ve 3 Haziran'da karşılaşacağına dikkat çekti.

"HAGİ BİZİ ŞAŞIRTMADI"

Gazete, Misimoviç'in 53 kez formasını giyip 16 gol attığını belirterek, Hagi'nin Bosna takımının en önemli kozunu B takımına gönderip formsuz bırakmayı ve ülkesine avantaj sağlamayı hedeflediğini öne sürdü.

Jasmin Liigata imzalı haberde, "Ne kadar milliyetçi olduğunu bildiğimiz Hagi'nin Misimoviç'i B takımına göndermesi bizi şaşırtmadı. Misimoviç, kötü olursa Wolfsburg'tan partneri Dzeko ile birlikte etkili olamaz. Bu da Romanya'ya büyük avantaj sağlar. Grupta iki ülkenin kaderini belirleyecek iki önemli karşılaşma öncesi Hagi'nin bu yaptığı en önemli silahımızı yok etmektir. Misimoviç'siz Bosna aynı güçte olmaz" yorumu da yapıldı. Oslobodjenjia, " Karpatların Maradona'sı olarak bilinen Hagi, Misimoviç'in formunu bilerek mahvediyor. Türkler bile 'Elano gitti. Misimoviç neden oynatılmıyor?' diye soruyor" ifadelerini kullandı.

Ovaj hurijet se opoziva na clanak iz oslobodjenja koji objasnjava da je Hagi izbacio namjerno Misimovica zbog kvalifikacija jer smo u istoj grupi. Valjda je ovaj Jasmin objavio neki clanak u Osl gdje pise da je hagi namjerno izbacio Misketa u B tim kako bi bio van forme pred susret sa Ruminjom.

Sranje u bojama, nista korisno jer ovaj huriyet su nacionalisticki orijentane novine....

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 07 dec 2010, 15:15

- Da se izvinim Hadžiju? Nemam namjeru da to uradim. Nisam nikada ni imao. Ako je ko povrijeđen u ovom odnosu, to sam ja. Na kraju, očekujem da se Hadži meni izvini. Bio bi i red, šta je već uradio, kakvu mi je bol nanio.

Prvo sam očekivao da će mi u lice kazati, ono što je prenio medijima. Bilo bi i korektno da me pozvao i „u četiri oka“ kazao šta mi zamjera, ako je uopšte i imao nešto. Sada se isto tako nadam pozivu na razgovor.

Ne, ne vjerujem da je to razlog mog prebacivanja u drugi tim. Nisam jedini igrač Galatasaraja koji je otišao u svlačionicu nakon izmjene. Da je to razlog, onda Hadži ne bi imao ni pet igrača u svom kadru.

- U srijedu ću doći u Antaliju da odigram utakmicu za reprezentaciju Bosne i Hercegovine protiv Poljske. Čuo sam se sa selektorom Safetom Sušićem i ljudima iz NSBiH. Ta utakmica mi je potrebna i rado ću doći. Bit će mi drago da predvodim mlade i talentovane igrače iz Premijer lige. Nadam se i pobjedi.

Miske care, NE DAJ SE !

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 07 dec 2010, 18:03

Bravo Miske :!:
1921-2011

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 07 dec 2010, 20:26

B0SANAC je napisao/la:- Da se izvinim Hadžiju? Nemam namjeru da to uradim. Nisam nikada ni imao. Ako je ko povrijeđen u ovom odnosu, to sam ja. Na kraju, očekujem da se Hadži meni izvini. Bio bi i red, šta je već uradio, kakvu mi je bol nanio.

Prvo sam očekivao da će mi u lice kazati, ono što je prenio medijima. Bilo bi i korektno da me pozvao i „u četiri oka“ kazao šta mi zamjera, ako je uopšte i imao nešto. Sada se isto tako nadam pozivu na razgovor.

Ne, ne vjerujem da je to razlog mog prebacivanja u drugi tim. Nisam jedini igrač Galatasaraja koji je otišao u svlačionicu nakon izmjene. Da je to razlog, onda Hadži ne bi imao ni pet igrača u svom kadru.

- U srijedu ću doći u Antaliju da odigram utakmicu za reprezentaciju Bosne i Hercegovine protiv Poljske. Čuo sam se sa selektorom Safetom Sušićem i ljudima iz NSBiH. Ta utakmica mi je potrebna i rado ću doći. Bit će mi drago da predvodim mlade i talentovane igrače iz Premijer lige. Nadam se i pobjedi.

Miske care, NE DAJ SE !
sa stilom ;) ne treba pustiti da te drugi gazi po svaku cijenu. Bra'o Miske.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Elmar
Kontakt:

Post Postao/la Elmar » 07 dec 2010, 23:45

Zvjezdan Misimovic se ponasa samo korektno i nista vise osim toga.

A ovaj potez da dodje na okupljanje reprezentacije je i za svaku pohvalu i ako se ne radi o FIFA
terminu.

Svi za Misketa.

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 08 dec 2010, 03:03

Jedan je bog ! ZVJEZDAN MISIMOVIC !

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 08 dec 2010, 03:37

Nije los momak ali mu valja ovo spustanje na zemlju zadnjih mjeseci ....

Sada mu nije ispod nizenja da dolazi na ovakve utakmice i da ima ovako umiljat nastup. A samo prije nekoliko mjeseci nije mu nitko nista smio reci da ga slucajno ne bih povrijedio ....

Sada ka da je zamjenjiv u repci nema vise "k.urcenja" ... Ako je imalo pametan iskoristit ce ovaj za njega teski period za mali REALITY CHECK .... I sledeci put ako i kada bude opet mocan da ima malo bolji nastup ....
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Starigrad1977
Kontakt:

Post Postao/la Starigrad1977 » 08 dec 2010, 08:24

Ma Hagi je cigan, cigancina al najveci....Al neka, neka ga je doveo GS, ne zna Hagi kako ce mu neko kevu ebati na kraju svega..Ne zna u sta se upustio, mafija je to veca nego sto Rumun misli..Moze se ponasani non sarlantno jos par sedmica, no kad mu staru nenu objese o strik u Rumuniji onda ce doci sebi i vidjeti u sta se upustio....Pa nije Galatasaray neka Tribina iz Jablanice da sluzi kao poligon za usavrsavanje..

Meni je i drago sto se ovo desilo i sto Miske nije dio toga..Brod tone u Istanbulu i nekome ce se ledja polomiti zbog toga a najblizi svemu je rumun Hagi.....

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 08 dec 2010, 09:45

Svi ocekujemo njegov povratak u Bundesligu!
BLUE NATION.

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 08 dec 2010, 16:19

Starigrad1977 je napisao/la:Ma Hagi je cigan, cigancina al najveci....Al neka, neka ga je doveo GS, ne zna Hagi kako ce mu neko kevu ebati na kraju svega..Ne zna u sta se upustio, mafija je to veca nego sto Rumun misli..Moze se ponasani non sarlantno jos par sedmica, no kad mu staru nenu objese o strik u Rumuniji onda ce doci sebi i vidjeti u sta se upustio....Pa nije Galatasaray neka Tribina iz Jablanice da sluzi kao poligon za usavrsavanje..

Meni je i drago sto se ovo desilo i sto Miske nije dio toga..Brod tone u Istanbulu i nekome ce se ledja polomiti zbog toga a najblizi svemu je rumun Hagi.....

Ne zna Hagi sta je Galatasaray i u sta se upustio...kako ce znati sta je Galata kad je on jedna od najvecih legendi tog kluba ikad i po drugi puta je trener te ekipe :roll: .A ovo boldano ne znam ni kako bi prokomentarisao....drago ti je sto ne igra :roll:
RIP SALE VILENJAK

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 08 dec 2010, 17:45

Miske pravi Bosanceros. Boli ga racku!
shandrlike-tandrlike

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.