Bolji je MilanovicSedrenikHz je napisao/la: ↑20 jul 2020, 14:05hahahahaha je li to Suljic ne valja?
Za klasu bolji od svakog naseg krila, ukljucujuci Tatara

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Bolji je MilanovicSedrenikHz je napisao/la: ↑20 jul 2020, 14:05hahahahaha je li to Suljic ne valja?
Za klasu bolji od svakog naseg krila, ukljucujuci Tatara
govorio sam na forumu jel ti to moram u pp da ti pišem da ga banuješ stalno djete priča o plavima... Ali eto ti najjbolje znašMortemHz je napisao/la: ↑20 jul 2020, 14:05Kome i šta si ti dugo govorio? Čemu izmišljanje?
Nikad mi se nisi javio povodom njega i nije istina da niko ništa ne radi po tom pitanju. Odmah je bio banovan kada mi je jedan momak poslao poruku na viber pošto nisam bio tu a sada je i trajno banovan. Ako nisi siguran bolje provjeri sa mnom.
Nije Sušic zadnji vezni on vise igra sto je Sarić ili crepulja igrao to bi se vise moglo reci centralni vezni. Milicevic je bio zadnji vezni a Oremus centralni na utakmici s slobodom. Ja pricam o klasičnom zadnjem vezanom tipa Stanojevic, Cimirot, Adukor, onaj koji trci, klize, oduzima lopte i preda prvom do sebe, trenutno je to jedino Djokanovic u nasem timu, pokušava se s Milicevicem al nije mi to bas to.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 jul 2020, 13:58Milicevic je igrao na zadnjem veznom jer je Susic povrijedjen bio..Ovako to izgleda kad smo u punom sastavubordobijeli je napisao/la: ↑20 jul 2020, 13:51Slazem se, al cinim se da ce Milicevic i Oremus igrati tu poziciju a to mi se ne dopada, ako niko ne dodje logicno je onda da Djokanovic igra.
Kovacevic
Hodzic-Serbecic-Milicevic-Pidro
Oremus-Susic
Tatar-Rahmanovic-Jukic
-----------????---------
Jesi li ti rekao da nije niko ništa uradio povodom njega a da to kao dugo govoriš?hamsik je napisao/la: ↑20 jul 2020, 14:07govorio sam na forumu jel ti to moram u pp da ti pišem da ga banuješ stalno djete priča o plavima... Ali eto ti najjbolje znašMortemHz je napisao/la: ↑20 jul 2020, 14:05Kome i šta si ti dugo govorio? Čemu izmišljanje?
Nikad mi se nisi javio povodom njega i nije istina da niko ništa ne radi po tom pitanju. Odmah je bio banovan kada mi je jedan momak poslao poruku na viber pošto nisam bio tu a sada je i trajno banovan. Ako nisi siguran bolje provjeri sa mnom.
Trenutno korisnika/ca: fera, Google Adsense [Bot], johntravolta123, Vanja8 i 49 gostiju.