Cudan lik, na nekim temama se predstavlja kao matorac od 40+ a na ljubav&sex jedva punoljetan

Racing Point brzi tri sekunde po krugu u odnosu na proslu sezonu, ma sve je legalno

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Cudan lik, na nekim temama se predstavlja kao matorac od 40+ a na ljubav&sex jedva punoljetan
Nije dobio kaznu iz istog razloga zbog kojeg Vettel nije dobio prošle godine u Japanu. Doduše Vettel njemac, Mercedes njemci, možda se zajebali ovi iz FIA-e.Bundesliga je napisao/la: ↑19 jul 2020, 21:40Jel to Bottas nije dobio nikakvu kaznu za onaj jump start? Smijesno, za Mercedes i Racing Point izgleda ne vaze pravila.
petrov je bio u pitanju a ne kubica, kubica i on su jarani, pustio bi ga da mu je trebalo za titulutuzlak1987 je napisao/la: ↑19 jul 2020, 21:31Leclerc lijep i mlad pa ga maze fanovi. Ako se vratimo nazad fanovi su pljuvali i GOAT-a ovog sporta Alonsa. Tada sam znao ako Alonso nije uzeo titulu nece niko. Fanovi velicali Vettela, on je trofejan samo treba sezona dvije da mu posloze sve.
Doduse mislio sam da ce Honda napraviti sta Alonsu ali nisu. Ali mu nisu ni crveni, cim nije mogao Kubicu da pretekne da mu za zivota treba.
Na prvu, Frencen je bio bolji.BosniaBoston je napisao/la: ↑20 jul 2020, 00:44Perez je najbolji vozač ikad koji u karijeri nije vozio za top 3 ekipu. Fact
Vozio je Frencen za Williams 97’ koji je bio 1,Evander je napisao/la: ↑20 jul 2020, 01:19Na prvu, Frencen je bio bolji.BosniaBoston je napisao/la: ↑20 jul 2020, 00:44Perez je najbolji vozač ikad koji u karijeri nije vozio za top 3 ekipu. Fact
P. S. Dosao je Perez bio u Mclaren, ali ne u pravom trenutku. Od te godine je i poceo pad Mclarena. Hebi ga, nekad moras imati i srece.
A od glupih odluka u istoriji F1, prvo mjesto ubijedljivo, Alesi kad je otisao u raspali Ferari, a imao sve dogovoreno sa super dominantnim Williamsom.
To jeste problem sto je Alonso sa sporijim bolidom za pola sekunde od red bulla bio do zadnje utrke u borbi za titulu. Onda shvatis kakav je bolid imao da nije mogao meda tada Petrovu u Dubaiu ili Abu Dhabiju- sve ti bude jasno. Sto je najgore od 19 utrka mislim da je imao 1-2 pol pozicije u toj 2010 sezoni. Naravno dokaz tome je da je njegov kolega tadasnji (Massa) tamburo se u donjem domu sa williamsom i force indiom.tuzlak1987 je napisao/la: ↑19 jul 2020, 21:31Leclerc lijep i mlad pa ga maze fanovi. Ako se vratimo nazad fanovi su pljuvali i GOAT-a ovog sporta Alonsa. Tada sam znao ako Alonso nije uzeo titulu nece niko. Fanovi velicali Vettela, on je trofejan samo treba sezona dvije da mu posloze sve.
Doduse mislio sam da ce Honda napraviti sta Alonsu ali nisu. Ali mu nisu ni crveni, cim nije mogao Kubicu da pretekne da mu za zivota treba.
Prije dvije sezone sam pisao ovdje isto to. I cak sam svim silama ga tada prizeljkivao u Ferrariu. Covjek je nenormanlno konstantan u ovim malim bolidima!BosniaBoston je napisao/la: ↑20 jul 2020, 00:44Perez je najbolji vozač ikad koji u karijeri nije vozio za top 3 ekipu. Fact
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.