adnan24 je napisao/la:dema je napisao/la:
Evo adnan rece;on ipak ima dozu objektivnosti u potpuno je u pravu,znaci on ne smije imat dozu objektivnosto vec mora bit potpuno objektivan ,a ne ovog ne volim i iznosim mu mane,a vrline cu preskocit ili obrnuto za ono koga voli.
Evo primjer opisa bajnog Edina,kaze on Rose je sporiji od nekakvog istanbulskog taksiste Mustafe koji je po njemu najsporiji taksista u Istanbulu.
Ovo je bio jedan obicni podcast...vise kao prijateljski razgovor i ovdje se moze dozvoliti jedna doza subjektivnosti..ipak ovo nije ni TV a ni radio...
Sto se tice ovog drugog dijela on je citave kolumne pisao u tom fazonu...jedan zanimljiv humor koji ti se moze svidjeti a i ne mora...ali meni je bilo veoma zanimljivo citati iste.
@adriano_leite
Jel' valja NBA2K11...ja kontao nabaviti neko kosarku..nisam igrao 100 godina ?
ali takvi su mu i komentari utakmica,neobjektivni sto bi trebao bit primarni cilj novinara,
meni taj humor uopste nit je zanimljiv nit im je opet posao da nasmijavaju i zabavljaju ljude nisu komicari,vec novinari,ja citam pola teksta kako je njemu bilo u Istanbulu,ko da me to zanima ,a ovamo nekim ekipama je jedva roster napisao.
James je imao sve u Cavsima ko kaze drukcije ne govori tacno.
Oni bi njemu doveli koga god je trazio ,on je trazio Shaq-a i Jamisona ,sjeci li se iko dolaska Jamisona i izjava Jamesa.On se pogubio u play offu prosle godine,nisu mu krivi suigraci on je njih bojkotovao znog Westa i to se dobro zna.
Oni su dovodili igrace koje je on htio,sjeca li se iko dolaska Mo Wiliamsa kad je rekao bas nam je to trrebalo,on je obecao titulu,uostalmo MVP igraca NIKADA ne idu na noge drugima vec se njima dolazi.
On je mogao potpisat za Cavse i cekat free agenta ali on nije vjerovao u sebe da moze bez pomoci Wde i Bosha do titule,znate sta i Jordan je cekao ekipu i borio se ko lav ,nije odustajao.Da je ostao oni bi mu doveli koga pozeli ali nije.
Sta rec za Detroit onda kako su to oni dosli do titule,jeli ta ekipa bila bolja od James-ovih