Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Gle Bruno Peres je ziv 

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- JarnoTrulli
Sretan rodjendan.

Sad ce ovo Edin okrenut za mirniji zavrsetak prvenstva.

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Heheh, hvala cimeruJarnoTrulli je napisao/la: ↑19 jul 2020, 22:21Sretan rodjendan.![]()
Sad ce ovo Edin okrenut za mirniji zavrsetak prvenstva.![]()

A ne uzdamo se vise u druge, samo u svoje, sutra ramsey,rabiot razbijaju vec nacete nebeskoplave.
Sretan rodjendan!
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Kakav fual pa neces nagraditi ovog simulatora.. Kako iritiraju i on i Dybala sa ovim padanjima, koliko puta to bude kobno kada sudije ne svira.
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 19 jul 2020, 22:35, ukupno mijenjano 2 puta.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- tuzlak1987
- Kontakt:
Neki kosooki je pokusao da promjeni odluku tako sto je javio sudiji da definitivno treba pregledati simulaciju Lautara i cudi me stvarno da nije proslo. 

Isto tako dzeki u vazdusnom duelu daje faul bezveze. Mislim svejedno, ali eto, nekima se svira ovo a nekima ne.
Ali zaista je dobio udarac po lijevoj peti od kolarova, medjutim kazem, 50-50 situacija i cesto sudija u glupoj situaciji svira ovo a u mogucim kontrama ne svira.
Inter nista nije napravio osim kornera.
Ali zaista je dobio udarac po lijevoj peti od kolarova, medjutim kazem, 50-50 situacija i cesto sudija u glupoj situaciji svira ovo a u mogucim kontrama ne svira.
Inter nista nije napravio osim kornera.
Zadnja izmjena: tiffoso, dana/u 19 jul 2020, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.
lAuTaRo IgRačInA 

Ma kakav faul druze covjek je prije poceo padati nego primio loptu, najgluplji potezi sto mogu biti su ovi, Dybala Cuadrado, pa i Pjanic to rade svako malo i na kraju ispusis
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Itekako faul, pa zatrčao se u njega i šutnuo po stopalu. Nije da nije bilo elemenata da se poništi gol. 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Faul ko vrata. Fakat ne znam sta gledate. Valjda je VAR tu radi ovakvih stvari. Uzasna odluka.
Bez obzira sto sam navijac intera, i sto Lautaro pada najgluplje u Seria A , kada bolje pogledas udara ga po ljevoj nozi tek toliko da izgubi ravnotezu!
-
- Kontakt:
Jedno 6 puta uzastopno gleda kako ga odara po nozi i ne pokazuje na faul. Jeste ovaj po običaju glupo pao ali to nije opravdanje da ne svira.
mogao je svirati faul, ali posto su u pitanju italijanske sudije svaka odluka je moguca. Kada citav svijet vidi nesto sto je ocigledno, oni donesu suprotnu, nelogicnu odluku.
Inter veceras jako los.
Inter veceras jako los.
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Ocigledno da je bilo kontakta, ali nacin pada i ulaska u duel je bio komican, vjerovatno se i sudija vodio tim, ja ga ne bi svirao upravo zbog toga, da je mogao svirati faul jeste da budemo realni. Nije faul svirao ni nad Peresom kada je Young napravio na ivici 16 metara, tako da se drzi kriterija.Vrebac je napisao/la: ↑19 jul 2020, 22:44Bez obzira sto sam navijac intera, i sto Lautaro pada najgluplje u Seria A , kada bolje pogledas udara ga po ljevoj nozi tek toliko da izgubi ravnotezu!
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Ma Inter je ko qrac al je bio faul. Primas gol pred poluvrijeme koji ne trebas primit. Mijenja sve u potpunosti... Ocajna odluka. Jos se smije debil.
Daj ba Padovan@ ne zajbaji. VAR je tu bas zbog ovakvih stvari. Jos gledao debil. Faul ko vrata.
Daj ba Padovan@ ne zajbaji. VAR je tu bas zbog ovakvih stvari. Jos gledao debil. Faul ko vrata.
Spina je
Epska glupost uprave Juventusa, koristan gdje god ga staviš, dijete kluba, odbio inter baš zbog toga. Ali bolje je gledati Danila, MDSa i Sandra.

Epska glupost uprave Juventusa, koristan gdje god ga staviš, dijete kluba, odbio inter baš zbog toga. Ali bolje je gledati Danila, MDSa i Sandra.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ma faul je bio deff,ali eto rez ide u korist prvom na tabeli
(malo da zakuham) tako da se odluka nije mijenjala
Ali realno obje ekipe igraju za qurac

Ali realno obje ekipe igraju za qurac
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.