Pitaj one iz Metalegea i Vitezajolejolemusamusa je napisao/la: ↑17 jul 2020, 07:46Možemo li se mi spustit u niži rang samovoljno k'o Čelik da ne igramo s ovima
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpik Sarajevo
Možetejolejolemusamusa je napisao/la: ↑17 jul 2020, 07:46Možemo li se mi spustit u niži rang samovoljno k'o Čelik da ne igramo s ovima
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Idi se u ludnicu spusti brnjo podveleški!jolejolemusamusa je napisao/la: ↑17 jul 2020, 07:46Možemo li se mi spustit u niži rang samovoljno k'o Čelik da ne igramo s ovima
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Sutra cemo vidjeti jel se poboljisalo stanje u igri.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Goražde-Olimpik 1:1. Volio bih da ne budem upravu, ali mislim da sa ovim igračkim kadrom nemaju puno šansi za opstanak u ligi. Pričalo se o još nekoliko igračkih pojačanja ali od toga do sada nije ništa bilo. Trinaest dana je do početka prvenstva a ekipi je jedan napadač, ako se ne varam. Osim napadača, potreban je minimalno jedan kvalitetan vezni igrač, sa premijeligaškim iskustvom. Bez toga mislim da je veliki rizik igrati Premijer ligu BiH.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
- Kontakt:
Odlican rezultat prezadovoljan sam.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
-
- Kontakt:
Po ss.ba izvjestaju vidim da smo doveli i Admira Adzema koji je danas pocrvenio.
Svidja mi se to sto smo se okrenuli mlađim narastajima.
Svidja mi se to sto smo se okrenuli mlađim narastajima.
MES QUE UN CLUB!
Miran propali menadžeru!
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 20 jul 2020, 06:14, ukupno mijenjano 1 put.
Dzaba, trebaju pojacanja, ovo je uzasno iako je Gorazde medju jacim ekipama u federalnoj. Ako nismo i dalje prvoligaska ekipa onda moramo moci bilo kojeg prvoligasa pobjediti sa sigurnim marginalom.
Prvih 4-5 kola pokusati izvuci sta se moze, gdje ne bude nista halalimo dok se ne uigraju. Sisic, Bekic, Sovsic i zakljucaj do zime pa onda vidjeti sta dalje.
Dio stabilizacije i jeste to da ekipa poboljisa i usavrsi igru, tako da ovo nije akceptabilno ni za ovogodisnje ciljeve.
Prvih 4-5 kola pokusati izvuci sta se moze, gdje ne bude nista halalimo dok se ne uigraju. Sisic, Bekic, Sovsic i zakljucaj do zime pa onda vidjeti sta dalje.
Dio stabilizacije i jeste to da ekipa poboljisa i usavrsi igru, tako da ovo nije akceptabilno ni za ovogodisnje ciljeve.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- Bazinga12345
- Kontakt:
Nekako mi se čini da ste igrački dosta slabiji nego onda kada ste se s nama za ulazak borili. Ali ima još vremena da se dovedu pojačanja.
Zadnja izmjena: Bazinga12345, dana/u 19 jul 2020, 21:27, ukupno mijenjano 1 put.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Minimalno dva igrača, veznjak i napadač. Bez toga je "avantura" igrati Premijer ligu BiH.Mokroguz je napisao/la: ↑19 jul 2020, 21:23Dzaba, trebaju pojacanja, ovo je uzasno iako je Gorazde medju jacim ekipama u federalnoj. Ako nismo i dalje prvoligaska ekipa onda moramo moci bilo kojeg prvoligasa pobjediti sa sigurnim marginalom.
U pravu ste obojica. Vidjet cemo na sta ce izaci, mozda se stisnu ovi sada i na misice skupimo bar 15 bodova do zime.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
-
- Kontakt:
OGLAS:
Prodajem naprednog ovna za Kurban, koristi forum i odaziva se na ime Mancini.
Zaradjeni novac uplacujem u klupsku kasu.
MES QUE UN CLUB!
-
- Kontakt:
20KM zadnjaWandelanoite je napisao/la: ↑20 jul 2020, 01:05OGLAS:
Da nije mozda neko ovna podario sudiji. Interesantno da je nervirao igrace(izgleda namnjerno) a prijateljska u pitanju.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
-
- Kontakt:
Jel ovo admini tolerišu sada na forumu ?Mancini je napisao/la: ↑17 jul 2020, 12:58Idi se u ludnicu spusti brnjo podveleški!jolejolemusamusa je napisao/la: ↑17 jul 2020, 07:46Možemo li se mi spustit u niži rang samovoljno k'o Čelik da ne igramo s ovima
Vredja lik sve živo i sve mu se tolerise i sramoti jedan časni klupčić
-
- Kontakt:
Odrekni se dnevnica koje zaradjujes na grbaci kluba i bit ce para za pojacanja. Ti si zadnji koji treba komentarisati pojacanja i ulaganja u klub, da nema sendvica i Sky kole ne bi te ni bilo na stadionu.Mancini je napisao/la: ↑19 jul 2020, 19:35Goražde-Olimpik 1:1. Volio bih da ne budem upravu, ali mislim da sa ovim igračkim kadrom nemaju puno šansi za opstanak u ligi. Pričalo se o još nekoliko igračkih pojačanja ali od toga do sada nije ništa bilo. Trinaest dana je do početka prvenstva a ekipi je jedan napadač, ako se ne varam. Osim napadača, potreban je minimalno jedan kvalitetan vezni igrač, sa premijeligaškim iskustvom. Bez toga mislim da je veliki rizik igrati Premijer ligu BiH.
MES QUE UN CLUB!
Dokle će te vi ADMINISTRATORI i MODERATORI tolerisati ovo konstantno iživljavanje, trolanje i provociranje na ovoj temi koje traje mjesecima i godinama? Ako je to dozvoljeno da jedni te isti to rade onda napišite to. I odakle pravo da divljaju ns ovoj temi kada je jedan id istih otvorio onu opštu temu?
Prijetio si navijačima Slobode pištoljem. Uzimao si novac na kamatu ljudima. Doveo si onog svog golmana iz Srebrenika u Olimpik pa kada si vidio da neće biti prvi golman onda si povukao iz golmanu. Nemaš pristup klubovima iz Sarajeva pa zato širiš mržnju prema ovom gradu. Još se sada ismijavaš sa islamskim propisom. Demantiraj ljudska "nulo" ako možeš ovo što sam napisao. Ne znam kako je onaj momak iz Travnika dozvolio da mu ti budeš menadžer? Vjerovatno momak nema pojma o kakvom joj se osobi radi.Wandelanoite je napisao/la: ↑20 jul 2020, 12:35Odrekni se dnevnica koje zaradjujes na grbaci kluba i bit ce para za pojacanja. Ti si zadnji koji treba komentarisati pojacanja i ulaganja u klub, da nema sendvica i Sky kole ne bi te ni bilo na stadionu.Mancini je napisao/la: ↑19 jul 2020, 19:35Goražde-Olimpik 1:1. Volio bih da ne budem upravu, ali mislim da sa ovim igračkim kadrom nemaju puno šansi za opstanak u ligi. Pričalo se o još nekoliko igračkih pojačanja ali od toga do sada nije ništa bilo. Trinaest dana je do početka prvenstva a ekipi je jedan napadač, ako se ne varam. Osim napadača, potreban je minimalno jedan kvalitetan vezni igrač, sa premijeligaškim iskustvom. Bez toga mislim da je veliki rizik igrati Premijer ligu BiH.

-
- Kontakt:
Napravi sebi forum i odredjuj gdje ce ko pisati, ja sam navijac i sponzor kluba i pisat cu na svakoj temi koja ima veze sa Olimpikom. Na tvoje trolanje, provokacije i uvrede vise necu odgovarati. Najbolje je ignorisati ljudske nule poput tebe.Mancini je napisao/la: ↑20 jul 2020, 13:33Dokle će te vi ADMINISTRATORI i MODERATORI tolerisati ovo konstantno iživljavanje, trolanje i provociranje na ovoj temi koje traje mjesecima i godinama? Ako je to dozvoljeno da jedni te isti to rade onda napišite to. I odakle pravo da divljaju ns ovoj temi kada je jedan id istih otvorio onu opštu temu?
MES QUE UN CLUB!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.