Potpis.

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Drugi vakat bio, nisi imao dje kmecat.
Zalba se odnosi da kopiranje i intelektualna prava. Sistem je regularan generalno, dvojbeno je samo vlasnistvo istog.Captain4 je napisao/la: ↑19 jul 2020, 17:07Ako uspije ova žalba Renoa u vezi sistema kočnica RP, dovodi se indirektno i legalnost W10ke. A koliko sam upućen nije došlo do promjene pravilnika između ove i prošle sezone.
Zna se kakav je utjecaj Mercedesa od strane nadležnih organa, nema šanse da se ova dominacija skine do 22. godine.
Naravno da su najsposobnija i najspremnija ekipa u svakom pogledu, ne osporavam njihove titule i pobjede, samo bih volio da se istraži legalnost bolida jer nije humana ovolika razlika. Ne kažem da nije moguće i poštenim načinom, samo treba pregledati i analizirati. Ako je sve okej halal im qurac.
Nisam upratio to, hvala.Evander je napisao/la: ↑19 jul 2020, 17:11Zalba se odnosi da kopiranje i intelektualna prava. Sistem je regularan generalno, dvojbeno je samo vlasnistvo istog.Captain4 je napisao/la: ↑19 jul 2020, 17:07Ako uspije ova žalba Renoa u vezi sistema kočnica RP, dovodi se indirektno i legalnost W10ke. A koliko sam upućen nije došlo do promjene pravilnika između ove i prošle sezone.
Zna se kakav je utjecaj Mercedesa od strane nadležnih organa, nema šanse da se ova dominacija skine do 22. godine.
Naravno da su najsposobnija i najspremnija ekipa u svakom pogledu, ne osporavam njihove titule i pobjede, samo bih volio da se istraži legalnost bolida jer nije humana ovolika razlika. Ne kažem da nije moguće i poštenim načinom, samo treba pregledati i analizirati. Ako je sve okej halal im qurac.
Dobro, nemoj tako, treba mu odat priznanje da je najveci svih vremenaa od afroamerickih vozaca. Mislim da bi i sam Hamilton bio ponosan kada bi mu dodjelili i tu titulu.
Promijenila su se pravila, prošle sezone su brake ducts bili dio koji se mogao kupovati od drugih, od ove sezone su dio koji ekipe moraju same proizvoditi. RP ove sezone ima taj dio Mercedesa iz prošle sezone, ali ako su ga kupili prošle sezone ne vidim da tu ima išta ilegalno.Captain4 je napisao/la: ↑19 jul 2020, 17:07Ako uspije ova žalba Renoa u vezi sistema kočnica RP, dovodi se indirektno i legalnost W10ke. A koliko sam upućen nije došlo do promjene pravilnika između ove i prošle sezone.
Zbog ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.