Pa LeClerc je navodno bolji. Ako je bolji onda reakcija na njegove lose trke treba biti glasnija nego na Vettelove a čini mi se da nije takomessilla je napisao/la: ↑19 jul 2020, 16:42Ne moze ista reakcija biti na greske ili losu utrku cetverostrukog sampiona i nekog kome je ovo treca sezona. Ne znam sta ocekujes.BosniaBoston je napisao/la: ↑19 jul 2020, 16:37Da li i ti smatras da bi mnogo grublja reakcija F1 communitya bila da Vettel vozi utrku poput Charlesa![]()
Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Formula 1
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Bezveze pitanje, objasnio je @messilla. Nema opravdanja za ono sto Vettel radi vec druge vrijeme.BosniaBoston je napisao/la: ↑19 jul 2020, 16:37Da li i ti smatras da bi mnogo grublja reakcija F1 communitya bila da Vettel vozi utrku poput Charlesa![]()
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Od Vettela su trenutno mnogi bolji. Jer ovo sto radi je blize amaterskom nivou.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Bottas ce stici Maxa 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
sve je ovo zbog taktike
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ode ovaj sport u qurac. 
- Donnie Darko
- Kontakt:
Svako ko je mislio da je najbezmudiji vozač kad su preticanja u pitanju stići napasti Maxa uopšte je budala. Smiješna utrka Bottasa.
Svaka čast Maxu.
Svaka čast Maxu.
Sezona je u kurcu, ali bila bi posebna smijurija da ga je pretekao.
Gledaj slavlja isto da je za pobjedu.
Gledaj slavlja isto da je za pobjedu.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Max dobro izgurao trku, spasio se na kraju 
Generalno baš dosadna trka
Generalno baš dosadna trka
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ovi se iz Mercedesa vise ni ne raduju oko pobjede
#Punoljetstvo
Ovo je izašlo iz okvira antičkog poimanja sporta i postala klasična prostitucija.
"We need to suffer. And we need to fight."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ferrari treba zaprijetit da će odstupit iz sporta. Nisu odavno.
Zamisli ne daju ti da varaš da možeš do druge pozicije ili eventualno nekad pobjede, a najbogatiji si i najpoznatiji. Smiješan sport.
Zamisli ne daju ti da varaš da možeš do druge pozicije ili eventualno nekad pobjede, a najbogatiji si i najpoznatiji. Smiješan sport.
Rosberg svojom penzijom unistio F1
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Užasno dosadna trka. Mercedes je toliko iznad ostalih da to nije normalno, nisu 1-2 samo iz razloga što je Bottas na startu grešku napravio. Kad je neko ovoliko dominantan postoje samo dvije opcije da su ostali apsolutni amateri ili nisu čista posla, nema treće opcije.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Nisam baš siguran koliko je i Mercedes čist, svaka njima čast na svemu ali mislim da i tu ima itekakvih malverzacija. Naravno to treba dokazati. Yebiga opet oni i kontrolišu FIU.
Da se citiram, 15 vozaca +1 LAP zaostatka
I ne mogu da vjerujem da je Lecler isao na soft poslije intera, kako debilna odluka.
Zadnja izmjena: Gifron, dana/u 19 jul 2020, 17:03, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan grad, jedna ljubav!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Uozbiljite se. Formula 1 bi postala duplo popularnija preko noći da Ferrari osvoji. Eto njima je u interesu 10 titula Mercedesa u nizu.
Mercedes je jednostavno najsposobnija organizacija, i tu se priča završava.
Mercedes je jednostavno najsposobnija organizacija, i tu se priča završava.
Ovi sto sad kmece kako nista ne valja, da je Ferari u poziciji Mercedesa, likova li bi. Bio je prve polovine dvije hiljaditih, ne sjecam se da se neko tad bunio.
Ako uspije ova žalba Renoa u vezi sistema kočnica RP, dovodi se indirektno i legalnost W10ke. A koliko sam upućen nije došlo do promjene pravilnika između ove i prošle sezone.
Zna se kakav je utjecaj Mercedesa od strane nadležnih organa, nema šanse da se ova dominacija skine do 22. godine.
Naravno da su najsposobnija i najspremnija ekipa u svakom pogledu, ne osporavam njihove titule i pobjede, samo bih volio da se istraži legalnost bolida jer nije humana ovolika razlika. Ne kažem da nije moguće i poštenim načinom, samo treba pregledati i analizirati. Ako je sve okej halal im qurac.
Zna se kakav je utjecaj Mercedesa od strane nadležnih organa, nema šanse da se ova dominacija skine do 22. godine.
Naravno da su najsposobnija i najspremnija ekipa u svakom pogledu, ne osporavam njihove titule i pobjede, samo bih volio da se istraži legalnost bolida jer nije humana ovolika razlika. Ne kažem da nije moguće i poštenim načinom, samo treba pregledati i analizirati. Ako je sve okej halal im qurac.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sjecam se 2014. ekstaze kad je Mercedes skinuo Red Bull ono u fazonu “dosta više”. Sad mislim da bi se svi mi rado vratili u period 2010-2013...pogotovo ja
Ne gotivim mercedes ali svidja mi se cinjenica da iz godine u godinu smetaju malim crvenim
Ne gotivim mercedes ali svidja mi se cinjenica da iz godine u godinu smetaju malim crvenim
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 19 jul 2020, 17:08, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.