FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pa nije frajer svemoguci..Ahmetovic je povrijedio rebro u duelu, sta on tu moze?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Gospodine najavio si pet pojačanja a pogodio samo jednog. Red bi bio da nas prestaneš furati. Dokazao si da pojma nemaš.
ISTINA ZA VEDRANA!
Ovdje neki mole boga da se nesto desi pa da kazu i popljuju Husrefa ili da popljuju upravu. Nikako da neki skontaju da nismo tu zbog uprave ili Husrefa vec zbog svetinje,islreno boli me briga za sve dok klub napreduje i dok se radi dobar posao na svim poljima
trebo se Jela bacit na njega ko u Bodygardu Kevin Costner...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 jul 2020, 14:52Pa nije frajer svemoguci..Ahmetovic je povrijedio rebro u duelu, sta on tu moze?
ja konto kad mu baba otjeramo otiće i on ali jok...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Izvini ako sam nesto pogrešno napisao. Ova je uprava najbolja ikad!!!Pantelija je napisao/la: ↑19 jul 2020, 14:43Jel moguce da povrede MISICA ili Tetiva poredis sa udarcem u rebra? Jel fakat? Znas li sta je NAGNJECENJE rebara?bordobijeli je napisao/la: ↑19 jul 2020, 14:15Jest, samo sto smo do ovog perioda odigrali Celtic pa Borisov. Sad smo odigrali 3 prijateljske i dvije povrede.ABd ove godine da nas zaobidju povrede, neka ove budu zadnje.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 jul 2020, 14:00Pa yebiga Merso ima i godina..takve povrede i nisu cudne s obzirom da ce mu uskoro 35 god
Ovo je prva teza povreda..a u ovo vrijeme prosle god bili su povrijedjeni puno vise igraca
Osjecam bol u predjelu ispod stomaka a Mortu volimDenchi je napisao/la: ↑19 jul 2020, 14:57trebo se Jela bacit na njega ko u Bodygardu Kevin Costner...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 jul 2020, 14:52Pa nije frajer svemoguci..Ahmetovic je povrijedio rebro u duelu, sta on tu moze?
ja konto kad mu baba otjeramo otiće i on ali jok...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
AMINbordobijeli je napisao/la: ↑19 jul 2020, 14:58Izvini ako sam nesto pogrešno napisao. Ova je uprava najbolja ikad!!!Pantelija je napisao/la: ↑19 jul 2020, 14:43Jel moguce da povrede MISICA ili Tetiva poredis sa udarcem u rebra? Jel fakat? Znas li sta je NAGNJECENJE rebara?bordobijeli je napisao/la: ↑19 jul 2020, 14:15
Jest, samo sto smo do ovog perioda odigrali Celtic pa Borisov. Sad smo odigrali 3 prijateljske i dvije povrede.ABd ove godine da nas zaobidju povrede, neka ove budu zadnje.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pantelija bezz si nervozan u posljednje vrijeme. Predstavljao si se kao porodican, akademski covjek. A poceo si da se nerviras, psujes,ne prilici ti to.
Posebno sto je klub stabilan, prvaci smo sve fercera dobro nema potrebe da te izbace iz takta zlo namjerni.
Posebno sto je klub stabilan, prvaci smo sve fercera dobro nema potrebe da te izbace iz takta zlo namjerni.
-
- Kontakt:
Odakle pojedinci izvlače ta imena, cuj Anton Maglica.Covjek ima astronomski ugovor u Kini, ne vjerujem da ce se, ikada htjeti vratiti, na ove prostore.Ja bi Draženom Bagarićem, bio zadovoljan (još uvijek slobodan igrač), ali da se dovedu, jedan ili dvojica, kapitalnih zadnjih veznih.
zabrana je na snazi, klub bi snosio odgovornost kao organizator događaja, vi baš navikli da se klub kažnjava zbog vas pa vam fali?
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
statira u kukuruzu i uze 3 trofeja hladno

Naravno.
Ali ne mozes da ne reagujes na to da neko ne poznaje stvari koje se uce u osnovnoj skoli na biologiji.
Misic-kost-tetive i da se ne zna to razlikovati. A onsa se sokiras ako negdje procitas da postoje ozljese kojima je uzrok LOSA SPREMA a postoje i ozljede od Udarca.
Za losu spremu bude odgovoran tvrdoglavi trenr koji mislis da sve zna a za udarac bude odgovoran vecinom protivnik.
A o ovome kamufliranom nema potrebe ni procati... Ko zapeta puska ceka bilo sta... Na njegovu zalost i njegovih "jarana" nit je sabra nasla tal u butmiru niti je prodala titulu da bi igrali ligu prvaka i slicne bajke koje su izmisljali....
Nema, udarila sabra znak stop mahalasima iz slcarsije i slicnim pokretima pa se pjeni
Ali ne mozes da ne reagujes na to da neko ne poznaje stvari koje se uce u osnovnoj skoli na biologiji.
Misic-kost-tetive i da se ne zna to razlikovati. A onsa se sokiras ako negdje procitas da postoje ozljese kojima je uzrok LOSA SPREMA a postoje i ozljede od Udarca.
Za losu spremu bude odgovoran tvrdoglavi trenr koji mislis da sve zna a za udarac bude odgovoran vecinom protivnik.
A o ovome kamufliranom nema potrebe ni procati... Ko zapeta puska ceka bilo sta... Na njegovu zalost i njegovih "jarana" nit je sabra nasla tal u butmiru niti je prodala titulu da bi igrali ligu prvaka i slicne bajke koje su izmisljali....
Nema, udarila sabra znak stop mahalasima iz slcarsije i slicnim pokretima pa se pjeni
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Je li spremila ekipica danas uvrede za Vinka ako ne bude do poluvremena 5:0?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Co'ek dobio udarac u rebra, kaze sincina kako je to najbolji kondicioni dopustio hahahah
Jes Jela je najbolji kondicion u drzavi, znaci najbolji u svom poslu, dok babO ne moze voditi ni Olimpik, jbg...
Jedva se docekala povreda Merse da se serenda, a mi nikad jaci...kancer odstranjen, idemo dalje.
Jes Jela je najbolji kondicion u drzavi, znaci najbolji u svom poslu, dok babO ne moze voditi ni Olimpik, jbg...
Jedva se docekala povreda Merse da se serenda, a mi nikad jaci...kancer odstranjen, idemo dalje.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Sta dalje komentarisati kad pojedini hoce Sesara i Bagarica u timu..belosevic28 je napisao/la: ↑19 jul 2020, 15:22Co'ek dobio udarac u rebra, kaze sincina kako je to najbolji kondicioni dopustio hahahah
-
- Kontakt:
To je samo jedna mogucnost da trener grijesi pa da dodje do povreda. Mozes perfektno raditi pa se dese povrede real je prošle sezone ima strašno puno povreda, neko se povredi u duelu, neko ruzno stane, neko nije dovoljno odmarao itd. Zlo namjerno je optužiti nekog za povrede.Pantelija je napisao/la: ↑19 jul 2020, 15:19Naravno.
Ono sto ja mogu reci za povrede je, Abd da nas ove godine zaobidju.
-
- Kontakt:
Pa neki dan je, nakon Slobode, bilo kukanje na forumu, kako nam je veza loša, kako bi nam Gavrić valjao, da je šteta što je otišao, kako Miličević ne može tu igrati......Ne znam koga bi ti da dovedemo, Veratija ili Busketsa.Isto tako za napad, kukaju svi da Mersi treba zamjena, slažem se, ali moramo biti malo realniji u željama.Ne znam šta ti je, toliko čudno, što sam spomenuo Bagarića.U protekle 2,5 sezone, bio je jedan od najboljih napadača u ligi, skoro osam godina, mlađi od Merse.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 jul 2020, 15:24Sta dalje komentarisati kad pojedini hoce Sesara i Bagarica u timu..belosevic28 je napisao/la: ↑19 jul 2020, 15:22Co'ek dobio udarac u rebra, kaze sincina kako je to najbolji kondicioni dopustio hahahah
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Zainteresovani smo za zadnjeg veznog koji je 5x bolji od SesaraHistoricar je napisao/la: ↑19 jul 2020, 15:31Pa neki dan je, nakon Slobode, bilo kukanje na forumu, kako nam je veza loša, kako bi nam Gavrić valjao, da je šteta što je otišao, kako Miličević ne može tu igrati......Ne znam koga bi ti da dovedemo, Veratija ili Busketsa.Isto tako za napad, kukaju svi da Mersi treba zamjena, slažem se, ali moramo biti malo realniji u željama.Ne znam šta ti je, toliko čudno, što sam spomenuo Bagarića.U protekle 2,5 sezone, bio je jedan od najboljih napadača u ligi, skoro osam godina, mlađi od Merse.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 jul 2020, 15:24Sta dalje komentarisati kad pojedini hoce Sesara i Bagarica u timu..belosevic28 je napisao/la: ↑19 jul 2020, 15:22Co'ek dobio udarac u rebra, kaze sincina kako je to najbolji kondicioni dopustio hahahah
Bagaric prosjek nase lige,takvi nam ne trebaju
Trenutno korisnika/ca: itatabisine, Samba71, sekac, Venom i 34 gosta.