FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 19 jul 2020, 14:52

Pa nije frajer svemoguci..Ahmetovic je povrijedio rebro u duelu, sta on tu moze?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 19 jul 2020, 14:54

Gospodine najavio si pet pojačanja a pogodio samo jednog. Red bi bio da nas prestaneš furati. Dokazao si da pojma nemaš.
ISTINA ZA VEDRANA!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 19 jul 2020, 14:57

Ovdje neki mole boga da se nesto desi pa da kazu i popljuju Husrefa ili da popljuju upravu. Nikako da neki skontaju da nismo tu zbog uprave ili Husrefa vec zbog svetinje,islreno boli me briga za sve dok klub napreduje i dok se radi dobar posao na svim poljima

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 19 jul 2020, 14:57

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
19 jul 2020, 14:52
Pa nije frajer svemoguci..Ahmetovic je povrijedio rebro u duelu, sta on tu moze?
trebo se Jela bacit na njega ko u Bodygardu Kevin Costner...

ja konto kad mu baba otjeramo otiće i on ali jok...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 19 jul 2020, 14:58

Pantelija je napisao/la:
19 jul 2020, 14:43
bordobijeli je napisao/la:
19 jul 2020, 14:15
19 jul 2020, 14:00
Pa yebiga Merso ima i godina..takve povrede i nisu cudne s obzirom da ce mu uskoro 35 god
Ovo je prva teza povreda..a u ovo vrijeme prosle god bili su povrijedjeni puno vise igraca
Jest, samo sto smo do ovog perioda odigrali Celtic pa Borisov. Sad smo odigrali 3 prijateljske i dvije povrede.ABd ove godine da nas zaobidju povrede, neka ove budu zadnje.
Jel moguce da povrede MISICA ili Tetiva poredis sa udarcem u rebra? Jel fakat? Znas li sta je NAGNJECENJE rebara?
Izvini ako sam nesto pogrešno napisao. Ova je uprava najbolja ikad!!!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 19 jul 2020, 14:59

Denchi je napisao/la:
19 jul 2020, 14:57
19 jul 2020, 14:52
trebo se Jela bacit na njega ko u Bodygardu Kevin Costner...

ja konto kad mu baba otjeramo otiće i on ali jok...
Osjecam bol u predjelu ispod stomaka a Mortu volim
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 19 jul 2020, 14:59

19 jul 2020, 14:58
Pantelija je napisao/la:
19 jul 2020, 14:43
19 jul 2020, 14:15

Jest, samo sto smo do ovog perioda odigrali Celtic pa Borisov. Sad smo odigrali 3 prijateljske i dvije povrede.ABd ove godine da nas zaobidju povrede, neka ove budu zadnje.
Jel moguce da povrede MISICA ili Tetiva poredis sa udarcem u rebra? Jel fakat? Znas li sta je NAGNJECENJE rebara?
Izvini ako sam nesto pogrešno napisao. Ova je uprava najbolja ikad!!!
AMIN :pray:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 19 jul 2020, 14:59

Lecler je napisao/la:
19 jul 2020, 14:54
Gospodine najavio si pet pojačanja a pogodio samo jednog. Red bi bio da nas prestaneš furati. Dokazao si da pojma nemaš.
Znam, hvala

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 19 jul 2020, 15:08

Pantelija bezz si nervozan u posljednje vrijeme. Predstavljao si se kao porodican, akademski covjek. A poceo si da se nerviras, psujes,ne prilici ti to.
Posebno sto je klub stabilan, prvaci smo sve fercera dobro nema potrebe da te izbace iz takta zlo namjerni.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 19 jul 2020, 15:16

Odakle pojedinci izvlače ta imena, cuj Anton Maglica.Covjek ima astronomski ugovor u Kini, ne vjerujem da ce se, ikada htjeti vratiti, na ove prostore.Ja bi Draženom Bagarićem, bio zadovoljan (još uvijek slobodan igrač), ali da se dovedu, jedan ili dvojica, kapitalnih zadnjih veznih.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 19 jul 2020, 15:16

Amca007 je napisao/la:
19 jul 2020, 13:01
Prvenstvo bez publike je nista. Treba pustit, svakako nas malo dodje, mozemo razmak napravit po dva metra..

Mladost cemo istopit, oni ne treniraju izgleda u punom kapacitetu, a Krupa je tvrd orah uvijek..
zabrana je na snazi, klub bi snosio odgovornost kao organizator događaja, vi baš navikli da se klub kažnjava zbog vas pa vam fali?

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 19 jul 2020, 15:17

Cuj Bagaric :rol:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 19 jul 2020, 15:18

HeraklitMracni je napisao/la:
19 jul 2020, 11:06
Cruz je klupa ovim na klupi :urnebes:
statira u kukuruzu i uze 3 trofeja hladno :D

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 19 jul 2020, 15:19

Naravno.
Ali ne mozes da ne reagujes na to da neko ne poznaje stvari koje se uce u osnovnoj skoli na biologiji.
Misic-kost-tetive i da se ne zna to razlikovati. A onsa se sokiras ako negdje procitas da postoje ozljese kojima je uzrok LOSA SPREMA a postoje i ozljede od Udarca.

Za losu spremu bude odgovoran tvrdoglavi trenr koji mislis da sve zna a za udarac bude odgovoran vecinom protivnik.

A o ovome kamufliranom nema potrebe ni procati... Ko zapeta puska ceka bilo sta... Na njegovu zalost i njegovih "jarana" nit je sabra nasla tal u butmiru niti je prodala titulu da bi igrali ligu prvaka i slicne bajke koje su izmisljali....

Nema, udarila sabra znak stop mahalasima iz slcarsije i slicnim pokretima pa se pjeni
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 19 jul 2020, 15:21

Je li spremila ekipica danas uvrede za Vinka ako ne bude do poluvremena 5:0?
Bahati, bahati Željkan!
1946

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 19 jul 2020, 15:22

Co'ek dobio udarac u rebra, kaze sincina kako je to najbolji kondicioni dopustio hahahah
Jes Jela je najbolji kondicion u drzavi, znaci najbolji u svom poslu, dok babO ne moze voditi ni Olimpik, jbg...

Jedva se docekala povreda Merse da se serenda, a mi nikad jaci...kancer odstranjen, idemo dalje.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 19 jul 2020, 15:24

belosevic28 je napisao/la:
19 jul 2020, 15:22
Co'ek dobio udarac u rebra, kaze sincina kako je to najbolji kondicioni dopustio hahahah
Jes Jela je najbolji kondicion u drzavi, znaci najbolji u svom poslu, dok babO ne moze voditi ni Olimpik, jbg...

Jedva se docekala povreda Merse da se serenda, a mi nikad jaci...kancer odstranjen, idemo dalje.
Sta dalje komentarisati kad pojedini hoce Sesara i Bagarica u timu..

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 19 jul 2020, 15:27

Pantelija je napisao/la:
19 jul 2020, 15:19
Naravno.
Ali ne mozes da ne reagujes na to da neko ne poznaje stvari koje se uce u osnovnoj skoli na biologiji.
Misic-kost-tetive i da se ne zna to razlikovati. A onsa se sokiras ako negdje procitas da postoje ozljese kojima je uzrok LOSA SPREMA a postoje i ozljede od Udarca.

Za losu spremu bude odgovoran tvrdoglavi trenr koji mislis da sve zna a za udarac bude odgovoran vecinom protivnik.

A o ovome kamufliranom nema potrebe ni procati... Ko zapeta puska ceka bilo sta... Na njegovu zalost i njegovih "jarana" nit je sabra nasla tal u butmiru niti je prodala titulu da bi igrali ligu prvaka i slicne bajke koje su izmisljali....

Nema, udarila sabra znak stop mahalasima iz slcarsije i slicnim pokretima pa se pjeni
To je samo jedna mogucnost da trener grijesi pa da dodje do povreda. Mozes perfektno raditi pa se dese povrede real je prošle sezone ima strašno puno povreda, neko se povredi u duelu, neko ruzno stane, neko nije dovoljno odmarao itd. Zlo namjerno je optužiti nekog za povrede.
Ono sto ja mogu reci za povrede je, Abd da nas ove godine zaobidju.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 19 jul 2020, 15:31

19 jul 2020, 15:24

Pa neki dan je, nakon Slobode, bilo kukanje na forumu, kako nam je veza loša, kako bi nam Gavrić valjao, da je šteta što je otišao, kako Miličević ne može tu igrati......Ne znam koga bi ti da dovedemo, Veratija ili Busketsa.Isto tako za napad, kukaju svi da Mersi treba zamjena, slažem se, ali moramo biti malo realniji u željama.Ne znam šta ti je, toliko čudno, što sam spomenuo Bagarića.U protekle 2,5 sezone, bio je jedan od najboljih napadača u ligi, skoro osam godina, mlađi od Merse.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 19 jul 2020, 15:32

Historicar je napisao/la:
19 jul 2020, 15:31
19 jul 2020, 15:24

Pa neki dan je, nakon Slobode, bilo kukanje na forumu, kako nam je veza loša, kako bi nam Gavrić valjao, da je šteta što je otišao, kako Miličević ne može tu igrati......Ne znam koga bi ti da dovedemo, Veratija ili Busketsa.Isto tako za napad, kukaju svi da Mersi treba zamjena, slažem se, ali moramo biti malo realniji u željama.Ne znam šta ti je, toliko čudno, što sam spomenuo Bagarića.U protekle 2,5 sezone, bio je jedan od najboljih napadača u ligi, skoro osam godina, mlađi od Merse.
Zainteresovani smo za zadnjeg veznog koji je 5x bolji od Sesara
Bagaric prosjek nase lige,takvi nam ne trebaju

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: fks74, MNON, NazorUso i 33 gosta.